Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

VTÍPKY - Malý hrdina Cody Makkaslend ...

VŠECHNY VTÍPKY
O ŽENÁCH
O MUŽÍCH
O ALKOHOLU
O SEXU
O DĚTECH
O ŠKOLE
O POLICAJTECH
O DOKTORECH
BÁSNIČKY
HÁDANKY
ČERNÝ HUMOR
O ZVÍŘATECH
O SPORTU
OSTATNÍ
HRY
VIDEA
O DĚTECH
Malý hrdina Cody Makkaslend ...
Nejsem tak slabomyslná, abych si myslela, že je to směšné, to snad chápou o bombičkové maminky...jen mám pocit, že do receptů to nepatří a mě ten malý rošťák dostal natolik, že mi to nedá se s Vámi nepodělit....


Příběh usměvavého rošťáka a statečného rváče s osudem Codyho Makkaslenda jenž Vás chytne za srdce...

Když se manželům Mikovi a Tině Makkaslendovým narodil syn Cody, lékaři je ohromili strašným verdiktem: jejich dítě s největší pravděpodobností nepřežije.
Vzhledem k nenormální poloze v děloze matky, došlo u Codyho k deformaci páteře a vývinu vzácné nemoci - sakrální ageneziyi. A tak se Cody narodil bez holenní a kolenních kloubů. Okamžitě byl nucen podstoupit naléhavé operace žaludku, žlučníku, a intenzivní léčbu s dýchacími problémy.
První operace se konala již třetí den po porodu. A pak následovalo dalších čtrnáct.

Cody se dostal z nejhoršího a "vyfasoval" své první dětské končetiny. Codymu se ale na nich podařilo učit tak hbitě, že se brzy stal běžecky rychlejším než jeho zdraví vrstevníci!
A dnes, ve svých sedmi letech plave, hraje fotbal, hokej, golf a dokonce chodí i na Karate.

"Jediný problém je to že syn roste tak rychle, že musíme shánět pořád nové, vyšší končetiny," postěžovala si s úsměvem jeho matka."Kromě klasické protézy potřebuje ještě plno dalších speciálních - na procházky, na jogging...To jsou šílené peníze, a sami bychom samozřejmě takové náklady neutáhly" říká paní Makkaslendová. " Ale nám lídé místní dětské nemocnice. Poskytují nám protézy zdarma."
Na oplátku se Makkaslendovým a jejich přátelům a známým podařilo zorganizovat kampaň ke sbírce peněžních darů na financování nemocnice - a nasbiralo se téměř 100 tisíc dolarů!

Již dva roky po sobě vozí Codyho na mezinárodní sportovní soutěže pro postižené děti. A chlapec se činí.
Tento rok již Cody vyhrál zlaté medaile v běhu na 60 a 100 metrů. Ale jeho hlavní vášní je plavání. Padesát metrů zaplave Cody se speciálními ploutvemi za třicet vteřin, před rokem, kdy se poprvé ocitnul v bazénu, to trvalo skoro minutu.

Je to neuvěřitelné, ale tento 7-letý chlapec, který si nejspíše stále neuvědomuje, že každý den je jeho malá výhra, se stal symbolem ohebnosti a vůle k životu, hlavně pro starší lidi.
"Dostáváme mnoho žádostí od osob se zdravotním postižením o setkání s náším synem" říká Tina. "Dokonce i několik bývalých vojáků, kteří přišli o nohy v Afghánistánu nebo Iráku nám psali, že se inspirovali příkladem našeho Codyho".
PŘEJÍT NA ODKAZ
Vložil(a) Denisa K. (Trinity76) ID 62798 | zobrazit další vtípky
<< Dětské hlášky | Malý hrdina Cody Makkaslend ... | hippie a jeptiška >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
VTÍPKY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Denisa K. (Trinity76) ID 62798, mimibazar.cz/trinity76 (22.4.2010, 19:23)
Tak si projíždím svoje vtípky a mažu je, abych zbytečně neprovokovala. Mám už 6. týden nohu v sádře, z toho předešlé 4 týdny jsem byla nechodící depka jako blázen, ani jsem neměla náladu provokovat na MMB. Vždycky, když je mi nejhůř, podívám se na něco takového a je mi trapně...,. (F) (F) (F) (F)
ODPOVĚDĚT
marie m. (marz) ID 224283 (6.8.2009, 16:42)
MRAZÍ MĚ.Ta vůle žít-je to smutný příběh :'(
ODPOVĚDĚT
Jelena G. (russia) ID 93454 (6.8.2009, 14:02)
(clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (Y)
ODPOVĚDĚT
Iveta K. (xara) ID 26382, mimibazar.cz/xara (6.8.2009, 11:55)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Dana J. (Danča 2) ID 19490 (6.8.2009, 10:53)
je to nádherný chlapeček [A] s velkou vůlí (Y) (L)
ODPOVĚDĚT
Marta G. (Egreska) ID 163785 (6.8.2009, 8:09)
supeeeeeeeer!!! je krasny...drzime palce...stači si na neho spomenut ked nam je tažko a myslime si ze mame ,,velky,, problem... (Y)
ODPOVĚDĚT
Petra T. (petra007) ID 18702, mimibazar.cz/turynova (6.8.2009, 7:54)
nemám slov, ...on je prostě úžasný. Vždycky je to totiž o tom, jaký pohled na svět člověk má. A pokud je pozitivní, pak jde úplně všechno (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24204 (6.8.2009, 7:46)
Krásný chlapeček (L). On i jeho stateční rodiče zaslouží veliký
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVĚDĚT
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu