HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 10 hodnocení, celkem již získala 1.061 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Štěpánka Šandová (stesa) ID 386998, mimibazar.cz/stesandova (17.4.2018, 20:52)
Děkuji za krásné tričko. (Y)
ODPOVĚDĚT
Veronika T. (veruprim) ID 365783, mimibazar.cz/veruprim (16.4.2018, 14:43)
Dobrý den, děkujeme za rychlý a bezproblémový obchůdek (clamp) (clamp) (Y) (Y)
Bunda je parádní |:o) (clamp) (clamp)
Mějte se krásně (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Alena V. (avolkova) ID 543326 (13.4.2018, 21:26)
Velká spokojenost, kalhoty jsou v super stavu, děkuji za příjemný obchod, vřele doporučuji ostatním (Y) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Martina D. (maati) ID 263165, mimibazar.cz/maati (13.4.2018, 10:30)
Dobrý den, (G) dorazil v pořádku. Děkuji za rychlý a spolehlivý obchůdek (Y) (Y), VŠEM DOPORUČUJI (Y), mějte se hezky Martina a Tim (hello)
ODPOVĚDĚT
Libuše Š. (liibii) ID 177180 (11.4.2018, 22:06)
Balíček dnes dorazil, bundička Mayoral je senzační a kalhoty jsou také super. Vše je dle popisu. Moc děkuji za rychlý obchůdek a milou komunikaci (Y)
ODPOVĚDĚT
Tereza Č. (TeeRa83) ID 322512 (9.4.2018, 12:37)
Balíček dnes dorazil, bunda je úžasná. Moc díky za příjemnou komunikaci a rychlý obchod (Y) (F) |:o)
ODPOVĚDĚT
jitka B. (joidy) ID 555954, mimibazar.cz/joidy (28.3.2018, 15:26)
Bundička Next dorazila,malý je v ní opravdový frajer (L),děkujeme a moc vás doporučujeme. (Y) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Jana S. (indigo77) ID 210311, mimibazar.cz/indigo77 (28.3.2018, 12:13)
děkuji mnohokrát, ráda doporučuji. janas (Y)
ODPOVĚDĚT
Radka K. (79Radka) ID 290955, mimibazar.cz/79radka (21.3.2018, 13:30)
Dobrý den, Ivano, děkujeme za kabátek a jako prodávající vás doporučuji. Mějte se hezky, Radka & (Z) & (X)
ODPOVĚDĚT
kateřina Ř. (Bajunka) ID 60624, mimibazar.cz/bajunka (21.3.2018, 9:41)
Děkuji za obchůdek (Y) (Y) a doporučuji Katka |:o)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook