HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 7 hodnocení, celkem již získala 354 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
MICHALA D. (MIŠKA D) ID 297758, mimibazar.cz/miskad (16.1.2019, 19:02)
Naprosto úžasný bazarek [A] [A] [A]věci v top stavu a opravdu úžasné...paní míla a velmi ochotná...všem DOPORUČUJI (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Ilona N. (Ilona Nesvadbová) ID 180350, mimibazar.cz/ilonanesvadbova (15.1.2019, 22:05)
Bohuzel ze 4 objednanych veci, u kterych byl uveden TOP STAV, byly u trech viditelne i funkcni vady, mikina oprana, znehodnocena utrzena regulace v pase u kalhot a u dalsich kalhot vybledly pruh po cele delce nohavic, takze bohuzel nedoporucuju a je to poprve, co pisu negativni hodnoceni.
Ilona
ODPOVĚDĚT
Kateřina Č. (Doveda 1) ID 594887, mimibazar.cz/doveda1 (16.1.2019, 7:52)
Paní mi po týdnu co měla balík doma napsala že není spokojená. Já na To : 27. 12. 2018 v 10:37, Seznam Email :
Dobrý den, pokud nejste spokojená věci zašlete zpět. Obratem vrátím peníze. Mrzí mě že nejste spokojená. Katka
PANÍ ZBOŽÍ NEPOSLALA A NYNÍ PÍŠE NEGATIV HODNOCENÍ
:-o :-o :-o :-o :-o :-o. ZBOŽÍ BYLO V TOP STAVU. Mám i ID 19092 kde mám 2444 hodnocení. Každý si prosím udělejte obrázek sám.
ODPOVĚDĚT
Jitka M. (mikitka5) ID 160484 (12.1.2019, 6:39)
Dobrý den, balíček v týdnu v pořádku přišel, věci jsou krásné. Jsem maximálně spokojená. Děkuji (L) Jitka
ODPOVĚDĚT
PAVLÍNA M. (MELOUN) ID 4785 (8.1.2019, 14:10)
Dobrý den,
(G) dorazil v pořádku a jsem opět maximálně spokojená (clamp). Moc děkuji za super obchůdek.
Pavlína
ODPOVĚDĚT
Tereza K. (TerezaKamil) ID 410970 (8.1.2019, 10:36)
Moc děkuji za oblečky. Věci jsou v krásném stavu, přesně podle popisku. (F) S paní Katkou je příjemná komunikace a balíček přišel opravdu hned. Jistě to nebyl poslední kup, jen si z toho kvanta vybrat. :-) Doporučuji (Y)
ODPOVĚDĚT
Martina M. (Rybička33) ID 247238, mimibazar.cz/rybicka33 (5.1.2019, 17:54)
Paní Katko,

moc Vám d (F)ě (F)k (F)u (F)j (F)i (F) za krásný overálek.
Super obchůdek. (Y) (Y) (Y) (Y)
Krásný večer
Martina (hello)
ODPOVĚDĚT
Ilona P. (Limi) ID 67825 (26.12.2018, 14:56)
Dobrý den, balíček s košilí dorazil v pořádku, syn je nadšený. Děkuji za obchůdek. Ilona (Y)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2019 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt