Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

VTÍPKY - Hospodaření v domácnosti z 50. let

Jarmila M. (jahean) ID 4724
Oblast: Praha - východ
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 27.8.2005
Naposledy: 8.4.2024 22:37
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 22
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 13
RECEPTY 0
NÁVODY 0
O MUŽÍCH
Hospodaření v domácnosti z 50. let
Výtah ze středoškolské učebnice Hospodaření v domácnosti z 50. let...

1) Mějte připravené jídlo. Vaření si plánujte včas - třeba i den předem. Váš partner tak uvidí, že na něho myslíte a staráte se o něj. Většina mužů se domů vrací s prázdným žaludkem a dobré jídlo je součástí tolik potřebného vroucího přivítání.
2) Připravte se. Abyste byla svěží, až přijde, na čtvrthodinku si odpočiňte. Naličte se trochu, dejte si stuhu do vlasů a snažte se vypadat skvěle, protože on byl celý den jen s lidmi unavenými prací. Jeho nudný den potřebuje jiskru, a proto buďte veselá a zajímavá.
3) Ukliďte nepořádek. Ještě, než se manžel vrátí, projděte naposledy dům a posbírejte učebnice, hračky, papíry atd. Oprašte stoly. Váš manžel se bude cítit jako v ráji pořádku a odpočinku, což jistě udělá dobře i vám.
4) Připravte děti. Pokud máte malé děti, věnujte jim chviličku a umyjte jim ruce a obličej, učešte je a podle potřeby také převlékněte. Jsou to vaše malé poklady a dotvoří příjemnou atmosféru jeho návratu.
5) Minimalizujte hluk. V době jeho návratu vypněte pračku, vysavač. Přimějte k tichosti také děti. Buďte šťastná, že manžela vidíte, a přivítejte ho krásným úsměvem.
6) Co nesmíte: Nevítejte ho stížnostmi a problémy. Nereptejte, když přijde pozdě k jídlu. Uvědomte si, že ve srovnání s těžkostmi jeho pracovního dne jsou to jen maličkosti. Udělejte mu pohodlí - může se natáhnout do pohodlného křesla nebo si lehnout v ložnici. Naklepejte mu polštář a nabídněte mu, že mu sundáte boty. Mějte vždy připravený teplý nebo studený nápoj. Pohlaďte ho tichým a příjemným hlasem. Dovolte mu odpočinout si a uklidnit se.
7) Naslouchejte mu. Jistě mu toho chcete mnoho říci, ale doba jeho návratu na to není nejvhodnější. Mluvit má první on. Na to nezapomínejte.
8) Večer přizpůsobte jemu. Nikdy si nestěžujte, když vás nevezme na večeři nebo za jinou příjemnou zábavou. Snažte se pochopit tíhu a strasti jeho světa a jeho potřebu odpočívat.
<< Tak si představ, že se nad ránem vracíš domů s dvojkou promile v krvi a snažíš se taxikáři vysvětlit, kde bydlíš... | Hospodaření v domácnosti z 50. let | Pro zahrádkáře >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
VTÍPKY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem: 23 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>
Zdenka A. (Adams&family) ID 83484, mimibazar.cz/adams-family (12.4.2008, 23:52)
Buďte milou, vzornou slepicí, která pěkně uhrabe kouhoutkovi hnojiště...
. :-p :-p :-p :-D :-D :-D 8-| 8-| 8-| Tu učebnici psal pěkný trouba..ještěže už máme rovnoprávnost.. (facky) (box) (smich) (hello) (hello) (hello) :-) :-) :-)
ODPOVĚDĚT
Markéta S. (marusja) ID 7263 (12.4.2008, 22:54)
Teda ti chlapi v té době byli ale rozcapení (H). Hlavně jestli byl také manuál pro ně, jak nezatěžovat manželku :-p
ODPOVĚDĚT
Pavlína K. (PavčaK) ID 120419, mimibazar.cz/pavcak (12.4.2008, 20:33)
Dala jsem to přečíst i maželovi (Y) moc jsme se nasmáli :-D :-D chtěl by žít v 50. letech. (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Lucie K. (davulin) ID 65916 (12.4.2008, 17:07)
Teď jsem dožehlila, děti ignorují mé zadané úkoly, běhají hlučně po baráku a dcera rozhazuje mé vyžehlené kapesníky, přichází otec, hulákám, jak se těším, až budou děcka spát a že bych jim nejraději zakroutila krkem, na stuhu bych se těď zvysoka víte co
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (11.4.2008, 13:05)
Stuhu ve vlasech mám, oběd je na stole, podlaha se leskne jak psovi kulky, děti umyté a manža nikde :-$ :-$ :-$ :-$
ODPOVĚDĚT
Iveta P. (karca90) ID 21144, mimibazar.cz/karca90 (10.4.2008, 16:48)
8-| 8-| 8-| :-D :-D :-D tak jsem upadla smíchy. A nejvíc mě dostala ta stuha do vlasů............ ;-) ;-) budu se muset nad sebou zamyslet a zřejmě si teda zaběhnu do Galanterky nějakou koupit........ *-) *-) *-) tohle je prostě NO COMMENT ;-)
ODPOVĚDĚT
Jarka K. (ERMÍNA) ID 53324, mimibazar.cz/antika (10.4.2008, 8:33)
A CO NAŠE POTŘEBY A NAŠE ÚNAVA :-S :-S :-S :'( :'( :'( (facky) (facky)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (10.4.2008, 8:42)
Na naše potřeby a naši únavu dojde čas až posléze [A] [A] [A]
ODPOVĚDĚT
Hana B. (brundice) ID 2897, mimibazar.cz/brundice (10.4.2008, 7:46)
No to je bomba návod!Jsem se celkem pobavila,představa pořádku a hodných tichých dětí a mimochodem stuha do vlasů a já abych mlčela a mluvil on,to je prostě z jiné reality....to se unás prostě nestane a nejvíc mě dostalo zouvání bot a připravená teplý nebo studený nápojík ;-) 8-|
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (upraveno 9.4.2008, 19:17)
(sampus)Mnooooo, takže dost bylo šovinismu, teď zase trochu emancipace (a to jsem žena každým coulem a muž i děti jsou pro mě vším). Ápropos, víte, co je emancipovaná žena? Ta, co má milence Emana a manžela cipa….. ;-) ;-) ;-) ;-)
A nyní k jednotlivým bodům….

1. My, prosté ženy vlastně na nic jiného, než na jídlo nemyslíme. Bohužel, nejen na to, co uvařit, ale taky jak úspěšně držet bodovou dietu, tzn., co kde sbodnout…..Strach by mi nedovolil vítat muže bez večerě bublající na sporáku či vonící z trouby. Tento strach se ovšem nevztahuje na případy, kdy je mražák vyžrán, jsem bez auta, obě děti mají horečky a nejbližší obchod je vzdálen půl dne cesty sněhovými závějemi. Pro tyto případy mám vždy (jako správná hospodyňka) alespoň k dispozici kachnu, kterou v okamžiku, kdy slyším, že manželovo auto vjíždí do dvora, přihřeju několikerým sjetím po zábradlí…Tudíž první bod splňuji…

2. Bez nezbytné stuhy ve vlasech, přirozeného nalíčení, vyholeného a vonícího podpaží nejdu ani vynést koš. Už jen tím, že to po celodenním shonu zvládnu, splňuji poslední část bodu -jsem zajímavá. Moje veselí se striktně odvíjí od mého menstruačního cyklu, tudíž s ním ani příručka pro dokonalé ženy nehne a předstírat jej neumím. Jo a včera mě bolel zub jako kráva, tak jsem měla do komičky taky daleko, ale stuha, nalíčení a sprcha proběhly, vo tom žádná….

3. Nepořádek při dvou dětech uklízím zásadně 20minut před příchodem návštěv, jinak to je zbytečná práce. Pokud se jedná o návštěvu tchýně, tráví děti tento čas vyhrazen pro finální úklid zamčené na záchodě, kde se (po skolopení prkýnka) nepořádek moc udělat nedá. Nebudu rozepisovat, že mě můj syn přesvědčil o opaku včera ráno, kdy se snažil ve svých dvou letech přijít na to, kolik metrů toaletního papíru je obsaženo v ECONOMY balení a na jak malé kousíčky jde rozcupovat. Další část jeho pokusu při seznamování se se světem dospělých tkvěla v tom, že toaletní papír konzumoval a tudíž se snažil zjistit, jestli mu po průchodu trávicím traktem utře prdelku stejně, když je používán z venkovní strany. Nutno podotknout, že zrovna nebyl na toaletě vězněn a došel si tam zcela dobrovolně a bez mého vědomí.

4. Umyté obličejíčky a ruce vydrží našim dětem tak 10minut, takže je nejlepší je před příchodem manžela přemístit do vany plné pěny a zajistit tak alespoň zdánlivý dojem čistoty potomků….

5. Pračka se při dvou dětech nezastaví. V 50. letech ještě neexistovaly sušičky prádla a myčky, také tyto spotřebiče u nás jedou bez zastavení téměř 24hodin denně. Nastálý hluk se snažím přebít nahlas puštěnou hudbou (k velké radosti sousedů). Úsměv a radost se shledání jsou samozřejmostí, vždyť si po příchodu chotě mohu konečně dojít v klidu na toaletu, aniž by mi při tak intimní činnosti asistovaly dvě dřepící děti…..


6. Problémy řeším za chodu a manžela jimi neobtěžuji. Beztak, než dorazí, už není problém aktuální.....Velmi ráda mu nabídnu, že mu zuji boty, ale neodpustím si poznámku, že mu zase jedou nohy. Ráda mu naklepu polštář a nabídnu mu, ať se natáhne v ložnici. Jestli ale bude nynat, zatím co mi na plotně stydne večeře, kterou jsem v potu tváře připravovala, abych mu zajistila pocit tepla domova, tak mě fakt n@sere....

7. NO, to je přece jasný, že mluvit musí první on , ale dáme mu pouze přiměřený prostor - dvě tři slova k tomuto účelu jistě postačí. Sotva se po těžkém dni (on vydělával na rodinu, zatímco my – ženy jsme se doma celý den škrábaly na pitk@ch) nadechne, aby pokračoval, skočím mu do řeči a zneužiji situace. Postěžuji si, jak jsou ti naši fakatni (rozumějme zlatíčka) nevychovaní a že jsou celý otec, jak se nám zhroutil svět, protože v Penny zase měli vyprodané psí žrádlo, páč bylo v akci a lidi ho brali jako by měli na zahradě psí hotel či útulek... Jakékoli téma při hovoru s dospělákem vítám, protože po celém dni stráveném se žvatlajícím mimnkem jsem tak zblblá, že našemu rotvajlerovi dávám povel "hačí"....

8. Po celém dni stráveném honěním za dvouletým hyperaktivním dítětem, odvozu dcery do a ze školy, sezením u PC a odpovídáním na otázky, kolik měří rukáveček té (zaručeně nejhůř přístupné) nejspodnější bundičičky a jak moc je teploučká a následném balení a rozesílání balíčečků a večerem stráveným nad úkoly prvňáčka se zkříženou lateralitou a lehkou mozkovou disfunkcí bych brala pozvání na večeři do restaurace či za příjemnou zábavou jako provokaci. Tudíž nikterak neláteřím, neboť je mi zcela jasné, že dožiji-li se v Ordinaci s růžovou zahradou první reklamy aniž bych usla, bude to malý zázrak…….

(D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) Připíjím všem ženám, které mají více než dvě nesamostatné děti, dvě externí práce, obchůdek na MMB, rozdělanou vysokou školu, manžela pořád v .....práci a zvládají dodržet všech 8 bodů. Jste prostě lepší (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (14.4.2008, 11:56)
(C) (C) (C) Moc děkuji za všechny kladné ohlasy. Vítala bych i připomínky, ale asi žádné nejsou ;-) ;-) ;-)
ODPOVĚDĚT
Lada Č. (VaďkaC) ID 16651 (13.4.2008, 19:03)
díky Vám jsem si pobrečela...ale smíchy ;-) ;-) ;-) Už dlouho mě nic tak nerozesmálo!!!!!! Děkuji (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Lenka R. (Lenyna) ID 6082, mimibazar.cz/lenyna (13.4.2008, 18:18)
Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Naďa N. (crazy.baby.27) ID 53739, mimibazar.cz/crazybaby27 (13.4.2008, 10:54)
:-D :-D :-D Ježíši to jste mě teda pobavila (clamp) (clamp) (clamp)

mojemu chlapovi by se prý taky líbilo být v 50 letech no a tu kachnu prý by chtěl denně :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Radka D. (RADˇA) ID 36431, mimibazar.cz/radadolezalova (12.4.2008, 20:24)
jste úžasná,pobaven je i manžel :-D :-D :-D :-D (Y) :-)ale pochopitelně jeho názor "těch 8 bodů, by jsi měla mámo dodržovat"ani náhodou (tudledudle)
ODPOVĚDĚT
Simona P. (feehaa) ID 5003, mimibazar.cz/feehaa (10.4.2008, 16:43)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) ;-)
Jste skvělá (D)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (10.4.2008, 16:57)
;-) ;-) ;-) ;-) ;-)Děkuji (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (MAIKLOVA) ID 43848, mimibazar.cz/noneta (9.4.2008, 21:15)
Ježkovi, mám dost bolí mě bruch a právě jsem si vytřela pod stolem, válela jsem se tam smíchy :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Katka
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (9.4.2008, 21:18)
..a doufám, že jste u toho vytírání měla stuhu ve vlasech a jste přirozeně nalíčená ;-) ;-) ;-)
ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (MAIKLOVA) ID 43848, mimibazar.cz/noneta (9.4.2008, 21:33)
No jasnačka, jak jinak, co by si o mě pomylseli? Při dvou dětech mám vygruntováno denně, bezva ohoz bez fleků, super účes no dokonalá hospodyňka. (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (9.4.2008, 21:34)
Tak až Vám vyjde čas, přijdte k nám ;-) ;-) ;-)
ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (MAIKLOVA) ID 43848, mimibazar.cz/noneta (9.4.2008, 21:51)
JJ, vezmu s sebou i mé super vychované dětičky :-$ :-$
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (10.4.2008, 6:43)
Tak jo, zavřeme je na záchodě a se stuhama ve vlasech budeme uklízet (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (MAIKLOVA) ID 43848, mimibazar.cz/noneta (12.4.2008, 22:06)
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D, JJ, bude švanda, zabírám si luxování (podzim) (podzim) (podzim) (podzim)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (13.4.2008, 11:54)
Že vy víte, že mám děti alergiky a doma nemáme jediný koberec ? ;-) ;-) ;-) tak jo, uvařím Vám kafíčko, hodím n krk své dva Krakeny a uklízet budu já....pochopitelně se stuhou ve vlasech... (L) (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (MAIKLOVA) ID 43848, mimibazar.cz/noneta (13.4.2008, 21:12)
Tak to je fajn, zase se uleju :-D :-D, tak já Vám alespoň dovezu nějakou novou stuhu do vlasů :-p :-p :-p, mám jich do zásoby, co kdyby náhodou (C) (C) (C) (C) Deniso, Vy mě zničíte, pokaždý si můžu hubu roztrhnout :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (13.4.2008, 22:38)
Kačenko, zítra Vás čekám, ale přijeďte určitě, v úterý odlétám do Mexika (pusa) (pusa) (pusa) a budu tam manžovi se stuhou ve vlasech asistovat při práci :-$ :-$ :-$ Sexy stuh není nikdy dost a alespoň tak jimi odvedu pozornost, až si budu chtít u bazénu (plavec) vyvenčit celulitidku (pl) (pl) (pl)
ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (MAIKLOVA) ID 43848, mimibazar.cz/noneta (14.4.2008, 12:57)
No tak to já bych se do nich musela zabalit celá, abych odvedla pozorost od mé celulitidy. Takžéééé, dělám si právě (C), děti tady řvou, ale dělám, že je neslyším a tiše závidím Mexiko. :-p :-p :-p :-p :-p
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (15.4.2008, 19:05)
Nemusíte závidět, napíšu článeček do vtípků, už to mám v makovičce, jen to hodit do noťasu.....Už jen to balení je motiv na půl stránky a to jsem ještě nezavřela kufr :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (MAIKLOVA) ID 43848, mimibazar.cz/noneta (15.4.2008, 21:24)
Tak to budu pilně sledovat :-D :-D :-DCelý den sama, tak se moc ráda večer pobavím ;-) ;-) ;-)
ODPOVĚDĚT
Blanka H. (Bianka) ID 25020, mimibazar.cz/bianka (9.4.2008, 19:29)
:-D :-D :-D :-D :-Dboží ;-) ;-) ;-)
ODPOVĚDĚT
Radka O. (*minimax*) ID 47962, mimibazar.cz/radkaoa (9.4.2008, 13:13)
....a mám po nalíčení, páč tady u toho řvu smíchy..... :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (upraveno 9.4.2008, 14:55)
Raduško, z toho si nic nedělejte, příchod manžela očekávám až 20:00, takže ani já nejsem nalíčená, ani nemám stuhu ve vlasech, o nějaké zajímavosti nemůže být řeč.....Ačkoli, obléci si na sebe ráno čisté sváteční tepláky a těsně po jedné hodině odpolení je mít bez vlastního přičinění jako prase, to je zajímavé, není-liž pravda... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
ODPOVĚDĚT
Radka O. (*minimax*) ID 47962, mimibazar.cz/radkaoa (9.4.2008, 13:39)
....Denisko, nekoukáte mi do okna, zrovna si jedny takové tepláčky, jdu sundat....musím mezi lidi, pro starší dceru do školky..... ;-) ;-)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (9.4.2008, 14:57)
....ňák se mi to nezdá....smazala jste si při pláči od smíchu nalíčení a jste v teplákách? Že vy máte nějakého fešáckého pošťáka ? :-$ :-$ :-$
ODPOVĚDĚT
Monika K. (MonnaK) ID 47857, mimibazar.cz/monnak (9.4.2008, 11:07)
pěkné ;-) pobavila jsem se u asistence dřepících dětí na WC a měřením rukávků bundičky ... trefné, prostě ze života (Y) ;-)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (9.4.2008, 19:18)
Moni, ani nevíte, jak jsem ráda, že se v tom neplácám sama ;-) ;-) ;-)
ODPOVĚDĚT
Kamila Z. (usmev) ID 17790 (9.4.2008, 11:05)
;-) ;-) ;-) ;-) :-D :-D (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (zauzka) ID 4148, mimibazar.cz/zauzka (9.4.2008, 10:49)
:-D :-D :-D Denisko (F) krásně napsané :-D :-D poprskala jsem si monitor (Y)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (9.4.2008, 10:53)
Děkuji, vždycky mě potěší, když se s textem neplahočím marně (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Jarmila M. (jahean) ID 4724 (9.4.2008, 10:36)
(clamp) (Y) :-)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (9.4.2008, 11:44)
(F) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Pavlína T. (krystufek) ID 25228, mimibazar.cz/krystufek (9.4.2008, 9:10)
moje děti jsou čisté do té doby dokud nedostanou něco k jídlu. Jídlo je pak všude. ;-) Bod3 *-) A jak by se to mělo udělat? Když jsou děti doma, bordel je všude
ODPOVĚDĚT
Lucie K. (davulin) ID 65916 (9.4.2008, 8:56)
Tak a kdo bude vítat mě až přijdu z práce já? :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Eva O. (rehek) ID 68208 (9.4.2008, 8:23)
To znám - je to výňatek z americké církevní příručky opravdu z 50. let...... Dneska fakt legrační ;-) ;-) Kdyby to bylo psaný na českou socialistickou realitu 50. let, četli bychom o budování socialismu, zvyšování norem, uvědomělosti a obezřetnosti před prohnilými kapitalisty..... Každá doba má svoje
ODPOVĚDĚT
Jitka K. (JitkaKr) ID 21299 (9.4.2008, 8:01)
Přeně tak to dělám ;-) ;-). Ale teď vážně: kdo pochopí tu ženskou, že má taky nějaké potřeby, touhy, sny ... a je někdy k smrti utahaná - nedomyšlené - to si nedovedu představit, ani kdybych byla žena v domácnosti. Taky nejsme stroje :^)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (9.4.2008, 12:57)
Stroje sice nejsme, ale stuha ve vlasech a úsměv na líci ještě nikdy nikoho nezabil :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Monika K. (MonnaK) ID 47857, mimibazar.cz/monnak (9.4.2008, 8:01)
Mě dostaly poslední dvě věty v bodě č. 7: Mluvit má první on. Na to nezapomínejte.
:^) :-# ;-)
ODPOVĚDĚT
Ivana Š. (Sykyna) ID 6370, mimibazar.cz/sykyna (9.4.2008, 7:15)
8-| 8-| 8-| to by mě mohlo osr@t,určitě výplod chlapa.Neb když dojdu domů já tak bordel absolutně všude,o umytém nádobí nemůže být ani řeč natož o klidné atmosféře a chlap spokojeně chrní i bez stuhy ve vlasech +o( +o( +o(
ODPOVĚDĚT
Petra B. (petezuel) ID 5155 (9.4.2008, 7:57)
Syky, to že je to výplod chlapa je dost možný, ale tuto přednášku dostávám od tchýně každý měsíc :'( :'( :'(
ODPOVĚDĚT
Ivana Š. (Sykyna) ID 6370, mimibazar.cz/sykyna (9.4.2008, 14:48)
bych ji hnala 8o| 8o| 8o|
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (9.4.2008, 11:06)
Peťko, dejte mi kontakt na Vaši tchýni, já ho předám té svojí a můžou založit fakclub vzorných žen. Když nestíhá švagrová (dcera tchýně) s jedním skoro dospělým dítětem, tak je chudák vytížená a když nestíhám já ( s vděma dětmi 2 a 7 let), tak jsem svině líná, co si to neumí zorganizovat..... ;-) ;-) ;-) ;-)
ODPOVĚDĚT
Alena V. (anel22) ID 105262, mimibazar.cz/anel22 (10.4.2008, 8:20)
Mám také jednu tchýni do toho vašeho clubu. (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (10.4.2008, 8:25)
Bereme všechny :-))) Ten club bude mít sídlo na pustém ostrově, jednosměrné letenky platí snachy a zeťáci :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Pavlína K. (PavčaK) ID 120419, mimibazar.cz/pavcak (12.4.2008, 20:37)
(Y) taky jednu přidám :-) :-) :-)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (13.4.2008, 11:57)
;-) ;-) ;-)Už připravuju hromadný přesun s bezva množstevní slevou (hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Monika K. (MonnaK) ID 47857, mimibazar.cz/monnak (9.4.2008, 7:59)
no ona (tchyně) je přeci z té doby, ne? ;-)
ODPOVĚDĚT
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (9.4.2008, 11:47)
To mi nedošlo ;-) ;-) ;-) ;-)
ODPOVĚDĚT
Petra B. (petezuel) ID 5155 (9.4.2008, 8:08)
:-$ANO PROSÍM
ODPOVĚDĚT
Nikola K. (Nikis.) ID 12287 (9.4.2008, 6:53)
Mě pobavilo, co je potřeba udělat před příchodem manžela domů a zároveň si dát čtvrthodinku odpočinku, to se jaksi bije :-D :-D :-D ta předpříprava (mytí dětí a úklid domu) trvá aspoň hodinu, minimálně ;-) ;-) ;-) tak jak to tedy dělaly? Zavřely umyté a učesané děti někam do skříně? :^) ;-) ;-) ;-)
ODPOVĚDĚT
Jana P. (janina74) ID 38122, mimibazar.cz/janina74 (8.4.2008, 23:35)
*-) *-) *-)hm tak to by teda byl mazec (Y)
ODPOVĚDĚT
Ladislava S. (Kordulka) ID 4967 (8.4.2008, 23:07)
hm ..jenže tenkrát páni , dámy živili :-$
ODPOVĚDĚT
Jana H. (janamimi) ID 18762 (9.4.2008, 7:44)
právě! dámy byli ženy v domácnosti... to bych si taky dala stuhu do vlasů (Y)
ODPOVĚDĚT
Jarmila Š. (Jaruš) ID 15118 (8.4.2008, 22:35)
...nabídněte mu, že mu sundáte boty :-D :-D :-D No tak to mě tedy dostalo ;-) To tedy ani náhodou 8-| Pracovní boty chlapovi ze stavby po šichtě 8-| 8-| 8-| (jazyk)
ODPOVĚDĚT
Jana P. (Jandík) ID 30253, mimibazar.cz/jandikposta (8.4.2008, 22:35)
;-) ;-) ;-) (Y) (Y) (Y) (Y) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-DTaky mě to moc pobavilo. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Celkem: 23 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu