HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 19 hodnocení, celkem již získala 1.021 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Olga V. (olgavyskova) ID 494229 (18.11.2017, 23:54) včera
Nedoporučuji.Paní po mně chtěla zaplatit bundu do 24hod.penize měla na účtu.nyni je to 10den a já stále cekam na zbozi.Hrozna komunikace!
ODPOVĚDĚT
Ivana J. (Bazárek u Kryštůfka) ID 479701, mimibazar.cz/bazarekukrystufka (19.11.2017, 8:57) DNES
Hodnocení Oliny je aboslutně neoprávněné a budu řešit s MMB! Balíček měla odeslaný do dvou pracovních dnů. Není schopna akceptovat, že existují víkendy a statní svátky(17.11.) Platba přišla pátek 10.11.,balík odeslaný v úterý 14.11., nechápu, co by ještě chtěla, PROSTĚ MUSÍ POČKAT, AŽ JI POŠTA DORUČÍ. Bombarduje mě milionem mailů i o víkendu, radost obchodovat s takovými lidmi. Ostatně její hodnocení o něčem napovídá!
ODPOVĚDĚT
Zuzana B. (Zuza97) ID 400560 (16.11.2017, 14:32)
Moc děkujeme za krásný kabátek.Vnučka bude nadšená,my zase děkujeme za skvělý obchůdek. (Y)S pozdravem,Zuzana
ODPOVĚDĚT
Jana Č. (annahoj) ID 441679 (16.11.2017, 12:30)
Dobrý den, Ivanko,
děkujeme za (G), Vámi ušitý zimní set čepičky a nákrčníku je SUPER (Y),
moc pěkný materiál, střih i ušití (flower).
Jěště jednou Vám děkujeme za milé obchůdeky!
S pozdravem Jana a (Z).
ODPOVĚDĚT
Dita A. (OBLEČ SE) ID 160408, mimibazar.cz/OblecSe (13.11.2017, 15:15)
Bunda super - děkuji a doporučuji
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Dita
ODPOVĚDĚT
Petra K. (mechule) ID 79778 (8.11.2017, 16:32)
Bunda je krásná. Děkuji a doporučuji (Y) :-) (Y)
ODPOVĚDĚT
Anna Š. (sabatulka) ID 354112, mimibazar.cz/sabatulka (7.11.2017, 13:31)
Dobrý den, děkuji za prima obchod, vesta je moc pěkná.
(Y) (L) (Y) (L) (Y) (L) (Y)
Anna
ODPOVĚDĚT
Veronika F. (nikinka2) ID 344159, mimibazar.cz/nikinka2 (7.11.2017, 8:49)
Dobrý den Ivi,
(G) máme doma (Y) Věcičky jsou super, jako nové |:o) (F)
Všem Vás vřele doporučuji (F) |:o) (F)
Mějte se krásně (jablka)
ODPOVĚDĚT
ZUZANA B. (bornis) ID 286892, mimibazar.cz/bornis (7.11.2017, 7:34)
Dobrý den,
bundavčera v pořádku dorazila.Děkuju.
Zuzka
ODPOVĚDĚT
Helena K. (alcorisa) ID 245639 (6.11.2017, 20:00)
(balicek) máme děkuji za suprový obchůdek (clamp) (Y) (L)
ODPOVĚDĚT
Jaromíra H. (jaromi) ID 102832 (4.11.2017, 11:25)
Dobrý den (F). Balíček jsem už dostala (pack). Bunda je prima (flower) (flower) (flower). Děkuji a přeji hezký podzim (hello). Jaromíra
ODPOVĚDĚT
Veronika Š. (kiwiviky) ID 444356, mimibazar.cz/kiwiviky (2.11.2017, 12:33)
Dobrý den,
děkuji za krásnou a jako novou bundu (Y) (Y) (Y) Doporučuji.
Veronika (F)
ODPOVĚDĚT
Jana Č. (annahoj) ID 441679 (2.11.2017, 9:36)
Dobrý den, Ivanko,
děkujeme za příjemný obchůdek (Y).
Milou komunikaci, rychlé zaslání (G), zboží je naprosto SUPER! |:o)
Naše VELKÁ spokojenost, určitě Vás doporučujeme dál (flower).
S pozdravem Jana a (Z).
ODPOVĚDĚT
Adriana P. (ANDYPOK) ID 277229 (1.11.2017, 12:10)
(Y)dobrý den.ted dorazil (G) s bundou,moc děkuji za milý a rychlý obchůdek (L).s pozdravem Adriana a (X)Laura (pusa)
ODPOVĚDĚT
Jana P. (JanaPeri) ID 516719 (30.10.2017, 22:12)
Díky moc za pěknou bundičku. Dorazila v pořádku.
ODPOVĚDĚT
Kateřina K. (kačka+simon) ID 241942, mimibazar.cz/kacka-simon (30.10.2017, 10:26)
Bundička dorazila v pořádku. Děkuji za rychlý obchůdek. Katka
ODPOVĚDĚT
Alena Filoušová (Alcafil) ID 227508 (29.10.2017, 18:53)
Balíček v pořádku přišel. Děkuji :-)
ODPOVĚDĚT
Barbora P. (Barbora S.) ID 42423, mimibazar.cz/barboras (25.10.2017, 22:09)
Dobrý den Ivčo (F) (F) (F)Tričko je super (pack) (pack) (pack)Děkuji moc, Bára (balicek)
ODPOVĚDĚT
Sabina Š. (fifina30) ID 584791 (25.10.2017, 13:05)
Ještě jednou moc děkuji za obchůdek, všechno v naprostém pořádku (Y) a všem mohu Vás jen vřele doporučit (clamp) (Y) přeji hezký den :-$
ODPOVĚDĚT
Miluše K. (Malina85) ID 422088 (20.10.2017, 22:47)
(Y) Moc děkuji za ušité čepice, jsou perfektní a pohodlné. Určitě se k vám vrátím s další objednávkou. :-$
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook