želví polévka |
přijde elegantní dáma do luxusní restaurace a po chvilce vybrání si objedná želví polévku. Čeká 10, 20, 30, 40… minut a polévka stále nikde, až po 50ti minutách k jejímu stolu přijde obsluhujcí číšník: „Velice se omlouvám madam, ale želví polévku vařme vždy čerstvou a nejsem si jist, zda je Vám známa jej přprava… Želvě se totiž pro přípravu polévky podle normy EU o humanním usmrcení zvířat musí nejprve useknout hlava a teprve potom se z ní může dále připravovat pokrm.“ „A v čem je problém?“ ptá se dáma. " „No, víte, želva určená pro přpravu Vaší polévky nechce ani za nic vystrčit hlavu z krunýře…“ „Tak ať mi jí sem kuchař přinese“ dí dama. Čišnk odejde do kuchyně a za okamžik se vrátí s kuchařem i s želvou. Dáma na nic nečeká, chytne želvu za krunýř a vrazí jí prst do řitního otvoru. Želva sebou škubne a vystrčí hlavu i s krkem z krunýře, kuchař se ožene nožem a usekne želvě hlavu! Obdivně se podívá na dámu a otáže se: „Omlouvám se madam, ale vy jste zvěrolékařka, že jste si tak rychle věděla rady?“ Ale né…" odpoví dáma, "já jsem osobní asistentka ministra Peciny a když odjíždí z kanceláře na nějaké důležité jednání já mu musím uvazovat kravatu |
Vložil(a) Dana P. (DanušaP) ID 238115 | zobrazit další vtípky |
|