Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Eva Ch. (evina76) ID 99596
Oblast: Český Krumlov
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 9.12.2007
Naposledy: 27.10.2022 12:58
Aktualizace: 26.10.2022 15:21
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 206
VŠECHNY FOTOGRAFIE 7
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 15
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vážení kupující,

děkuji Vám za zájem o nabízené zboží.Pokud jste si vybrali něco z nabídky, přečtěte si prosím pozorně následující podmínky prodeje. Veškeré uvedené ceny jsou včetně DPH a jsou platné do vyprodání zásob.

KUPNÍ SMLOUVA:
Objednávka kupujícího je návrhem kupní smlouvy a samotná kupní smlouva je uzavřena momentem objednání ze strany kupujícího a souhlasu prodávajícího s tímto návrhem - t.j. zasláním podkladů k platbě a dále závazným potvrzením objednávky ze strany prodávajícího. Od tohoto momentu mezi kupujícím a prodávajícím vznikají vzájemná práva a povinnosti.
Uzavřením kupní smlouvy kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami, včetně reklamačního řádu, a že s nimi souhlasí. Na tyto obchodní podmínky a reklamační řád je kupující dostatečným způsobem před vlastním uskutečněním objednávky upozorněn a má možnost se s nimi seznámit.
Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část před uzavřením kupní smlouvy v těchto případech: zboží se již nevyrábí nebo nedodává nebo se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu. V případě, že kupující zaplatil již část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka převedena zpět na jeho účet a k uzavření Kupní smlouvy nedojde.

REKLAMACE:
Kupující je povinen zkontrolovat zásilku ještě před tím, než potvrdí její převzetí dopravci. Pokud je zásilka zjevně poškozena, musí ihned zkontrolovat obsah zásilky a přesvědčit se, zda je zboží v pořádku. V případě, že došlo k poškození zboží v zásilce, musí kupující trvat na sepsání reklamačního listu s přepravcem nebo odmítnout poškozenou zásilku převzít. Pokud dojde k poškození, je kupující povinen neprodleně informovat prodávajícího. Pozdější reklamace způsobené přepravou nelze uznat.
V případě ,že zákazník chce zboží reklamovat,musí nejprve prostřednictvím emailu nebo telefonicky sdělit,že bude zboží reklamovat.Potom musí zboží řádně zabalit a zaslat na adresu prodávajícího.Tento postup výrazně urychlí celý reklamační proces.K reklamovanému zboží musí zákazník přiložit písemné sdělení o důvodu uplatňování reklamace,doklady o zaplacení ( účtenku či fakturu )

Reklamace musí být vyřízena v zákonem stanovené lhůtě 30dnů,pokud se prodávající nedohodne se zákazníkem jinak..Veškeré vyřizování reklamací se drží platných zákonných norem.

Při uznání reklamace má zákazník právo na výměnu vadného zboží nebo vrácení platby
Záruka na zboží se vztahuje pouze na výrobní vady. Nevztahuje se na vady způsobené nesprávným použitím, běžným opotřebením a nesprávným skladováním. Záruční doba je stanovena na 24 měsíců .
Veškeré odesílané zboží je z mé strany důkladně kontrolováno.

Záruční doba u potravinářského zboží :
- jedlé papíry doba použitelnost 1-3 roky ( v případě Vašeho dotazu na konkrétní obrázek na požádání sdělím e-mailem)
-potravinářské barvy doba použitelnosti min. do 09/2012
-ostatní jedlé dekorace min. trvanlivost do 12/2010
-potah.hmota K2 min.trvanlivost do 08/2010

Záruka u použitého zboží:
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách.




PRÁVO ODSTOUPIT OD SMLOUVY:
Pokud je kupní smlouva uzavřena pomocí prostředků komunikace na dálku (v internetovém obchodě), má Kupující spotřebitel v souladu s § 53 odst. 7 občanského zákoníku právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží. V takovém případě Spotřebitel kontaktuje prodávajícího a nejlépe písemně uvede, že odstupuje od smlouvy s uvedením čísla objednávky, data nákupu a čísla účtu pro vrácení peněz. Odstoupení od smlouvy musí být doručeno nejpozději poslední den 14ti denní lhůty.
Zákazník je povinen neprodleně odeslat zboží zpět s daňovým dokladem na adresu prodávajícího, a to doporučeně a pojištěné a to v ceně, na jakou bylo pojištěno při zaslání od prodávajícího.Pokud zákazník vrací zboží již bez původního obalu a visaček, může si prodejce vracenou částku ponížit o částku opotřebení zboží Zboží poslané na dobírku nebudu akceptovat.
Toto ustanovení zákona nelze chápat jako možnost bezplatného zapůjčení zboží.
Na kupní cenu, která má být Kupujícímu vrácena, může Prodávající navíc započíst své skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením zboží (náklady na přepravu apod.). Tzn., že náklady na poštovné, které Kupující uhradil společně se zbožím se nevrací. Poštovné je totiž uhrazeno třetí straně a zboží bylo řádně doručeno, čímž je poplatek za poštovné oprávněný.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ :
Prodejce je nucen shromažďovat některé osobní údaje jako je jméno a adresa zákazníka.
Tyto údaje slouží pouze k vyřízení objednávky a realizaci dodávky objednaného zboží.
V žádném případě nejsou tyto udaje žádným dalším způsobem nijak zpracovávány ani předány třetím osobám.

STORNO OBJEDNÁVKY :
Kupující má právo stornovat odeslanou objednávku do 24 hodin od odeslání a to e-mailem na eva.chaloupkova1@seznam.cz příp. tel. na 606 820 818

PLATBA A ZASLÁNÍ ZBOŽÍ

V případě, že si něco vyberete, prosím nejdříve o zaslání peněz na účet - max. do 5 dnů od objednání. V případě domluvy je možné termín platby prodloužit. Jakmile budou peníze připsány, balíček je na cestě k vám a odeslán bude nejpozději do dvou pracovních dnů. Pokud si objednáte zboží, které nebudu mít momentálně skladem, budu vás co nejdříve kontaktovat a informovat o dodací lhůtě, popřípadě budete-li si přát, objednávku zruším.
Číslo účtu a konečnou částku (včetně poštovného), vždy zašlu na váš e-mail.
Balíček zasílám doporučeně, o jeho odeslání vás budu informovat. Na vaši žádost odešlu balíček i "obyčejně", ovšem na vaše riziko - za balíček v tom případě neručím.
Při obdržení balíčku budu ráda za krátkou zprávu, popř. hodnocení.



POŠTOVNÉ A BALNÉ

Balíčky zasílám jako doporučenou zásilku nebo pojištěný balík.
Výše poštovného je podle velikosti balíčku, pokud se zboží vejde do rozměrů 50 x 35 x 5 cm je odesláno jako doporučená zásilka. Výše poštovného u doporučených zásilek:
do 500 g 40 Kč, do 1 kg 45 Kč. U lehké zásilky je poštovné 30Kč.
Zásilky, které svou velikostí přesáhnou rozměry 50 x 35 x 5 cm jsou odesílány jako pojištěný balík. Výše poštovného u pojištěného balíčku je 55Kč.
Na Vaše riziko je možné zaslat balíček i obyčejně:
zásilku, která se vejde do rozměrů 35 x 25 x 2 cm a do váhy 500 g 18 Kč
- zásilku, jejíž největší rozměr je do 240 cm a součet všech tří stran do 300 cm jako obyčejný balík 43Kč.
Ceny jsou včetně DPH.
Balné si ve většině případů neúčtuji, pouze v případě zaslání křehčího zboží (např.jedlý papír na dort apod.) v bublinkové obálce je příplatek 7 Kč.

Firma:
Obchodní jméno :Eva Chaloupková
sídlo firmy Pod Horou 385, 381 01 Český Krumlov
odpovědná osoba : Eva Chaloupková e-mail eva.chaloupkova1@seznam.cz
tel 606 820 818 Po-Pá 8.30-16.00 (nakupovat můžete nonstop) , objednávky vyřizuji do 24 hodin od obdržení
IČ 76557821
od 1.5.2011 jsem plátce DPH
DIČ CZ 7662261343

zapsána v registru živnostenského úřadu města Český Krumlov pod č.j.: žú-01/427/2010/srb/1007741/3 dne 29.1.2010
Podmínky byly naposledy upraveny: 1.5.2011, 22:12
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu