Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Tomáš D. (Hračky u Terezky) ID 378729
Hračky u Terezky
mimibazar.cz/hrackyuterezky
Oblast: Praha - východ
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 11.7.2011
Naposledy: 9.10.2019 20:21
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 153
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o náš obchod. Prosíme, přečtěte si naše podmínky prodeje. Přejeme Vám hezký den. Hračky u Terezky

Může se stát, že Vámi objednané zboží již nebude na skladě, vzhledem k tomu, že se všechny inzeráty vkládají ručně a není v našich silách to denně hlídat. Snažíme se průběžně stav skladu aktualizovat, ale může se to stát. Na tuto skutečnost budete ihned upozorněni a nestane se, že budeme požadovat platbu, aniž bychom neměli Vámi objednané zboží na skladě. Děkujeme za pochopení, příjemný nákup.

Obchodní podmínky
1.Úvodní ustanovení
Prodávajícím se pro účely těchto obchodních podmínek rozumí internetový obchod – www.mimibazar.cz/hrackyuterezky - Tomáš Daněk, se sídlem Hradešín 127, 282 01 Český Brod, IČO: 044 35 281. Telefonický kontakt: 602 180 353 ( 9 - 19 hod.). Kupujícím se pro účely těchto obchodních podmínek rozumí zákazník internetového obchodu. Veškeré ceny uvedené na stránkách prodávajícího jsou včetně DPH, jedná se tedy o ceny konečné, k Vaší objednávce nebudou připočítány žádné další skryté náklady, bude připočítána pouze cena za poštovné. Každé zboží je jednoznačně identifikováno názvem, popřípadě i názvem provedení a cenou. Název zboží, názvy jednotlivých provedení a popis zboží se nemusí shodovat s oficiálními názvy a popisy výrobce nebo importéra daného zboží a mají pouze informativní charakter.

2. Objednání zboží, uzavření smlouvy
a. Objednání zboží se děje tak, že kupující pošle reakci na inzerát se zbožím, o které má zájem, čímž projeví vůli uzavřít smlouvu o koupi zboží. Takto učiněná objednávka je projevem jeho svobodné vůle.
b. K uzavření smlouvy mezi prodávajícím a kupujícím dochází okamžikem převzetí objednaného zboží kupujícím. Vlastnické právo ke zboží přechází z prodávajícího na kupujícího okamžikem zaplacení kupní ceny, a to buď při předání zboží kupujícímu v místě dodání zboží v případě platby na dobírku nebo již vlastním uhrazením zboží platbou předem ve formě definované ve formách úhrady.
c. Objednáním dle bodu a) těchto obchodních podmínek kupující prohlašuje, že se seznámil s obchodními podmínkami internetového obchodu, jakož i s Reklamačním řádem a s Prohlášením o ochraně osobních údajů a že s nimi bezvýhradně souhlasí. Jakékoliv změny a úpravy obchodních podmínek učiněné prodávajícím po uzavření kupní smlouvy jsou vůči této smlouvě neúčinné.
d. Podmínkou platnosti objednávky je úplné vyplnění požadovaných osobních údajů ve formuláři, tj. zejména takových údajů, které jsou nezbytné pro vyhotovení daňového dokladu, vyplnění záručního listu a předání zboží v místě dodání. Nakládání s těmito osobními údaji se řídí Prohlášením o ochraně osobních údajů, které je nezbytnou součástí obchodních podmínek.
e. Bez ohledu na ustanovení jednotlivých bodů článku 2 těchto obchodních podmínek, si prodávající vyhrazuje právo na odstoupení od kupní smlouvy bez udání důvodu. Pokud tak prodávající učiní a zároveň již došlo k prokazatelné úhradě kupní ceny kupujícím formou úhrady předem, budou tyto prostředky bezodkladně vráceny zpět kupujícímu podle jeho požadavku buď v hotovosti poštovní poukázkou nebo na bankovní účet.

3. Dodání zboží, dodací podmínky
a. Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím ve formuláři, pokud nebylo písemně dohodnuto jinak.
b. Obvyklá doba pro odeslání objednaného zboží na místo dodání činí 1-7 pracovních dní. K této lhůtě je třeba připočítat dobu potřebnou pro doručení zásilky. Při zasílání zboží poštou tato doba činí 2-4 dny. Vždy se ale snažíme zboží odeslat co nejdřívě po úhradě zákazníkem.
c. Pokud není možné, ve velmi výjimečných případech, nezávislých na vůli prodávajícího, dodržet dodací lhůtu specifikovanou v bodě b, vyhrazuje si prodávající právo dodací lhůtu prodloužit. V takovémto případě se prodávající zavazuje neprodleně informovat kupujícího o změně termínu doručení zboží.
d. Za splnění dodávky se považuje doručení objednaného zboží na místo dodání, uvedeného v objednávce.
e. Dopravu na místo dodání zboží zajišťuje prodávající zpravidla s využitím služeb třetí osoby, vždy za podmínek, které jsou součástí objednávky a na základě volby kupujícího.
f. Prodávající si vyhrazuje právo změnit variantu dopravy, a to i bez předchozího upozornění kupujícího. Tato změna se však nesmí projevit na kvalitě doručení ani na ceně doručení.
g. Předvedení zboží, jeho instalace nebo montáž není součástí dodávky zboží.
h. Daňový doklad je součástí každé dodané objednávky.
i. Zákazník má povinnost při převzetí zboží zkontrolovat neporušenost obalu a zda zásilka nevykazuje zjevné znaky poškození. Vznikne-li škoda při přepravě zboží, odpovídá za vzniklou škodu dopravce. Zákazník by měl ve vlastním zájmu zkontrolovat správnost dodaného zboží.

4.Způsob dopravy zboží a ceník (platí pouze pro ČR)
a. přepravní společnost ( GEIS, PPL) - cena za dopravu je uvedena u jednotlivých inzerátů podle druhu a velikosti zboží
b. Balíkem České pošty – cena za dopravu je uvedena u jednotlivých inzerátů podle druhu a velikosti zboží. Cena je uvedena při platbě předem. Cena za dobírku bude klientovi sdělena na základě druhu objednaného zboží. U drobného zboží může být zásilka odeslána jako doporučený dopis – pokud splní rozměry pro tento tarif určené Českou poštou. (Cena za poštovné je uvedena při odběru 1 ks zboží, v případě odběru více ks jednoho zboží bude cena za dopravu sdělena ke schválení klientovi. )

c. Osobní odběr Říčany u Prahy po předchozí domluvě

5.Storno objednávky, odstoupení od smlouvy
a. Každá přijatá objednávka v našem obchodě je závazná. Storno objednávky je možné poslat emailem na hrackyuterezky@seznam.cz do 24 hodin od objednání. V případě,
že kupující již nějakým způsobem zaplatil za toto zboží, prodávající dle dohody s kupujícím vrátí příslušnou částku na jeho bankovní účet nebo v hotovosti poštovní poukázkou bezodkladně po obdržení platby.
b. V případě, že zboží není ihned k dispozici na skladě, budeme Vás bezprostředně informovat a po vzájemné dohodě bude buď dohodnut náhradní termín dodání nebo má zákazník právo objednávku stornovat. V případě, že kupující již nějakým způsobem zaplatil za toto zboží, prodávající dle dohody s kupujícím vrátí příslušnou částku na jeho bankovní účet nebo v hotovosti poštovní poukázkou bezodkladně po obdržení platby.
c. Zákazník má právo dle příslušných ustanovení Občanského zákoníku odstoupit od smlouvy a to do 14 dnů od převzetí zboží. Zboží musí zákazník doručit na vlastní náklady před vypršením zákonné lhůty na adresu prodávajícího. Prodávající se zavazuje vrátit uhrazenou částku za zboží (v případě viditelného používání zboží nebo jeho poškození bude částka úměrně ponížena) bezodkladně zákazníkovi podle jeho požadavku buď v hotovosti poštovní poukázkou nebo na bankovní účet. Částka za poštovné se nevrací, v případě vrácení peněz poštovní poukázkou se odečítá poplatek 35,- Kč.

6. Reklamační řád
Zákazník je povinen před převzetím zboží od dopravce zkontrolovat, zda zásilka není zjevně poškozena dopravou. V případě poškození zásilky je zákazník povinen zkontrolovat její obsah, zda není dopravou poškozen. V případě poškození zásilky dopravcem doporučujeme zboží nepřebírat a neprodleně informovat prodávajícího. O případném poškození dopravou je zákazník povinen informovat dopravce i prodávajícího telefonicky nebo emailem a to nejpozději do 2 dnů. Na pozdější reklamace, způsobené dopravou, nelze brát zřetel. Za poškození zboží vzniklé jeho dopravou nese odpovědnost dopravce.

Záruční doba nového prodávaného zboží je 24 měsíců (pokud není uvedeno jinak) a začíná běžet dnem převzetí zboží zákazníkem. Záruční doba se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruka se nevztahuje na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným použitím zboží, nesprávnou manipulací nebo skladováním. Případná reklamace v záruční době bude vyřízena nejpozději do 30 dnů.

Na použité zboží neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a
vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Je-li nutné zboží reklamovat, prosíme, zjištěné vady oznamte co nejdříve e-mailem na adresu dankova@hrackyuterezky.cz nebo telefonicky společně se základními údaji:
jaké zboží reklamujete
důvod reklamace
termín převzetí zboží
Zákazník je povinen spolu s vadným zbožím předložit doklad o zaplacení, případně záruční list, je-li součástí dodávky. Kupující je povinen při reklamaci zboží dodat v bezpečném obalu pro přepravu včetně veškerého původního příslušenství.

V případě oprávněné reklamace bude zboží vyměněno kus za kus, pokud toto zboží už není na skladě bude zákazníkovi vrácena peněžní částka za zboží. V případě neoprávněné reklamace bude zboží zasláno zákazníkovi na jeho náklady, současně mu mohou být prodejcem vyúčtovány manipulační náklady vzniklé v souvislosti s neoprávněnou reklamací.

7. Závěrečná ustanovení
a. Platnost a účinnost těchto obchodních podmínek začíná dnem jejich uveřejněním na www.mimibazar.cz/hrackyuterezky
b. Pokud není v těchto podmínkách uvedeno jinak, řídí se smluvní vztah mezi prodávajícím a kupujícím příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku se zvláštním zřetelem k ustanovením týkajícím se uzavírání smluv za použití prostředků internetové komunikace na dálku.
Podmínky byly naposledy upraveny: 14.1.2016, 1:31
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu