PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé nakupující maminky

Děkuji za nakouknutí do mého alba. Všechny dotazy ráda zodpovím, případně přeměřím, zvážím, nafotím detaily nebo vybranou věc na lepším světle apod.

V případě zájmu zašlu číslo účtu. Ihned po připsání peněz /myšleno tím- ještě týž den nebo den druhý/ balíček posílám. Pokud změna- děti marod, informuji o situaci.

OD 1.3.2017 ZASÍLÁM UŽ JEN A POUZE PO PŘEVODU PENĚZ NA UVEDENÉ ČÍSLO ÚČTU. NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM.
DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.


IČ: 722 57 016
Č.Ú: 107-4363090277/0100



NOVÉ ZBOŽÍ: Vystavený doklad přiložený ke zboží prosím uschovejte,slouží jako doklad pro případnou reklamaci.Při reklamaci tento doklad přiložte ke zboží. Návody
Návod na použití cedníku

Návody:

Cedník je určen ke krátkodobému styku s potravinami a kapalinami do 5-ti minut. Po použití jej vždy důkladně propláchněte čistou vodou, nechte důkladně oschnout a uložte na suché místo. Na mytí doporučujeme houbičku. Nepoužívejte drátěnky ani písek. Není vhodný do myčky.

Výrobek je možno dezinfikovat běžnými dezinfekčními prostředky určenými pro tento druh kuchyňských potřeb. Pro tento proces platí obdobné časové limity a postup jako pro běžné použití.

Skladujte jej na suchém místě. Dlouhodobý styk s vlhkem a kapalinami výrazně poškozuje vzhled a zkracuje životnost výrobku. Čím lépe a důkladněji se budete o cedník starat, tím déle vám bude sloužit.


Návod na použití drobného kuchyňského zboží

Metly, lopatky, naběračky, mačkadla jsou určeny ke krátkodobému styku s potravinami a tekutinami. Po použití je vždy důkladně propláchněte čistou vodou a osušte. Na mytí doporučujeme houbičku, nepoužívejte drátěnky ani písek.

Výrobek je možno dezinfikovat běžnými dezinfekčními prostředky určenými pro tento druh kuchyňských potřeb. Pro tento proces platí obdobné časové limity a postup jako pro běžné použití.

Skladujte jej na suchém místě. Drobné kuchyňské zboží není vhodné do myčky.



Návod na použití pocínované formy na pečení

Povrch formy je nutno chránit před mechanickým poškozením, proto při pečení nepoužívejte kovové kuchyňské pomůcky (pouze dřevěné nebo umělohmotné). Při použití formy za studena používejte potravinářskou fólii. Na mytí doporučujeme šetrnou houbu, nikdy nepoužívejte drátěnky ani písek na nádobí a vždy důkladně vysušte. Není vhodné do myčky.



Návod na použití teflonové formy na pečení

Forma je opatřena vysoce kvalitním nepřilnavým povrchem Teflon® Prima. Před prvním použitím formu omyjte a lehce potřete olejem nebo tukem. Povrch Teflon® Prima je nutno chránit před mechanickým poškozením, nepoužívejte kovové kuchyňské nástroje, drátěnky, drsné houby ani písky na nádobí. Forma není určena pro použití v mikrovlnné troubě a nedoporučuje se mytí v myčce.

OTÁZKY A ODPOVĚDI- FORMY, FORMIČKY... KOPÍRUJI OD DODAVATELE A VÝROBCE:

Je potřeba vymazat před pečením teflonovou formu?

Můžu na teflonový plech použít ocelový nůž?

Na teflonový plech (všeobecně na Teflon®) se nesmí používat ocelové ani kovové předměty. Doporučujeme dřevo, plast nebo nádobí přímo na Teflon.
Doporučujeme formu před prvním použitím vymazat, při dalším pečení se již vymazávat nemusí.


Na pocínované formě se mi po použití zavařeného ovoce objevily tmavé skvrny. Co s tím?
Zobrazit odpověd

Pocínovaná forma by se neměla používat na studené dorty, ve kterých je agresivní kyselé ovoce. Toto ovoce způsobilo tmavou skvrnu. Nabízíme v našem sortimentu teflonovou fólii, která se může do formy vložit. Nebo doporučujeme dát do formy nejdříve piškoty.

Na SECONDHANDOVÉ(POUŽÍVANÉ) ZBOŽÍ se nevztahuje záruka,toto zboží nelze reklamovat ani jej nevyměňuji.Každý kousek tohoto zboží je detailně popsán a vyfotografován,takže vidíte co kupujete.

Snažím se danou věc dobře popsat i upozornit na případné vady (flíčky, párlé nitky atd.). Pokud něco přehlídnu (může se stát- věci vkládám většinou v noci- a vy vadu naopak odhalíte- dejte vědět, určitě se najde nějaké řešení, jak věc napravit. Doufám však, že nebude třeba.



Výměna je možná. Zároveň však si vyhrazuji právo na výměny- pokud o nic v Albu nestojím neodpovídat... hlavně z časových důvodů.

Přijímám i dlouhodobé REZERVACE!! POZOR!!! Protože však u mě prodávají i mé kamarádky, které mají na Rezervace třeba jiný názor- nezodpovídám za obchůdky uzavřené s nimi.
Pokud se do 3 prac. dnů neobjeví korunky na účtě- tak hned "sonduji". Pokud maminky však nereagují a dělají tzv. všem nechvalně známé "mrtvé brouky", dávám vybranou věc zpět do prodeje, případně nabídnu dalšímu zájemci.

Obchůdek považuji za uzavřený v momentě, kdy zasílám podklady k platbě /věc dávám v tu chvíli do rezervace/. Pokud je vše ještě ve stavu vyjednávání, nedávám vybranou věc do Rezervace a dále nabízím k prodeji, s tím, že nakonec koupí třeba 2. zájemce.

Pro PRODÁVAJÍCÍ: Pokud do 3 dnů nedostanu podklady k platbě, vymezuji si právo obchůdek ukončit. Dále, podklady k platbě beru jako závazné- mám na mysli poštovné- pokud pošta bude větší zásadně už nic nedoplácím /pouze po případné předešlé domluvě).

Pro NEREGISTROVANÉ- protože si neregistrované zájemce nemůžu "prověřit" na MMB a MMA, tak čekám na info max.1 den a pak anuluji a předávám případně dále.

Pro NESPOKOJENÉ ZÁKAZNÍKY: Pokud se obchůdek z nějakého důvodu nevyvede a tatáž osoba si znovu u mě něco objedná, vymezuji si právu jí anulovat a dále neodpovídat /vztahuje se i na přihozené Aukce/.

PRO NESPOKOJENÉ ZÁKAZNÍKY: POKUD SE DOMLUVÍME, ŽE PRODANOU VĚC NESPOKOJENÝ ZÁJEMCE VRÁTÍ- POSÍLÁM PENÍZE AŽ POTÉ CO DANÁ VĚC DORAZÍ KE MNĚ NAZPĚT. NIKDY NE NAOPAK. MŮŽU GARANTOVAT SVÝM HODNOCENÍM MMB+ MMA. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.

ADRESY- UVÁDĚJTE PROSÍM HNED SPRÁVNÉ ADRESY!!! ADRESY PÍŠU HNED PODLE ZÍSKANÝCH. PŘÍPADNĚ HNED PIŠTE ZMĚNU ADRESY U OBJEDNÁVKY- AŤ TO ROVNOU NAPÍŠU. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ!!!!

P.S. V případě Aukce posílám ihned podmínky k platbě. A čekám nejdéle 2-3dny na odpověď+ adresu výherce. Pokud se dotyčný nepřihlásí, tak automaticky kontaktuji výherce další a v případě zájmu výhru přenechávám jemu. Děkuji taktéž za pochopení!! Protože není nic horšího, než mít připravené balíčky, čas trávit psaním Vzkazů apod.
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.1.2022, 21:44
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu