HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 21 hodnocení, celkem již získala 2.739 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Zuzana R. (Happy272) ID 141992, mimibazar.cz/Happy272 (27.5.2017, 8:18) včera
Díky za obchůdek, kraťasy jsou super, klukům se moc líbí (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Luboš K. (Lubik.K) ID 481697, mimibazar.cz/lubikk (26.5.2017, 9:17)
Dobrý den,
(G) včera dorazil, vše proběhlo na 1* |:o) |:o) |:o). Všem Vás mohu jen a jen doporučit (clamp) (clamp) (clamp).
Děkuji a pěkný den (F)
Luboš
ODPOVĚDĚT
Věra H. (venduhou) ID 195061 (26.5.2017, 8:21)
Balíček dorazil, vše proběhlo rychle a bez chybičky....Díky a krásný den (balicek)
ODPOVĚDĚT
Eva B. (rosalindaaa) ID 556061 (25.5.2017, 20:52)
(Y) vse super, doporucuji
ODPOVĚDĚT
Eva U. (evaurb) ID 285022 (25.5.2017, 20:17)
Moc děkuju za super obchůdek, kraťásky jsou bezvadné a vřele vás všem doporučuju!!!!! (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o)
ODPOVĚDĚT
Tomáš R. (TomínoZlín) ID 266009, mimibazar.cz/tominozlin (25.5.2017, 16:58)
Hezký den Angelo, moc děkujeme za úžasné tepláčky, dcerka je nadšená a já také (clamp) (clamp) (clamp) (clamp), také bych Vám chtěla velmi poděkovat za milou komunikaci a bleskové zaslání, s radostí jsem u Vás nakoupila (L) (L) (hello) (hello)Přejeme krásné sluníčkové dny, Lenka a (X)
ODPOVĚDĚT
Pavla S. (PavlaStr2) ID 428690 (24.5.2017, 20:36)
Balíček dorazil, děkuji za rychlý obchod, Pavla
ODPOVĚDĚT
Zdenka S. (bezmimi) ID 118129 (21.5.2017, 18:40)
(G) balíček dorazil v pořádku, pečlivě zabalený.
Dekuji za trpelivost pri cekani na platbu. (Y) (Y) (Y) (F)
ODPOVĚDĚT
Pavlína S. (pinna) ID 125941, mimibazar.cz/pinna (18.5.2017, 17:41)
Dobrý den, (G) v pořádku dorazil, kalhoty jsou super (Y) (Y) (Y) Děkuji za bezva obchůdek (clamp) (clamp) (clamp) Hezký den.
ODPOVĚDĚT
Jiřina W. (stypka1) ID 371409 (15.5.2017, 17:51)
Super. Vrele doporucuji. (Y).
ODPOVĚDĚT
Lenka N. (Lenka Plenka) ID 320078 (15.5.2017, 8:40)
Díky za obchůdek, všem doporučuji, rychlé, milé jednání i řešení problémů :-) Lenka
ODPOVĚDĚT
Alena K. (AlenaKucht) ID 28718 (12.5.2017, 23:52)
Dobrý den,
balíčk (G) (G) (G)dorazil v pořádku. Děkujeme
Alena K.
ODPOVĚDĚT
Jana B. (Bruzinka) ID 399587 (12.5.2017, 13:10)
Dobrý den,
(G) dnes v pořádku dorazil. Tričko i mikina jsou super (Y). Děkuji za bleskový bezproblémový bezva obchůdek. Komunikace výborná. Mohu jen a jen doporučit (clamp) (clamp) (clamp). Jana
ODPOVĚDĚT
Marcela B. (mbecakov) ID 200925, mimibazar.cz/mbecakov (12.5.2017, 8:58)
Balíček dorazil v pořádku. Obchůdek na 1* (Y) Určitě zase něco u Vás objednám. Děkuji.
ODPOVĚDĚT
Dagmar K. (_Abiona_) ID 206509, mimibazar.cz/-abiona- (11.5.2017, 16:11)
Velice děkuji za rychlé vyřízení objednávky, krásné věci, prima domluva (clamp) (clamp) (clamp)
Všem doporučuji (L) Dagmar
ODPOVĚDĚT
Gabriela S. (gabasv) ID 49741 (9.5.2017, 12:51)
Všem doporučuji! Skvělá komunikace. Rychle vyřízeno. Určitě se budu vracet. Gábina
ODPOVĚDĚT
Eva K. (kobra79) ID 388236 (8.5.2017, 7:50)
(clamp) (clamp) Dobrý den, moc děkuji za obchůdek. (F) (F) (F) Pláštěnka je super. (flower) Malá je nadšená. (child2) Vše proběhlo na jedničku. Výborná komunikace a rychlé doručení balíčku. (hello) (hello) Všem doporučuji , (L) Eva
ODPOVĚDĚT
Monika H. (Momiša) ID 263938 (6.5.2017, 11:32)
Dobrý den, mooooockrát Vám děkuji za neskutečně rychlý obchůdek (L) , sukýnky jsou nádherné (L) , jste úžasná prodávající (L) (L), , určitě příště zase nakouknu...... moc děkuji, taneček v sukýnkách ke dni matek je zachráněn (clamp) , děkuji zdravíme Monika s holkami :-$
ODPOVĚDĚT
Petra K. (Pierrete) ID 553991 (4.5.2017, 13:23)
Dobrý den, balíček dnes dorazil, župánek je moc krásný. (Y) Děkuji za rychlý a milý nákup. (clamp)
ODPOVĚDĚT
Helena P. (helca.69) ID 421583 (1.5.2017, 21:02)
Určitě doporučuji!!! Výborná komunikace a rychlé dodání. Oblečení je nádherné a to nejen to nové, ale i bazarové. Děkuji za obchůdek (clamp) (Y) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Blanka M. (blanik2012) ID 535280 (28.4.2017, 13:24)
Dobry den (G) mam doma. Vše proběhlo na jedničku. (Y) (hello). Určitě doporučuji všem (hello)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Černá listina | Kontakt | Facebook