Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Ivana V. (levandulka66) ID 53199
mimibazar.cz/levandulka
Oblast: Beroun
Telefon: 731158608 (Vodafone)
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 16.4.2007
Naposledy: 10.10.2023 21:46
Aktualizace: 26.5.2023 10:53
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 667
VŠECHNY FOTOGRAFIE 33
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 24
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vítejte v ekoobchůdku LEVANDULKA.cz!
Dovolte mi pár základních informací:

ÚDAJE O FIRMĚ
Mgr. Ivana Vrbková, IČ 71321683, sídlo firmy: Malé Sídliště 1037, 266 01 Beroun
Místo podnikání: Malé Sídliště 1037, Beroun.
Nejsem plátce DPH.
Kontakty: mobil 731 158 608, e-mail: levandulka66@centrum.cz.

OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ
Objednávky můžete uskutečnit několika způsoby:
- na internetových stránkách: www.levandulka.cz
- telefonicky na čísle: 731 158 608 ( 9-18 hod )
- e-mailem: levandulka66@centrum.cz

STORNOVÁNÍ OBJEDNÁVKY
Zákazník má právo zrušit objednávku do 24 hodin telefonicky nebo mailem

DODACÍ PODMÍNKY
Pokud si vyberete, ozvu se vám nejpozději do dvou pracovních dnů (pokud nebudu např. zrovna mimo domov ). Nové zboží dodám nejpozději do 14ti dnů - pokud nastane problém ze strany dodavatelů, dohodnu se s vámi na dalším postupu. Upřednostňuji platbu na účet vedený u E-Banky, který vám spolu s ostatními podklady k platbě zašlu po obdržení vaší objednávky. Zboží rezervuji 10 dnů, nedohodneme-li se jinak.
Balíčky zasílám doporučeně či jako cenný balík tak, aby bylo poštovné co nejnižší, a to 2x týdně.
Poštovné určuji dle tarifu Ćeské pošty - podle váhy celé objednávky a přidávám něco málo na balicí techniku. Na dobírku nezasílám, pouze výjimečně dle osobní dohody.

VRÁCENÍ ZBOŽÍ
Navrátit zboží lze v souladu s ustanovením § 53 odst. 7, § 457 a dále pak § 458 odst. 1 občanského zákoníku, který specifikuje podmínky pro navrácení zboží a možnosti odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží.
Pokud se k tomu rozhodnete, prosíme, kontaktujte mě a písemně uveďte, že žádáte o odstoupení od smlouvy s uvedením čísla objednávky, data nákupu a Vašeho čísla účtu.

Zboží, které budete zasílat zpět na naši adresu, musí být kompletní (včetně příslušenství a veškeré dokumentace) . Vrátit bez udání důvodu lze i nové zboží, které již nemá původní obal, bylo použito nebo třeba nemá visačky. Prodejce je pak oprávněn vrácenou částku ponížit o opotřebení výrobku. Zboží nesmí být žádným způsobem poškozené či jinak znehodnocené. Ke zboží přiložte doklad o koupi. Neposílejte zboží na dobírku, doporučujeme Vám zboží pojistit. Poštovné v tomto případě hradí nakupující. Peníze za zboží vám budou vráceny na váš účet, po doručení zboží na naši adresu, a to do 15-ti kalendářních dnů.

REKLAMACE
Na nové zboží se vztahuje dvouletá záruční doba. Zákazník je povinen před převzetím zboží od dopravce zkontrolovat, zda zásilka není poškozena dopravou. V případě poškození zásilky je zákazník povinen následně zkontrolovat obsah zásilky a zjistit, zda zboží uvnitř zásilky není dopravou poškozeno. O takovém poškození je kupující povinen bez zbytečného prodlení informovat dopravce i prodávajícího. Za poškození zboží vzniklé jeho dopravou nese odpovědnost přepravce. V případě reklamace je povinnost zákazníka předložit spolu s vadným výrobkem dodací list, fakturu, doklad o zaplacení. Kupující je povinen dále při reklamaci předložit vadnou věc včetně původního příslušenství. Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruka se nevztahuje na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a skladováním. V případě zjištění výrobní vady bude zboží vyměněno kus za kus, či vrácena peněžní částka. Do vrácené částky se nezapočítává cena poštovného a balného.

BAZÁREK
Do bazárku dávám samozřejmě věci použité, a tudíž věci známky použitelnosti jeví - např.sem tam nepatrný flíček či popáranou nitku nepovažuji za zásadní vadu a tudíž ji ani nepopisuji. Na zboží, které větší vady vykazuje, se snažím upozornit a stav závažné opotřebenosti řádně popsat a promítnout do ceny.
Na použité zboží se vztahuje záruka dle platných zákonů.

DŮLEŽITÉ vzkazy a vše podstatné týkající se chodu obchůdku (např. na nepřítomnost) najdete v albu Vzkazy pro vás.

Přeji vám příjemné nakupování !
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.1.2010, 12:51
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu