Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lucie L. (Wolfinka) ID 296615
mimibazar.cz/wolfinka
Oblast: Dačice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.4.2010
Naposledy: 27.5.2019 22:07
Aktualizace: 1.2.2017 23:23
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 902
VŠECHNY FOTOGRAFIE 8
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nahlížející a nakupující,
vítám Vás na svých stránkách...

Veškeré zboží je popsáno detailně v inzerátech, pokud Vás zajímá něco více, napište si, ráda odpovím. Pokud se Vám zdá, že delší dobu nereaguji na Váš dotaz, mail napište znova, občas se mi nedoručují Vaše maily.....

Objednávky vyřizuju průběžně a odpovídám přes MMB i na mail, pro větší jistotu doručení do 24 hodin.

Pokud chcete stornovat objednávku nebo upravit, učiňte tak přes MMB a vzkazy do 24 hodin. Pokud by Vámi objednané zboží už nešlo objednat, dodat nebo se už nedováží, budu Vás kontaktovat s náhradním řešením.....

Nabídku na mých stránkách se snažím udržovat stále aktuální, pokud je u inzerátu uvedeno SKLADEM++ opravdu mám zboží fyzicky na skladě, ale může se stát, že zrovna Vámi požadovaná barva a velikost může bých chvíli před objednáním vypordána.

PODNIKÁM na základě živnostenského oprávnění
IČO: 70443297
DIČ: nejsem plátce DPH

Kontaktní údaje:
Mgr.Lucie Lojková
Heřmaneč 48
378 53 Strmilov

wolfinka.lucka@seznam.cz
777 582828 - 8-15 hod nebo sms kdykoliv...
Preferuji kontakt přes mail, protože obchůdek provozuji při péči o své 2 malé děti a ve "volném" čase. Objednávky vyřizuji průběžně, hlavně večer.

Ke každé objednávce z mých alb, kdy se jedná o nové zboží vystavuji automaticky daňový doklad, který zasílám na přání elektronicky, pokud potřebujete doklad v papírové podobě, uveďte v poznámce k objednávce.

POŠTOVNÉ A BALNÉ+++++vychází z obchodních podmínek České pošty a je vždy uvedeno u zboží, pokud objednáváte více položek, bude doplněno dle velikosti objednávky v platebních podkladech..... Na dobírku zasílám jen na vyžádání a sazba je jednotná 120,- kč ČP i PPL.
Bankovní spojení pro úhrady : 670100-2203830505/6210


REZERVACE+++++ pokud máte o věc zájem a chcete čas na přeměření nebo rozmyšlení, dávám Vám 24hod, potom věc automaticky vracím do prodeje .Zboží rezervuji 5 dní, z toho 3 dny jsou na zaplacení. Pokud potřebujete delší dobu pro úhradu, není problém se domluvit předem.

Zboží odesílám max do 2 pracovních dní po přijetí platby.

ADRESA+++++Prosím uvádějte adresu ihned u objednávky, aby nedocházelo zbytečně k časové prodlevě pro poslání zboží. Pokud nebudu upozorněna předem, odesílám na adresu uvedenou v objednávce.

VRÁCENÍ A VÝMĚNA ZBOŽÍ +++++
Zboží zakoupené máte možnost bez udání důvodu vrátit a to do 14 dnů od převzetí zboží.
Podmínky pro vrácení peněz/výměnu zboží:
1. Zboží musí být zasláno zpět na naši adresu neporušené a nepoužité pokud možno v originálním obalu, tak aby mohlo být nabízeno dalším zákazníkům. Pokud nebude vrácené zboží v původním obalu, bude nést známky používání, bude poškozené nebo nebude kompletní, bude úměrně snížena vrácená částku za zboží.
2. Zboží musí být odesláno nejpozději do 14 dnů po obdržení zboží.
3. Součástí zásilky musí být průvodní dopis s Vaším jménem a adresou a informací, zda si přejete vrátit peníze nebo vyměnit zboží (např. za jinou velikost)
4. V případě vracení peněz uveďte Vaše bankovní spojení, kam chcete peníze odeslat
5. Vracím pouze peníze za zboží, nikoliv poštovné.
6. Zboží zaslané na dobírku nebude převzato.
7. Výměna zboží je možná ve stejné lhůtě jako je vrácení zboží, tedy do 14 dnů od koupě, bude ale účtován manimulační poplatek 40,- Kč.

ODESÍLÁNÍ ZBOŽÍ+++++balíčky se snažím odesílat vždy co nejdříve po připsání částky na účet, o čemž Vás informuji e-mailem, u stálých zákazníčků i předem, ale pokud na balíček spěcháte, stačí i potvrzení o zadání příkazu v el.podobě..

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ+++++Pro účely prodeje jsem nucena shromažďovat osobní údaje jako je jméno a adresa zákazníka. Tyto údaje slouží pouze k vyřízení objednávky a realizaci dodávky objednaného zboží a vystavení daňového dokladu. V žádném případě nejsou tyto údaje žádným dalším způsobem nikterak zpracovávány.

ZÁRUKA A REKLAMACE++++++Pokud není stanoveno jinak, je standardní záruční doba 24 měsíců. Vznikne-li na zboží v záruční době reklamovatelná vada, zašlete vadné zboží s průvodním listem s popisem vady na moji adresu. Vaši reklamaci vyřídím co nejdříve, v souladu s českými právními předpisy.

BAZÁREK+++Dále na mých stránkách najdete Bazárek s věcmi po mé rodině, které jsou používané jsou nabízeny jako soukromý prodej na který se nevztahují obecné podmínky internetového prodeje. Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Doufám, že v mé nabídce najdete něco, co Vás zaujme a s věcmi budete spokojeni... Budu ráda za Vaši odezvu prostřednictvím hodnocení nebo na mail a pokud pošlete fotečku ráda zařadím do albíčka spokojených zákazníčků....

Děkuji za přečtení a přeju příjemné nakupování .......
Lucka
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.3.2016, 20:08
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu