Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Hana S. (strejdulka) ID 399733
Hana Strejčková
mimibazar.cz/strejdulka
Oblast: Mariánské Lázně
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 6.11.2011
Naposledy: 24.1.2024 22:22
Aktualizace: 24.1.2024 22:22
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 2
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 50
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Fyzická osoba - Hana Strejčková
IČ - 47692979
Bytem - Mar.Lázně, ul.Podhorská 746/4
Tel - 775031259 - od 9.00-18.00 hod
E-mailová adresa - hanka.strej@seznam.cz
Doba na zpracování objednávky - 3 dny

Kupující učiněním závazné objednávky stvrzuje, že akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží vyhlášené prodávajícím. Vztahy mezi kupujícím a prodávajícím se řídí těmito obchodními podmínkami, které jsou pro obě strany závazné.


INFORMACE O NABÍZENÉM ZBOŽÍ:

Jsem nezávislá distributora šperků SBS trade s.r.o., Rádlo 286, 468 03 Rádlo u Jablonce nad Nisou.

Tyto jablonecké výrobky splňující veškeré hygienické a zdravotní normy EU. U dětských náušniček je protialergenní zapínání.

Aby bylo zabráněno zneužití našeho zboží, jsou veškeré výrobky opatřeny vlastním registrovaným puncem, jež rovněž vyjadřuje jedinečnost našeho zboží na trhu.
Šperky jsou ručně vyráběny v České republice. a jsou pokoveny 22ti karátovým zlatem technologií subage a silvertop, které jsou momentálně absolutní špičkou ve svém oboru. Díky technologii subage a silvertop jsou výrobky odolné proti působení lidského potu, vody-i mořské, otěru atd. a při běžném používání Vám vydrží celou řadu let. Technologie zlacení má však z principu rovněž svá omezení. Jedná se především o chemické a mechanické vlastnosti zlata, které je samo o sobě velmi měkkým kovem. Zlato - ať v sebesilnější vrstvě zkrátka nemůže dlouhodobě odolávat tření, obrušování, poškrábání apod. Mějte proto prosím na paměti, že šperky, které jsou v kontaktu s jinými předměty (především náramky a prsteny) lze poškrábat popřípadě zlacenou vrstvu časem až setřít či sedřít.
Obrovskou výhodou je však skutečnost, že SBS TRADE Vám výrobky může za malý poplatek znovu pokovit a vrátit jim tak původní lesk a barvu.
Šperky s kameny jsou zdobeny pouze značkovými a ověřenými CZ zirkony velkých světových výrobců. Za ty nejznámější jmenuji například šperkařský gigant Swarovski a Preciosa

Nabízím kolekce:
* prsteny z masivního stříbra
* magnetické šperky z chirurgické oceli, titanu
* silně pokovené šperky osázené CZ krystaly
* stříbrné šperky
* šperky s léčivými kameny
* šperky z chirurgické oceli
* šperky pro děti
šperkovnice pro děti i dospělé



Pokud byste chtěli šperk věnovat jako dárek, nabízím dárkové balení. V případě zájmu,napište o objednávce, že si přejete dárkové balení šperku.
Veškeré šperky, které si objednáte, jsou vyrobeny speciálně pro Vás. To znamená, že neleží někde ve skladu kde ztrácí lesk, ale z dílny jdou přímo k Vám.

Objednané zboží z mého internetového obchodu Vám doručím v co nejkratším možném termínu (z pravidla 4 - 25dní) od zadání Vaší písemné závazné objednávky.
Pokud je zboží na skladě, je odesláno do 2 dnů po připsání Vaší platby na můj účet.
O průběhu vyřizování Vás budu průběžně informovat.

Cena je vždy uváděna s DPH
Na každý výrobek je dvouletá záruka. Ke zboží obdržíte doklad o zaplacení a záruční list, který slouží i jako reklamační list, kde je uveden i postup v případě reklamace.
Reklamace vyřizuje výhradně dodavatel zboží !!!
V případě reklamace zašlete šperk spolu se záručním listem a dokladem o zaplacení na adresu, která je na záručním listu uvedena.
Reklamace se nevztahuje na špatnou velikost, barvu kamenů, či že se Vám objednaný šperk k ničemu nehodí apod.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách.

Případné reklamace jsou vyřizovány v souladu s platným právním řádem. Kupující je povinen zboží po jeho převzetí prohlédnout tak, aby zjistil případné vady a poškození. Pokud je reklamace uznána, vyřizuje se dle možností dodavatele některým z níže uvedených způsobů:
a) poskytnutí nového odpovídajícího zboží
b) oprava vadného výrobku nebo jeho části
c) pokud se typ šperku již nevyrábí, vrácením peněz kupujícímu na jeho účet

Přeprava vraceného zboží od kupujícího k dodavateli je hrazena kupujícím a to formou doporučeného balíku (ne na dobírku) na výše uvedené adrese.

Neručím za vady vzniklé přepravcem.


INFORMACE O DODACÍCH PODMÍNKÁCH:

Úhrada zboží je možná na účet GE Money Bank, pobočka Mar.Lázně, číslo 212030025/0600. Po zaplacení Vám objednané zboží zašlu na adresu uvedenou v objednávce prostřednictvím České pošty.


V případě, že bude zasláno zboží na dobírku, bude účtováno dobírečné dle ceníku České pošty.

Pokud nebudu schopna objednané zboží dodat, bude objednatel neprodleně informován. Pokud bylo zboží uhrazeno na účet prodejce, budou peníze neprodleně zaslány zpět na účet objednatele.
Pokud budu schopna dodat objednané zboží jen částečně, bude objednatel neprodleně informován, bude provedeno vyúčtování dodaného zboží a za zboží nedodané bude po dohodě s objednatelem přeplatek zaslán zpět na jeho účet.


Stornování již odeslané objednávky je možné ve lhůtě do 24hodin od jejího odeslání a to emailem na: hanka.strej@seznam.cz
Do předmětu, prosím, uveďte STORNO OBJEDNÁVKY, datum objednávky, název objednaného zboží a jméno objednatele.

Kupující má právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od jeho převzetí.Následkem odstoupení od smlouvy je povinnost obou stran vydat si navzájem bezdůvodné obohacení, kterým je vše, co podle zrušené smlouvy dostaly. Spotřebitel je proto povinen vrátit poskytovateli služeb přijaté plnění, je-li to možné, tedy nejčastěji převzaté zboží v původním stavu . Prodávající je pak povinen spotřebiteli vrátit plnou výši zaplacené kupní ceny. Uplatní-li spotřebitel právo od smlouvy odstoupit, je prodávající povinen vrátit spotřebiteli zaplacené finanční částky (kupní cenu, popř. zálohu) nejpozději do 14 dnů od odstoupení od smlouvy. Není-li spotřebitel již schopen zboží či jiné převzaté plnění vrátit (převzaté plnění již například nemá), anebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu nahradit v penězích – tj. děje formou započtení na prodávajícím vracenou kupní cenu, která je tudíž spotřebiteli vyplacena ve snížené hodnotě.

Veškeré nakládání s osobními údaji se řídí Zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Osobní údaje získané provozováním internetového obchodu nejsou a nebudou prodávány, pronajímány ani jinak sdíleny s jinými subjekty. Zákazník má právo kdykoliv písemně požádat o vymazání osobních údajů z naší databáze.
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.1.2018, 22:11
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu