HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 10 hodnocení, celkem již získala 4.280 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Jana Č. (annahoj) ID 441679 (19.5.2019, 21:56) včera
Dobrý den, Silvie,
děkuji Vám za další prima obchůdek (clamp),
Vaši ochotu i příjemný přístup (F).
S pozdravem Jana.
ODPOVĚDĚT
Renáta M. (sosoo) ID 50750, mimibazar.cz/sosoo (18.5.2019, 12:34)
Dobrý den,moc děkuji za krásné věcičky a prima obchod.Mejte se Renca :-) (Y)
ODPOVĚDĚT
Martina P. (Martina Pe) ID 422673, mimibazar.cz/martinape (15.5.2019, 21:13)
(Y) děkuji za bezproblémový obchod |:o) , legíny dorazili v pořádku, jsou moc pěkné (clamp) , s pozdravem Martina (F) (X) (F)
ODPOVĚDĚT
ROMANA V. (ROMDUL) ID 12238, mimibazar.cz/romdul (15.5.2019, 14:13)
Děkuji za kalhoty, jsou super (clamp) (Y) Romča (F) |:o)
ODPOVĚDĚT
Simona D. (simona55) ID 139017, mimibazar.cz/simona55 (14.5.2019, 13:28)
Děkuji za úžasný obchod (clamp) (clamp) (clamp), super rychlé dodání (clamp) (clamp) (clamp) a skvělou komunikaci a vstřícnost (clamp) (clamp) (clamp) (F) (F) (F). Závěsy jsou luxusní. (Y)
ODPOVĚDĚT
Jana Š. (JanaKlaz) ID 419490 (13.5.2019, 21:03)
Nakupuji u paní Silvy pravidelně již několik let. Vše vždy v pořádku, naprosto luxusní komunikace a skvělý servis. Nemohu si vynachválit! |:o)
ODPOVĚDĚT
Iva Z. (pele-mele) ID 97024, mimibazar.cz/pele-mele (9.5.2019, 0:06)
Děkuji za další oblečení (F) (F) (F)
Silvu doporučuji jako milou a spolehlivou prodávající (Y) (Y) (Y)
Krásné dny (flower) (flower) (flower)
ODPOVĚDĚT
Eva Š. (Elviskaa) ID 110944, mimibazar.cz/elviskaa (3.5.2019, 21:05)
Každému doporučuji si pečlivě zkontrolovat kvalitu a jakost závěsu.Koupila jsem čtvery totozne.Prisly špinavé ze skladu. Dvoje se mi při naprosto stejném prani rozpadly. Bohuzel prodejkyne to svedla na špatne vyprání a zboží nevyreklamovala ani po zaslání fotek latek.Lituji, ze jsem si nevšimla dříve, že podkladová látka je naprosto jiná, nějaký šmejd.
ODPOVĚDĚT
Silvie Z. (Sylva Z.) ID 60765, mimibazar.cz/sylvaz (4.5.2019, 9:29)
Jak jste psala - závěsy byly v pořádku, když jste je vybalila, že jste je zničila špatným praním - za to opravdu nemohu nést odpovědnost. Podle fotek nešlo o klasické praní, tak zničené závěsy jsem ještě neviděla. S.
ODPOVĚDĚT
Blanka J. (Blanš) ID 77003 (30.4.2019, 11:04)
(G) dorazil (Y) (Y). Vše je perfektní. |:o) |:o)Moc DEKUJI A SRDECNE DOPORUCUJI VSEM! |:o) (clamp) (clamp) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Alena V. (Danalča) ID 301353 (25.4.2019, 18:12)
Silvie, děkuji za skvělý obchůdek. Alena (F)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2019 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt