HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 8 hodnocení, celkem již získala 1.522 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Petra O. (sunysara) ID 246211 (16.11.2017, 9:59)
Úžasný rychlý obchůdek, velice vstřícné jednaní mooooc doporučuji a děkuji. |:o) (L) (Y)
ODPOVĚDĚT
Jana b. (fehofka) ID 93304 (14.11.2017, 16:31)
Dobrý den Zuzko,balíček dorazil v pořádku.Děkuji za hezká pyžama.Jana (Y)
ODPOVĚDĚT
Helena Š. (Helča S.) ID 339489 (8.11.2017, 8:45)
Dobrý den! Děkuji za rychlé jednání i zaslání. Mikina je doma. Mohu Vás jen doporučit. (Y) Helena
ODPOVĚDĚT
Petra S. (melsi) ID 3750, mimibazar.cz/melsi (3.11.2017, 19:57)
Dobrý den, moc děkuji za rychlé jednání i zaslání, pyžamo je doma a je super, krásný víkend Petra (F) (F) (F) (Y) (Y) (Y) |:o) (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Natálie J. (Natalka33) ID 194823, mimibazar.cz/natalka33 (25.10.2017, 19:40)
Milá Zuzko (F), mockrát díky za bleskový obchůdek |:o) a krásné věci (Y). Mějte se krásně Natálie (hello)
ODPOVĚDĚT
Kateřina K. (kateina) ID 134327 (23.10.2017, 22:58)
Dobrý den, (G)už máme doma |:o) |:o) |:o) |:o)Moc díky za rychlý a pohodový obchůdek! (Y) (Y) (Y) (Y)Mějte se krásně! Katka (hello) (hello) (jablka) (podzim)
ODPOVĚDĚT
Lucie M. (mikescatko) ID 189993, mimibazar.cz/mikescatko (22.10.2017, 16:11)
Milá Zuzko, mockrát děkujeme (Y) (Y), už máme postaveno ,-) ,-) ,-)
ODPOVĚDĚT
Marcela K. (Koumarka) ID 198093, mimibazar.cz/koumarka (20.10.2017, 10:07)
Noc děkuji za skvělý obchůdek (Y) vše proběhlo na 1 s (child1)! Mějte se hezky. (hello) Marcela
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook