Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

VTÍPKY > O ŽENÁCH

Jana R. (íháček) ID 1973
mimibazar.cz/janazen
Oblast: Sedlčany
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 21.4.2005
Naposledy: 21.7.2020 10:09
Aktualizace: 29.6.2020 12:05
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 182
VŠECHNY FOTOGRAFIE 23
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 176
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Celkem: 18 (zobrazuje se 1-15)1, 2 další >>
O ŽENÁCH
váha
KOMENTÁŘE (3) poslední: 4.2.2014, 23:53 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
žena
JSEM ŽENA!

Nečtu žádné návody. Zkouším knoflíky tak dlouho, až to vyjde.
Nepotřebuji alkohol, abych se ztrapnila. To zvládnu i bez něj!
Kdybych byla ptákem, věděla bych zcela přesně koho poseru jako prvního!
Nejsem náladová, jsem jen „emočně flexibilní\".
Nejkrásnější slova na světě? \"Jdu nakupovat!
Nemám žádné vady! Jsou to jen mé speciální efekty!\"
Ženy musejí vypadat jako ŽENY a ne jako otapetované kosti!
Odpouštět a zapomínat? To nepůjde, nejsem ani Ježíš, ani ještě nemám dostatečně rozvinutého Alzheimera.
My ženy jsme andělé a pokud nám někdo odlomí křídla, letíme dál - na koštěti! Jsme totiž flexibilní!
Na mém náhrobku bude nápis: \"Co zíráš tak blbě? To víš, že bych raději ležela někde na pláži!\"
Ano, to jsme MY ŽENY, jsme jedinečné!

Sdílej tuto zprávu dál, perfektním a veselým ženám jako jsi Ty sama a vyplní se Ti - jako vždy .... prd! Ale Tvoje přítelkyně to rozveselí ! Kéž by! Hezký den!
KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
úraz
stalo se kamarádce:-)))

vyprávěla: Ráno jsem vstala, ještě v triku na spaní jsem ci chtěla vyndat mixér z krabice, co mám dole v kuchynské lince.ohnu se,hmatám po nástavci a najednou cítím bolest jako kráva, rychle vytáhnu ruku, celá od krve...hrábla jsem na nástavec s nožema, nový, ostrý, ještě nepoužitý..krve jak z vola, rychle se narovnávám, a další rána, nedovřela jsem dvířka od hořejší skřínky, kde jsem před tim hledala vanilkový cukr. Cítim, jak mi pramínek krve stejká po čele..letím do koupelny, pouštim vodu, hlava se mi asi rozskočí, kouknu do zrcadla, mohla bych hrát v hororu.bílá, od krve..držim rozřízlí prst pod vodou, druhou si šmudlám krev z čela, asi mám hlavu rozseklou..ukazovák na levé ruce podél rozřízlý, celkem dost, laicky usuzuji že to bude chtít pár stehů...mám na sobě triko na spaní, také od krve, ruku omotávám ručníkem, letim do ložnice si pro čisté triko.
Jak chvátám, malíčkem na levé noze cvrnknu o rám dřevěné postele..asi jsem si i ucvrnkla bolestí..nevim co bolí víc, jestli hlava, ruka nebo malíček na noze. zatínám zuby, strhávám triko, podprdu si neberu, beztak bych jí nezapla jednou rukou, natahuju tepláky, to jednou rukou zvládnu, nazuju pantofle, poliklinika je kousek, 5 minut jízdy, to dám...cestu jsem zvládla, ted zaparkovat, je dopoledne, to nikdo neni v práci_přemýšlim kam rychle zaparkovat, jediné místo ve svahu mírném.
Zaparkuju, napůl v mdlobách vylezu. Kabelka, hodila jsem jí s dokladama do zadu na sedadlo, spadla na zem. Otvírám zadní dveře, pravou nohou kleknu na sedačku, levou stojím na zemi u auta a natahuju se pro kabelku...najednou tupá bolest v levé noze, že jsem padla hubou na sedadla a promítal se mi život...zadní dveře jan bylo auto do kopce se sami přibouchli, těžké, velké...a přirazili mi nohu pod kolenem k prahu auta. pláču. Vzteky a bolestí. Z posledních sil beru kabelku..pravá noha otýká, malíček jak bambule..hlava se mi točí, plazim se na chirurgii..tam se sesunu na lavici a víc nevím...probrala jsem se na lehátku v ordinaci, po té co mi sešili prst, hlavu, zasádrovali nohu, se mě pan doktor, seriozně vypadající pán staršího věku ptá, co se mi stalo, kde mě přepadli, nebo jsetli to byla autonehoda.
Červenám se, a začínám to všechno doktorovi vyprávět...když jsem mu dovyprávěla svůj smutný příběh:-))otočil se k oknu, a jen sem viděla jak se mu chvějí ramena. Jsem si jistá, že neplakal:-)))nechtěl se mi smát do obličeje. sestra se plácala přes koleno, slzy jí tekly smíchy:-)))prominte...omlouvala se, já vim že bych neměla, když já ještě neviděla nikoho kdo by se takhle dojebal během 15 minut sám a pokaždé při něčem jiném....vyskákala jsem do čekárny, volám manželovi, miláčku, přijd pěšky na polikliniku, musíš mě odvézt domu, čekám na chodbě na chýře, neptej se, už chci pryč, všechno ti pak povim. Manžel dorazil, když mě viděl, zděsil se. Na hlavě sítku, co držela obvaz, ruku zafačovanou, na noze sádru, běží ke mě a ptá se co se mi proboha stalo?znovu vyprávím, jaký jsem měla skvělý den...i on se směje, bodejt, jsem tup, já vim, to se může stát jen mě....:-))))))))už se těšim, až budu vyplnovat formulář pro pojištovnu:-)))))přemýšlím, že napíšu něco o přepadení:-))nebo autonehodu?přece nebudu po 3 za blbce:-)))))
KOMENTÁŘE (28) poslední: 19.3.2013, 21:41 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
sraz blondýnek
KOMENTÁŘE (3) poslední: 6.11.2012, 17:52 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
celníkova žena:-)))))
Celníkova žena je přichycena s milencem, manzel se nečekaně vrací. Milenec se schová pod postel. Celník pojme podezření a začne prohledávat byt. Otevře skříň, vysypou se kartóny cigaret. "Tady je to vpořádku," brumlá si. Nakoukne do peřiňáku, tam je pár lahví whisky. "Peřiňák je taky vpořádku, kde by tak mohl být?" Z pod postele se vystrčí ruka se stomarkovkou. Celník ji shrábne do kapsy a brumlá si: "Pod postel už jsem se taky díval."
KOMENTÁŘE (20) poslední: 15.6.2011, 9:07 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
:-D
Manželka se rozhodne trochu zpestřit manželský život a tak koupí plynovou masku, nasadí si ji a počká, až se manžel vrátí z práce. Když manžel přijde, tak na něj vybafne a povídá: "Hádej co je na mě nového?" Manžel si ji chvíli prohlíží a pak povídá: "No ne, ty jsi si nechala vytrhat obočí?"
KOMENTÁŘE (2) poslední: 15.6.2011, 9:12 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
nejčastější výmluva:-)))
KOMENTÁŘE (2) poslední: 14.6.2011, 20:38 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
babička ve frontě
Na rohu ulice postávají lehké děvy. Jde okolo babička a ptá se jich: „Děvčata na co tu čekáte?”
A děvy odpovídají: „Na chleba, babičko, na chleba...”
„Tak to já počkám s váma,” rozhodne se stařenka a čeká.
Jde okolo policajt a říká: „Vy taky, babičko?”
„Jo, jo,” odpoví stařenka. „Já ho nechám ztvrdnout a pak ho jenom žužlám...”
KOMENTÁŘE (5) poslední: 20.6.2011, 12:32 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
feministky:-))
Tři feministky mají na sjezdu přednášku o svých zkušenostech s přetvářením svých manželů. Francouzská říká: „Přijdu domů, manželovi řeknu - nevařím. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím, třetí týden koukám a manžel vaří.”
Následuje potlesk.
Německá říká: „Přijdu domů, manželovi řeknu - neperu. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím, třetí týden koukám a manžel pere.”
Následuje větší potlesk.
Česká říká: „Přijdu domů, manželovi řeknu - nevařím ani neperu. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím, třetí týden začínám vidět na pravé oko.”
KOMENTÁŘE (7) poslední: 7.6.2011, 22:20 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
okurky
Přijde mladá dívka domů a povídá matce:
"V zelenině mají táákhle silné okurky," a ukáže průměr cca 8 cm, "a táákhle dlouhé," a ukáže asi 30 centimetrů.
Dívá se na to hluchá babička a říká: "Jenom aby si tě holka taky vzal!"
KOMENTÁŘE (4) poslední: 6.5.2011, 12:29 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
robertek
Přijde slečna do sexshopu a žádá robertka. Prodavač jí ukazuje:
"Tenhle je za 25$ a tenhle za 35$."
"A co ten velký pruhovaný?"
"Za stopětadvacet."
"Tak mi ho dejte."
Po chvíli přijde šéf a vyslýchá prodavače:
"Jak jdou kšefty?"
"Ale dobrý, právě jsem prodal svoji termosku za 125 dolarů."
KOMENTÁŘE (2) poslední: 16.4.2011, 11:28 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
suchý humor:-)
Od čeho maj ženy po čtyřicítce pruhy přes prsa?
.
.
Od tepláků.
KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
bez makeupu 1
nepoznala bych jí ani náhodou...
KOMENTÁŘE (40) poslední: 8.4.2011, 14:21 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
deníček řidičky
ledna: A je to, mám řidičák! Konečně můžu řídit vlastní auto a nemusím poslouchat instruktora: "Tudy, tam je zákaz vjezdu!"
"Jedete do protisměru!"
"Pozor na tu starou dámu! Brzděte!" a tak.
Nechápu, jak jsem to ty dva roky vydržela!

8. ledna: Autoškola zorganizovala party na oslavu mého odchodu. Přišli všichni instruktoři. Jeden mi řekl, že se šel za mě pomodlit, druhý měl v očích slzy a všichni shodně tvrdili, že se při této příležitosti opijí. Bylo to velmi příjemné, i když si myslím, že taková oslava byla trochu přehnaná.

12. ledna: Koupila jsem si auto. Musela jsem ho však nechat v prodejně, aby vyměnili zadní nárazník. Při odjezdu jsem totiž místo jedničky zařadila zpátečku. To bude tím, že jsem už týden neseděla za volantem.

14. ledna: Konečně mám své auto! Byla jsem tak spokojená při odjezdu z parkoviště, že jsem se rozhodla udělat si výlet. Stejný nápad mělo víc řidičů. Někteří jezdili za mnou a troubili jako na svatbě. Nechtěla jsem být nepříjemná, tak jsem se připojila k jejich hře a zpomalila z 10 na 5 km/h. Všem se to velmi líbilo a troubili ještě víc.

22. ledna: Mám úžasné sousedy. Vyrobili pro mě tabulku s velkým nápisem POZOR PŘI PARKOVÁNÍ! Bílou barvou mi vyznačili velké místo k stání a zakázali dětem hrát si venku, když parkuji. Všechno proto, aby mě neznervózňovali. Je to od nich opravdu milé.

31. ledna: Všichni řidiči na mě vytrubují a dělají různá gesta. Je to hezké, ale trochu nebezpečné. Jednou mi jeden chtěl cosi říct, ale nemohla jsem najít páčku na otevření okna. Když jsem ji hledala, tak jsem málem do někoho narazila. Naštěstí jsem jela svou výletní rychlostí 10 km/h.

19. ledna: Město je velmi špatně osvětlené. Dnes jsem poprvé jela autem v noci a celou dobu jsem musela mít zapnutá dálková světla, abych lépe viděla. Ostatní řidiči si mysleli to samé. Sotva mě zahlédli, taky si zapnuli dálková světla a troubili. Je to trochu nebezpečné. A troubit takhle pozdě by už neměli, ruší lidi doma.

26. února: Dnes jsem měla nehodu! Nedařilo se mi odbočit z kruhového objezdu. Bylo na něm totiž příliš mnoho aut (nechci přehánět, ale byly tam nejméně čtyři!) Jezdila jsem stále dokola, držela jsem se středu. Čekala jsem na svoji příležitost, dokud jsem se neunavila a nenarazila do pomníku uprostřed objezdu. Myslím, že by měli omezit dopravu na kruhovém objezdu na 1 auto.

3. března: Pronásleduje mě neštěstí. Když jsem vyjížděla z garáže, spletla jsem si plyn s brzdou. Narazila jsem do projíždějícího auta a rozbila jsem mu celý pravý bok. Auto náhodou řídil instruktor autoškoly, který mi dal řidičák. Dobrý člověk, o tom nepochybuji. Trvala jsem na tom, že je to moje chyba, ale on jen velmi slušně opakoval: "Bože, odpusť mi! Bože, odpusť mi!"
KOMENTÁŘE (5) poslední: 24.3.2011, 9:01 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
O ŽENÁCH
básen ženy na mateřské dovolené:-)))
Na materskej tretím rokom
cítim sa byť už otrokom.
Každé ráno pripravená,
že ma čaká dáka zmena,
ale večer s hrôzou zistím,
že to bol deň zas ten istý:
Plienky, hračky, kašičky
a dve zlaté detičky.
Starší o pol šiestej vstáva,
pyžamko si dole dáva.
Do práce sa s tatom strojí,
ten sa toho právom bojí:
"Nemôžeš ísť so mnou zlatko,
veľa roboty má tatko.
Mamička má času more,
pozri sa, už vstala hore!"
Ja strapatá, pomalá,
nočnú som zas ťahala,
lebo malý nechcel spať,
iba cicík cumľovať.
Manžel zdrhá: "Láska idem.
Navar niečo, hladný prídem!"
Tak bez seba od radosti,
začnem plniť povinnosti.
V ruke nočník, v druhej plienka:
"Pozri, v knižočke je lienka!
Chvíľu si tu čítaj, seď,
malého prebalím hneď."
Tvár umytá, zúbky čisté,
musia niečo papať iste.
Smerujem ich do kuchyne,
cestou otvárajú skrine.
Šaty, šperky, knihy, spreje,
zrazu nič na mieste nie je.
Dve stoličky, podbradníky,
k tomu svorný krik veliký.
Jeden nechce kašu jesť,
pritom reve o 106,
druhému sa šunky máli
a čajík vraj strašne páli.
Po raňajkách hrôza čistá,
na vychádzku oboch chystám.
Obliekaciu vojnu zvediem
a keď ich už pred dom vediem,
pri malom mi nos vykrúti,
nervovo sa takmer zrútim,
cítim to aj cez pančuchy,
pos... sa až pod pazuchy!
Druhý pokus upotená,
zvládnem ako superžena,
do auta ich oboch pútam,
"Kam ich dneska zobrať?" hútam.
"Už viem, k rieke pri kačičky,
to je ten raj pre detičky!"
Ubieha nám rýchlo cesta,
na sedačkách divo vreštia.
O hračku sa naťahujú,
zvyšných dvesto ignorujú.
V parku je to čistý des,
holub, kačka, mačka, pes -
na všetkých sa s chuťou chystá
môj dvojročný terorista.
Nemôžem ho spustiť z očí,
do jazera by hneď skočil.
Z kočíka sa rev ozýva,
celý park sa na nás díva.
Malý mi chce zvestovať,
že ho musím pestovať.
Na rukách ho teda vláčim,
ťahám tašku,kočík tlačím.
Na staršieho pritom vrieskam,
nech nespadne na preliezkach.
Keď lavičku voľnú zbadám,
od únavy na ňu padám.
A pre moje detičky,
vyťahujem čajíčky,
mandarínky, keksíky,
veď majú hlad veliký.
Po desiatich minútach,
dogebrení sú až strach.
Tak oznámim: "Moji milí,
výlet sa ku koncu chýli."
Cestou domov - radosť veľká,
zaspia obe strašidielka.
Do postieľok ich vyklopím,
varešky sa s chuťou chopím.
A pre blaho rodiny,
varím zo dve hodiny.
Priebežne periem a suším,
upratať nestihnem, tuším.
A hľa - už sú krpci hore,
musím sa mať na pozore,
výtržnosti totiž množia,
snáď len požiar nezaložia.
Vo dverách sa manžel zjaví:
"Hotový som" smutne vraví.
"Daj mi niečo na večeru,
to bol zas deň, namôjveru!"
Kým papá ja kŕmim deti,
umývam riad, zhŕňam smeti.
Posťažovať sa mu snažím,
že po chvíľke kľudu bažím.
Chápavo mi hlavou kýva,
do novín sa pritom díva.
Vytratí sa nenápadne,
na mňa ďalšia šichta padne.
Že mal prácu, musím chápať,
počujem ho z gauča chrápať.
Chalanov do vane súrim,
"Zas nestihnem seriál!" zúrim.
Mydla, šampónu sa stránia,
do postele sa ísť bránia.
V pyžamách (mám radosť veľkú)
chcú sa hrať a kukať telku.
O polnoci, chvalabohu
nevidno už ani nohu.
Hore je len mamička
a kamoška žehlička.
O pol druhej zbitá líham,
vlasy si zmyť zas nestíham.
Sníva sa mi krásny sen,
že mám zajtra voľný deň.



Autor: Tweety
KOMENTÁŘE (14) poslední: 21.1.2011, 15:29 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
Celkem: 18 (zobrazuje se 1-15)1, 2 další >>
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu