HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ MĚSÍC

HODNOTIT MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEGATIVNÍ | NEUTRÁLNÍ
Inzerentka získala za poslední měsíc 11 hodnocení, celkem již získala 2.489 hodnocení, zobrazit starší hodnocení
Marie V. (ria15) ID 128982 (22.9.2017, 15:42)
(G) přišel, svetřík je super (radost) moc děkuji (F) (F) (F) za rychlý obchůdek, od teď budu Vaši nabídku sledovat :-o máte krásné věci , všem můžu jen doporučit (Y) (Y) (Y) Marie (pes)
ODPOVĚDĚT
Hanna S. (Valentinka14) ID 526710 (19.9.2017, 14:45)
Balíček v pořádku a velmi rychle dorazil (G) (G) (G) (G) (G)
Zboží je bezvadné, krásné. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Mohu Vás jen doporučit! (clamp)
Děkuji!
ODPOVĚDĚT
Martina C. (5Ma) ID 517530 (16.9.2017, 21:16)
Dobrý den Martino,
šaty v pořádku dorazily. Jsou prima, užiju! Děkuji za superrychlé odeslání!
Srdečně zdraví a děkuje
Martina
ODPOVĚDĚT
Lucie U. (Alwin) ID 24644, mimibazar.cz/alwin (15.9.2017, 0:20)
Dobrý den, balík v pořádku dorazil, moc děkuji za parádní kousky, milou a pohotovou komunikaci, rychlé zaslání. Zboží zcela odpovídá popisu, vše v pořádku, moc ráda Vás doporučuji ostatním. Mějte se krásně, s pozdravem Lucka U. (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Martina Z. (Ledko) ID 251320 (14.9.2017, 10:14)
Dobrý den,moc děkuji za rychlost a bezproblémový obchod. Šaty skvěle sedí! Doporučuji Vás.Hezký den.Martina Z. (Y)
ODPOVĚDĚT
Iva P. (IPPraha) ID 400455, mimibazar.cz/ippraha (7.9.2017, 21:31)
dobrý den, :-)
děkuji za sukni, je super (clamp)
Iva :-) (Y)
ODPOVĚDĚT
Mirka D. (Miruška) ID 10061 (2.9.2017, 19:49)
Přidávám se k pozitivním hodnocením, kupovala jsem již podruhé a věci jsou krásné,dodání superrychlé... moc děkuji
ODPOVĚDĚT
Jiřina H. (sluníčkovaa) ID 336521, mimibazar.cz/slunickovaa (2.9.2017, 12:36)
Milá Martino, (G) je doma. Moc děkuji. Věcičky jsou super!!! Určo nakoupím znovu a mohu Vás jen a jen doporučit. Děkuji. Jirina
ODPOVĚDĚT
Věra P. (veruša) ID 111399 (2.9.2017, 12:28)
Milá Martinko, moc děkuji za luxusní šaty. Už se těším, až v nich vyrazím ven. (L) Věrka
ODPOVĚDĚT
Kamila Z. (Cami50) ID 500790 (30.8.2017, 11:24)
Dobrý den, Marti, (G) se sukýnkou dorazil. Je SUPER! (Y) (Y) (Y) Jako spolehlivou prodávající Vás mohu doporučit na 100%. (clamp) (clamp) (clamp) Mějte se krásně a užijte si zbytek léta (plaz), Kamča
ODPOVĚDĚT
Ilona J. (JIlona) ID 464494 (30.8.2017, 7:19)
Martino moc děkuji za (G), svetřík i tričko jsou naprosto suprové, díky za váš skvělý servis a mileráda vás doporučuji ostatním (Y) (Y) Ilona
ODPOVĚDĚT
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Kontakt | Facebook