Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Monika Fialová (m.fialka) ID 115365
Monika Fialová
mimibazar.cz/mfialka
Oblast: Boskovice
Telefon: 732 611 400
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 27.2.2008
Naposledy: 22.6.2021 9:21
Aktualizace: 26.5.2021 14:40
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
68597720
HODNOCENÍ 2974
VŠECHNY FOTOGRAFIE 29
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
BLOGY 0
Vážené zákaznice a zákazníci, přeji Vám vše nejlepší v novém roce !! Monika
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky, těhulky, babičky, sestřičky, tetičky, kamarádky, ..... ráda bych vás seznámila s podmínkami prodeje:

* IČ 68597720 (nejsem plátcem DPH)
* jméno a sídlo firmy:
Monika Fialová
Sportovní 251
679 38 Cetkovice

e-mail: monikafialova@spoluzaci.cz
mobil: 732 611 400.

Na mail mne můžete kontaktovat kdykoli, snažím se odpovídat do 24 hodin, na mobil mne, prosím, kontaktujte mezi 8 - 18 hodinou.

- REZERVACE (závazná objednávka) trvá 14 dní, PŘEDBĚŽNÉ REZERVACE (na změření apod.) 2 dny. Ale POZOR!!! Pravidla jsou od toho, aby se porušovala a v PRVNÍ řadě záleží na domluvě mezi námi!! Jistěže vám - po domluvě - počkám do mateřské (té nejbližší), až se vrátíte z dovolené a pod. (nikoli však, až zdědíte po strýci, který se momentálně těší pevnému zdraví...). Jen mi to hlavně NAPIŠTE, já vám v drtivé většině kývnu.

Vaši objednávku můžete do 24 hodin zrušit - mailem nebo telefonicky.

V nabídce mám pouze zboží, které mám skladem, proto by se nemělo stát, že nebudu schopna vámi objednané zboží dodat nebo dodat jen část objednávky. V případě, že by tato situace přeci jen nastala (např. z důvodů, že se sejde více objednávek na dané zboží), vzniklou situaci vám neprodleně oznámím (telefonicky či písemně) a po dohodě s vámi buď převedu peníze zpět na váš účet nebo v případě vašeho zájmu si vyberete jiné zboží v téže ceně.

- POŠTOVNÉ mívám uvedeno u každé inzertní fotografie. Obvykle to bývá DOPORUČENĚ 40 Kč, při více věcech 55 Kč, popř. 60 Kč, je-li toho celá krabice. Zasílám i OBYČEJNĚ , ale jen a pouze na VAŠE riziko!! Budete-li mít k výši poštovného výhrady, napište a vše si ujasníme, popř. se domluvíme na slevě (při větším objemu zakázky jednotlivá poštovná NESČÍTÁM!). Možné je též osobní převzetí zboží.

- PLATBA NA ÚČET. Preferuji platbu převodem na účet. Při platbě uvádějte jako VS svoje ID, do ZPRÁVY PRO PŘÍJEMCE své jméno a příjmení (nikoli názvy zboží!!). Číslo mého účtu je: 670100-2207621022/6210. Na DOBÍRKU nezasílám!!


- LHŮTA OD DATA PŘIPSÁNÍ PENĚZ NA ÚČET K ODESLÁNÍ ZÁSILKY. Snažím se odesílat tentýž den zásilky, které mi jsou připsány na účet cca do 12 hodin. Ale prosím, mám tři děti ve věku do sedmi let. A ty mi dokáží plány dokonale zhatit.... Proto mi dejte alespoň dva dny! V případě dovolené nebo jiných komplikací se budu snažit vás informovat.

- REKLAMACE ZBOŽÍ - je možná dle zákona o ochraně spotřebitele.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo obecně v obchodních podmínkách.
Vracím zpět celou částku + jedno poštovné.

V případě vrácení zboží do 14 dnů bez udání důvodu vracím částku uhrazenou za zboží (bez poštovného). Jakmile se mi vrátí zboží, odesílám peníze na vámi uvedený účet.

Moc vás prosím, raději se mě několikrát ptejte, než jedenkrát vracejte!! Snažím se pečlivě vše nafotit, popsat i přeměřit. S tímto souvisí také uvádění míry u zn. EARLY DAYS. Značka Early Days používá trochu jiné značení, než je pro nás obvyklé. Vel. 62 je klasicky 0 - 3 měsíce a 68 je 3 - 6 měsíců, ale dále již to je vel. 74 pro 6 - 12 měsíců (zatímco u nás je to 6 - 9 měsíců), 80 pro 12 - 18 měsíců, 86 pro 18 - 23 měsíců. Dále se již nepoužívá Early Days, ale pro holčičky GIRL2GIRL a pro chlapce REBEL - vše od vel. 98, 2 - 3 roky. Velikost 92 jim tedy vypadává. Je to chaos, viďte? Proto vás prosím, máte-li pochybnosti, písněte mi a já vám vybrané věci RÁDA přeměřím!!

A to bude pravděpodobně vše. Přeji vám příjemné nakupování a děkuji za váš zájem
Monika
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.3.2010, 13:59
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu