Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Milada Š. (lojzicek) ID 102758
mimibazar.cz/lojzicek
Oblast: Ostrava
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.1.2008
Naposledy: 7.7.2020 21:12
Aktualizace: 10.6.2020 21:09
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
76454053
HODNOCENÍ 442
VŠECHNY FOTOGRAFIE 87
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí Zákazníci

Vítám vás v našem internetovém bazárku Nynošek

Provozovatel:Radmila Walderová
Osvobození 321
725 25 Ostrava-Polanka nad Odrou
www.nynosek.cz

IČO:76454053
TEL:732 203 500

Provozovna:
Second hand Nynošek
Maďarská 1546/18
708 00 Ostrava-Poruba

Otvírací doba:
PO - PÁ 8:30 - 17.00 hod
SO - 8:30 - 12.00 hod

Správce alba a komunikace se zákazníky : Milada Špoková


O zboží: Ve svém albu prodávám , jak věci po svých dětičkách, tak i second handové zboží dovezené z Anglie a Holandska. Vždy se snažím popsat přesně stav prodávané věci tak , aby jste nebyli nemile překvapeni. Může se také stát ,že nějakou vadu či flíček přehlédnu a v tom případě jsem pro vstřícnou domluvu mezi mnou a kupujícím. Vždy se dá domluvit na vrácení zboží a peněz.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Dodací lhůta second handu : Balíčky odesílám nejpozději do dvou dnů od přijetí platby na účet. Pokud se stane , že se z jakéhokoliv důvodu odeslání zdrží informuji Vás.

Šité výrobky: Mnou šité výrobky kapsáře, přehozy, zástěrky a další věci dle Vašich přání se snažím vyhotovit co nejdříve od potvrzení objednávky prostřednictvím emailu. Kde se dohodneme na tom, jak bude výrobek vypadat, v jakém barevném provedení, spočítáme cenu. Po dohodě Vás požádám o zaslání peněz na můj účet a o potvrzení emailu, zda souhlasíte. Na základě tohoto mailu objednám látky a začínám šít.

Dodací lhůta šitých výrobků : Do 1 týdne + doba doručení poštou. Většinou než mi naběhnou peníze do banky mám ušito.

Způsob stornování objednávky (zákazníkem do 24 hodin telefonicky nebo mailem)

Pokud nebudu schopna zboží dodat v domluveném termínu,neprodleně budu zákazníka informovat,a budu se snažit vše v nejkratší době napravit.

REKLAMAČNÍ ŘÁD:
Reklamovat a vrátit zboží lze v případě jeho špatné kvality - vady materiálu . Podmínky pro vrácení zboží:

- dodávka musí být kompletní a musí obsahovat všechno reklamované zboží

- v případě opotřebení, jiného poškození apod. může být ponížena vrácená částka peníze se vrací v případě, že nelze odstranit vadu výrobku

- Objednáváte-li jako soukromá osoba, máte v souladu s § 53 odst. 7 občanského zákoníku možnost odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží bez udání důvodu.

Výjimku tvoří zboží, které je vyrobeno na zakázku , na něj se NEVZTAHUJE14 denní zákonná možnost odstoupení od smlouvy stanovená §53 Občanského zákoníku.

Výši poštovného učtuji dle tarifu ČP.Tedy od 37kč-120kč.Snažím se u balíčku nepřesahovat rozměry a balíčky balím tak, aby šly jako doporučená zásilka a co nejlevněji :o) . Na vyžádání zašlu balíček i obyčejně. Pokud se však někde zatoulá nenesu za to odpovědnost a žádost o vrácení peněz zamítám.

Za vady a poškození vzniklé transportem odpovídá přepravce ( ČP a PPL ), proto je důležité balík při převzetí zkontrolovat a to především neporušenost obalu!!!

Platební podmínky : Upřednostňuji platbu předem na účet. Po zaslání podkladů k platbě, očekávám připsání platby na účet do 7dní, pokud se nedohodneme dopředu jinak!!! Pokud se tak nestane a vy nebudete reagovat na mojí další výzvu emailem, vaší objednávku zruším.

Na všechny nespolehlivé zákazníky upozorním i další prodávající na MMB,prostřednictvím hodnocení.

Jakékoliv DOTAZY-PŘIPOMÍNKY ráda zodpovím na : mili@awc.cz

Na všechny vzkazy odpovídám nejpozději do 24 hodin. Pokud jsem mimo dosah internetu (dovolená apod.) mám to vždy uvedeno ve vzkazech v albu. V případě nečekaného výpadku, poruchy se co nejdříve snažím odpovědět. (ale to se zatím nestalo :-)

S veškerými osobními udaji je nakládáno v souladu se zákonem č 101/2000Sb.,O ochraně osobních udajů.


Doufám, že budete všichni s mým bazárkem spokojeni a budete se ke mě rádi vracet:o) Děkuji a budu se těšit na obchůdky
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.5.2010, 14:55
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu