HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 10 hodnocení, celkem již získala 3.424 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Ilona M. (Miller) ID 616380 (18.4.2018, 10:26)
Děkuji za perfektní servis a moc hezké zajímavé šperky,mám z nich velkou radost a potěší i přiložený darecek (Y)
ODPOVĚDĚT
Hana K. (HankaKr) ID 87950 (16.4.2018, 23:12)
Děkuji za krásné náušničky, velká spokojenost . (Y) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Šárka B. (leto) ID 13887, mimibazar.cz/leto (16.4.2018, 8:11)
(Y)Děkuji za obchůdek. |:o) |:o) |:o)Šárka (flower)
ODPOVĚDĚT
Galina Č. (Galča74) ID 315825 (13.4.2018, 19:09)
Dobrý večer dekuji za krásný náušnice jsem moc spokojena určíte u vás zase rada nakoupím mějte se krásné s pozdravem galina (Y) (F) |:o) (L) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Jana K. (xray7) ID 17163, mimibazar.cz/xray7 (12.4.2018, 8:15)
Dobrý den, děkuji za zprávu i hodnocení (Y) (Y) I já musím poděkovat za bezproblémový obchůdek , (clamp) (clamp)perfektní komunikaci i rychlou platbu . A třeba někdy příště se budu těšit! (hello) (hello)
ODPOVĚDĚT
Radka H. (rrady) ID 235220, mimibazar.cz/rrady (12.4.2018, 7:16)
(F) (F)Marti opět děkuji za pěkné věci a ráda dopuručuji. Mějte se krásně. Radka (L) (child1) (hello) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Jitka S. (kytka74) ID 4292, mimibazar.cz/jitulka001 (6.4.2018, 16:31)
děkuji za rychlé dodání balíčku (Y) (Y) (Y)
SUPER |:o)
Jitka (pack)
ODPOVĚDĚT
Dana Z. (Daida) ID 14467, mimibazar.cz/daida (5.4.2018, 10:55)
Dobrý den, děkuji za další obchod. Balíček dorazil bleskovou rychlostí a zboží je - jako vždycky - perfektní.
ODPOVĚDĚT
Jitka K. (rychnovačka) ID 591232 (26.3.2018, 13:22)
Martino (G) dnes dorazil, děkuji za krásné náušnice (Y) určitě zas někdy nakouknu a mohu váš obchůdek jen a jen doporučit Jitka
ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (Katy200) ID 503259 (24.3.2018, 14:59)
Děkuji a doporučuji! (Y) (Y) (Y) (clamp)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook