Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jana H. (horkajana) ID 369458
mimibazar.cz/horkajana
Oblast: Jihlava
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.5.2011
Naposledy: 18.3.2021 19:16
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 342
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé maminky a všichni ostatní, děkuji, že jste navštívili mé stránky. Přeji příjemné vybírání a nakupování :-) Jana Horká
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a všichni ostatní,

děkuji za Váš zájem o mnou nabízené zboží a přeji příjemné vybírání a nakupování.
Na dotazy se snažím odpovědět do 24 hodin, o víkendu a svátcích se může stát, že odpovím později. Pokud neodpovídám, prosím zkuste mě kontaktovat ještě jednou. Dotazy nepovažuji za závaznou objednávku, proto nabízím věc dalším zájemcům. Pokud požádáte o rezervaci na poměření apod., čekám 24 hodin, pokud se nedomluvíme jinak a následně opět nabízím věc dále.

STAV ZBOŽÍ:
Veškeré oblečení, které prodávám je po dcerách a synovi, každé kupované jako nové. Jelikož nám rostou jako z vody, většinu věcí nosí velmi krátce, takže oblečení je v dobrém stavu skoro jako nové. Všechno, co nabízím se snažím před vložením řádně prohlédnout a popsat, včetně stavu zboží. Stav zboží zohledňuji při stanovení ceny. Pokud má oblečení nějakou vadu, uvádím v popisu. Pokud by se přeci jen stalo, že nějakou vadu přehlédnu (zatím se mi to nestalo, ale chybička se může stát), tak se budu snažit s Vámi samozřejmě nějak dohodnout, ať již na slevě či na vrácení zboží. Pokud naleznete na zboží vadu, kterou jsem přehlédla, napište mi nejpozději do 48 hodin od obdržení balíčku, k pozdější reklamaci nemohu již přihlížet.
Bohužel z většiny oblečení po zakoupení strhnu cedulky a stává se mi, že teprve později zjistím, že oblečení neunosíme nebo jsem zvolila špatnou velikost. Pokud tedy uvádím, že je věc nenošená (bez visačky), ručím za to, že se jedná opravdu o nové zboží, ze kterého je pouze odstřižena visačka a stav je perfektní.

CENY A POŠTOVNÉ:
Prodejem na MMB a MMA si nevydělávám, proto respektujte uvedené ceny a stanovené poštovné (dle tarifu ČP) a balné. Myslím, že ceny stanovuji v rozumné výši.
Prosím nežádejte mě o další slevy nebo poštovné zdarma, pokud chci slevit z ceny, dělám to sama. Případné časově omezené slevy nebo akce najdete v nabídce.
Při objednání více kusů z MMB i MMA Vám v pokynech k platbě zašlu výši přepočítaného poštovného a balného dle velikosti zásilky. Pokud s takto stanovenou výší poštovného a balného nebudete souhlasit, můžete svou objednávku do 24 hodin písemně (e-mailem) u mě zrušit.

PLATBA:
Po objednání zboží se ozvu do 24 hodin a pošlu Vám pokyny k platbě. Nedorazí-li Vám podklady pro platbu na e-mail ani do vzkazů na MMB, kontaktujte mě prosím.
PLATBU OČEKÁVÁM na svém účtu do 7 PRACOVNÍCH DNÍ od zaslání pokynů k platbě.
Pokud za zboží do 7 pracovních dnů nezaplatíte nebo se mi do 7 dnů neozvete, zaznamenávám Vás jako nespolehlivého kupujícího, píši negativní hodnocení a nabízím zboží znovu.

ODESLÁNÍ:
Zásilku odesílám nejpozději do 2 pracovních dní od připsání platby na můj účet, pokud ve výjimečných případech neupozorním na delší dodací dobu (např. z důvodu dovolené). Zásilku odesílám na adresy uvedené na MMB. Pokud chcete zaslat na jinou adresu, informujte mne a pošlete tuto adresu. Zboží zasílám jako doporučenou zásilku nebo balík (dle rozměrů). Zboží zasílám obyčejně pouze na Vaše přání a odpovědnost! Do zahraničí zásilky neposílám.
OSOBNÍ PŘEDÁNÍ - VYZVEDNUTÍ je možné v Jihlavě. Výjimečně v Brně - Líšni.

Pokud výslovně neuvádím, že je věc nabízená k výměně, tak NEMĚNÍM. Za vše, co k prodeji nabízím jsem zaplatila, pokud to výjimečně nebyl zrovna nevhodný dar :-), a proto potřebuji, aby se mi alespoň část peněz vrátila a mohla jsem zase něco nového koupit :-).

Podívejte se také na mé případné aukce, UŠETŘÍTE NA POŠTOVNÉM!!! Pokud zakoupíte více věcí, samozřejmě Vám budu počítat jen jedno poštovné (viz.odstavec "ceny a poštovné").

Děkuji za respektování mých podmínek prodeje a přeji příjemné nakupování.

Přeji pěkné dny

Jana Horká
ID 369458
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.3.2015, 10:48
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu