Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Valérie H. (huroska) ID 186004
mimibazar.cz/huroska
Oblast: Vlašim
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.12.2008
Naposledy: 18.3.2017 13:42
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 175
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
U nás nakupujete zcela bez rizika. Veškeré zboží je možno vrátit nebo vyměnit podle dále uvedených Obchodních podmínek.

Platební a dodací podmínky
Platba je možná čtyřmi způsoby:

1. platba předem na účet
2. platba při dodání zboží na dobírku
3. platba v hotovosti při osobním převzetí
4. naše zboží posíláme i mimo území České republiky (zejména na Slovensko), v takovém případě je vyžadována vždy platba předem.

Balné pro jednotlivou zakázku činí 30,- Kč. Balné se při odeslání zakázky nezapočítává do ceny (bonus pro Vás).

Při platbě předem na účet činí poštovné 60,-Kč, při platbě na dobírku činí poštovné 110,-Kč.

Možnost zaslání expres, kde je zaručené dodání do 24hod - zasíláno službou EMS - poštovné činí 160,-Kč při platbě předem nebo 190,-Kč při platbě dobírkou.

zaslání na Slovensko:

platba předem na účet - balík do 500g 7,-Eur

platba předem na účet - balík do 2000g 12,-Eur

expres dodání do 48hod 18,-Eur

dobírka - platba předem na účet za poštovné 15,-Eur

platba na Slovensku probíhá na účet vedený u Slovenské sporitelny (žádné transakční náklady a okamžitá platba)


Všechny šaty v nabídce jsou aktuální a lze je obratem zaslat na Vámi udanou adresu. Jestliže je u šatů napsaná REZERVACE, jsou šaty krátkodobě v rezervaci a čeká se na jejich platbu.

U každých šatů jsou detailní rozměry od - do, ve kterých jsou šaty k dispozici. Šaty jsou měřeny v klidu - v roztažení. Rozměry jsou udávány přes prsa, pas, celková délka i s ramínky, jetliže není uvedeno jinak.

Všechny šaty jsou nové, nepoužité, s visačkou, vyžehlené, ve většině případech odesílány rubem nahoru kvůli maximálnímu zamezení možnému poničení ozdobných aplikací.

Doporučená údržba:

praní: ruční praní. Jestliže se šaty zašpiní jen běžně (pot, kouř), stačí šaty namočit do aktivního prášku na pár hodin, ručně přeprat a vyvěsit, neždímat. Při větším zašpinění (fleky) použít běžné domácí prací prášky na skvrny nebo čistírna.

žehlení: žehlit po rubu obyčejnou domácí napařovací žehličkou, na ozdobné trojrozměrné aplikace stačí použít páru k vytvarování.

Šaty jsou kvalitní, minimálně stejné kvality (spíše lepší) než šaty v půjčovnách. Fotografie věrně vystihují střih i barvu šatů.

Před výběrem se prosím přesně poměřte přes prsa, pas i délku. Boky jsou dostatečně široké pro všechny rozměry. Jestliže Vaše rozměry budou v daných intervalech rozměrů u daných šatů, šaty Vám budou sedět.


Vrácení či výměna šatů:

Poskytujeme Vám podle § 53 Občanského zákoníku záruku na výměnu zboží a vrácení peněz. V případě, že Vám šaty nebudou sedět nebo z jiných důvodů s nimi nebudete spokojeni, stačí napsat do druhého dne od doruční na kontaktní email a domluvíme se na vrácení šatů (max. lhůta pro vrácení šatů je 14dnů) nebo na výměně z aktulní nabídky (toto ustanovení se netýká zboží, které bylo převzato osobně). Zboží zašlete zpět poštou (ne kurýrem) jako obyčejnou pojištěnou zásilku (nikoli na dobírku) na adresu odesílatele.


Upozorňujeme, že naše záruka se vztahuje jen na nepoškozené a nepoužité zboží! Zboží nesmí být prané ani čištěné, musí obsahovat všechny originální visačky. V případě opotřebení zboží má prodejce podle § 458, odst.1 Občanského zákoníku nárok na peněžní náhradu za opotřebení zboží. Tato náhrada se hradí formou započtení hodnoty opotřebení oproti vracené kupní ceně. Hodnota opotřebení je vyjádřena částkou, která je rozdílem mezi cenou nového zboží, zaslaného zákazníkovi a cenou, za kterou je zboží prodejné jako použité.
Dle vašeho přání vám vrácené zboží vyměníme nebo vrátíme příslušnou částku (vracená částka se týká pouze zboží, poštovné a balné nevracíme). V případě, že balné nebo poštovné nebo obojí bylo v okamžiku odeslání zakázky zdarma, při vrácení zakázky se balné i poštovné odečítá od vracené částky. Peníze vracíme na Vámi uvedený účet nebo poštovní poukázkou na Vaši adresu (v tomto případě odečítáme od vracené částky poplatek České pošty). Pokud chcete vrátit peníze na bankovní účet, je nutno tuto skutečnost uvést písemně jako přílohu u vraceného zboží. Není-li uvedena žádost o vrácení peněz na účet, posíláme peníze poštovní poukázkou na Vaší dodací adresu.
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.10.2011, 22:23
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu