HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 12 hodnocení, celkem již získala 4.791 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Iveta B. (bemča) ID 192584 (19.2.2018, 19:22)
Dobrý večer,bunda je super,mohu jen a jen doporučit.Iveta (Y) :-) (Y) :-) (Y) :-) :-)
ODPOVĚDĚT
Zdenka H. (zdenysek) ID 146011 (16.2.2018, 18:03)
Děkuji za prima rychlý obchůdek, šála je OK , mám radost. Doporučuji všem ! Zdravím,Zdena Havlíková (Y) (Y) (Y) (F) |:o) (F) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Jana Č. (Jana Čtveráková) ID 274377, mimibazar.cz/janactverakova (14.2.2018, 16:24)
Dekujeme za pohodovy obchudek, bleskove dodani (kolo) bunda i vesta jsou luxusni (pusa) mejte se krasne (child1)
ODPOVĚDĚT
Jana S. (berulinka1) ID 78703, mimibazar.cz/berulinka1 (7.2.2018, 16:46)
Dobrý den, (G) máme doma a (X) je nadšená ,-) ,-)..děkujeme za bleskové zaslání (Y) (Y) (Y)..zase ráda nakouknu |:o) :-) (L) ..Jana a (X) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Radka M. (Raduska86) ID 431590 (6.2.2018, 8:35)
Dobrý den,
moc děkuji za krásnou mikinku a určitě doporučuji :) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Markéta B. (maky75) ID 346935 (4.2.2018, 18:25)
Dobrý večer, (G) dorazil v pořádku,děkuji za prima obchůdek (Y) (Y) (Y) (Y) ,Markéta
ODPOVĚDĚT
Ivana B. (Amalie1) ID 215143 (2.2.2018, 21:57)
Dobrý večer, moc děkuji za skvělý a rychlý obchůdek. Balíček dorazil v pořádku a oblečení je moc pěkné. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Mohu vás všem jen doporučit . Mějte se pěkně Iva (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Martina V. (MartinkaV) ID 34344, mimibazar.cz/martinkav (30.1.2018, 11:14)
Bunda od Tchiba dorazila v pořádku, jeden den objednala, druhý den tu byla. Moc děkuji za rychlost! Bunda je perfektní! Moc děkuji a přeji mnoho spokojených zákaznic (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Lucie M. (lucka 22) ID 191360 (26.1.2018, 19:51)
Dobrý den,děkuji za super rychlý obchůdek |:o) |:o) |:o)V pondělí jsem objednala a ve středu jsem měla kabát doma (Y) (Y) (Y) (Y).Super můžu jen a jen doporučit (clamp) (clamp).Lucka
ODPOVĚDĚT
Tereza Š. (stowi1) ID 381098, mimibazar.cz/stowi1 (24.1.2018, 17:20)
Dobrý den, zimní souprava dnes v pořádku dorazila a je nádherná a teploučká. Děěkujeme za super obchůdek a rádi vás doporučujeme dále a vaší stránku si ukládám (Y) (Y) (Y)Tereza
ODPOVĚDĚT
Anežka K. (animiri) ID 596337 (24.1.2018, 16:48)
(G)DNES PRISEL DEKUJI ZA SUPER OBCHOD (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) ZAS SE KVAM JUKNU (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Helena Š. (aditu) ID 484897, mimibazar.cz/aditu (23.1.2018, 10:56)
Dobrý den,
mikina je naprosto úžasná (Y) (clamp) (Y)
Děkuji za bezproblémový obchod, prijemnou komunikaci a rychle zaslání. |:o) (L)
(F) (F) (F)DOPORUCUJI VAS (F) (F) (F)
Hezký den Helena
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook