HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 9 hodnocení, celkem již získala 2.510 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Iva P. (IPPraha) ID 400455, mimibazar.cz/ippraha (23.11.2017, 20:53) včera
děkuji za další skvělé sukně
(Y) (Y) (Y)
jsou vážně moc super
(F) (F) (F)
Iva
ODPOVĚDĚT
Petra T. (Řepinka) ID 292649 (16.11.2017, 18:16)
Dobrý den,
(G) s bundou v pořádku u nás. :-)Moc děkujeme za super obchůdek. :-)
S pozdravem Petra
ODPOVĚDĚT
Eva P. (Eva8052) ID 105803 (13.11.2017, 16:36)
Dobrý den Marti. (G) je na světě. Děkuji Vám za rychlý obchůdek (Y). Kalhoty jsou super |:o). Mějte se hezky. Eva (hello)
ODPOVĚDĚT
Johanka U. (haniel) ID 282527 (7.11.2017, 14:20)
(G) dnes vyzvednut, obchůdek i zboží v pohodě - bunda je pěkná (clamp)...Zdraví Max a Johanka (hello)
ODPOVĚDĚT
Radka H. (rrady) ID 235220, mimibazar.cz/rrady (6.11.2017, 21:33)
(F) (F) (F)Marti děkuji za užasnou sukni a halenku, sedí (H) (D)mějte se krasně. Radka (hello) (noc)
ODPOVĚDĚT
Jana M. (ABC obchůdek) ID 189172, mimibazar.cz/ABCobchudek (26.10.2017, 20:18)
Super, super, jen chválím. Děkuji moooc. (Y) (F) (F) (F) (hello)
Jana
ODPOVĚDĚT
Ivana M. (ikosi) ID 390750 (26.10.2017, 19:36)
Vše v pořádku, dobrá komunikace, rychlé doručení, zboží dle popisu, doporučuji Vás, díky, s pozdravem Ivana
ODPOVĚDĚT
Monika D. (Monyny) ID 4895, mimibazar.cz/monyny (26.10.2017, 15:45)
Sukně dorazila v pořádku, je super. děkuji za obchůdek. Monika (Y) (Y) (Y)
ODPOVĚDĚT
Jitka V. (Kaokaolka) ID 116764 (24.10.2017, 20:20)
Velice děkuji za balíček,vše je ve 100 % stavu. Chválím za rychlou komunikaci,bezchybný obchod k mé naprosté spokojenosti. VŘELE VÁS DOPORUČUJI (Y) (clamp)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook