Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Štěpánka Brantová (Anýska) ID 10570
Galantex
mimibazar.cz/anyska
Oblast: Plzeň - sever
Telefon: 731 118 117
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.2.2006
Naposledy: 28.2.2020 11:59
Aktualizace: 13.10.2017 20:59
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
61162060
HODNOCENÍ 1147
VŠECHNY FOTOGRAFIE 9
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Děkujeme že jste navštívili náš e-shop a přejeme vám příjemné nakupování.

Objednávky a dotazy vyřizuji Po-Pá od 9,00 - 17,00 hodin.
Na email odpovídám průběžně během dne do 24 hodin (není li uvedeno jinak)

ODPOVĚĎ NA INZERÁT
Pokud si rezervujete zboží pro přeměření, na rozmyšlenou, nebo chcete něco zjistit, tak prosím o odpověď do 24 hodin, od našeho potvrzení, nebo odpovědi. Poté věc automaticky dávám zpět do prodeje!

Podmínkou pro naplnění platnosti naší elektronické objednávky je vyplnění veškerých požadovaných údajů a náležitostí uvedených v objednávkovém formuláři. Objednávka je zároveň návrhem kupní smlouvy, kdy samotná kupní smlouva posléze vzniká samotným dodáním zboží. K uzavření kupní smlouvy se vyžaduje formální potvrzení objednávky prodávajícím. V případě, že v průběhu doby, kdy bylo zboží objednáno, došlo ke změně ceny či dodávaného sortimentu ze strany dodavatele, má naše firma právo objednávku po dohodě s kupujícím upravit nebo od ní jednostranně s okamžitou platností odstoupit. Stejné oprávnění si vyhrazujeme i v případě, kdy výrobce přestane dodávat objednaný produkt nebo uvede na trh novou verzi produktu popřípadě výrazným způsobem změní cenu produktu.

ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY
Každou objednávku můžete do 24 hodin zrušit a to telefonicky, či e-mailem a to bez udání důvodu. Stačí uvést jméno, e-mail a popis objednaného zboží či služby.

POŠTOVNÉ
Českou poštou zasílám pouze zboží do váhy cca 2kg (pak už je to nevýhodné a posíláme PPL).
Česká pošta - (doručení 3-7 pracovních dnů)..... od 50,-Kč, balíčky nad 5cm výšky od 70,-Kč (ceny poštovného se odvíjí od výše objednávky a také od hmotnosti zboží)
PPL - řidič Vás telefonicky zkontaktuje a domluví možný termín předání zásilky (doručení následující pracovní den od odeslání)..... 90,-Kč.
PPL - bez telefonického avíza 80,-Kč
Příplatek za dobírku + 35,-Kč.
Při objednávce zboží nad 2500,- Kč dopravné ZDARMA.
Platbu očekávám do sedmi dnů, poté automaticky zboží vracím do prodeje!!!
Obyčejně neposílám!!!

DODACÍ LHŮTA
Dodací lhůta je od 3-14 dnů, není-li uvedeno jinak. V případě, že některé zboží nebude skladem, budeme Vás neprodleně kontaktovat.
V případě, že v průběhu doby, kdy bylo zboží objednáno, došlo ke změně ceny či dodávaného sortimentu ze strany dodavatele, má naše firma právo objednávku po dohodě s kupujícím upravit nebo od ní jednostranně s okamžitou platností odstoupit. Stejné oprávnění si vyhrazujeme i v případě, kdy výrobce přestane dodávat objednaný produkt nebo uvede na trh novou verzi produktu popřípadě výrazným způsobem změní cenu produktu.

VRÁCENÍ ZBOŽÍ
Možnost vrácení zboží bez udání důvodů: Dle § 53 odst. 7 Občanského zákoníku má zákazník právo do 14 dní od doručení zboží na jeho vrácení bez udání důvodů. Zboží by mělo být vráceno v původním stavu, neporušené, nenošené, neprané, včetně originálních visaček, štítků a prodejních dokladů, v původním obalu. Po jeho doručení (doporučenou zásilkou - ne na dobírku, takové zboží nebude přijato) bude zákazníkovi zaslána částka odpovídající kupní ceně zaplacené za zboží a cena přepravného. Při výměně či vrácení zboží jsou zákaznikovi podle zákona účtovány dle § 53 odst.10 Občanského zákoníku skutečně vynaložené náklady spojené s výměnou či vrácením zboží, částka je paušálně stanovena na 95,- Kč (jedná se o náklady spojené se znovunaskladněním zboží, administrativní a bankovní poplatky, poplatky spojené s uvedením zboží do bezvadného stavu) a v případě, že požadujete vrácení peněz složenkou také sazba dle ceníku České pošty. Vrácení výrobku dodavateli provádí spotřebitel na své vlastní náklady. Pokud bude vrácené zboží jevit známky opotřebení, bude z kupní ceny odečtena odpovídající částka. Platba bude zaslána na jím udané číslo bankovního účtu, případně v hotovosti poštovní poukázkou, či jinak na základě vzájemné dohody.
V případě, že se kupující rozhodne pro odstoupení od smlouvy je nutné splnit následující podmínky:
- zboží musí být nepoškozené, bez známek užívání či opotřebení,
- s veškerým příslušenstvím (tedy včetně návodů, záručních listů atd.).
Kupující musí prodávajícímu vydat vše, co na základě kupní smlouvy získal. Pokud to již není dobře možné (např. v mezidobí bylo zboží zničeno nebo spotřebováno), musí kupující poskytnout peněžitou náhradu jako protihodnotu toho, co již nemůže být vydáno. Pokud je vrácené zboží poškozeno jen částečně, může prodávající uplatnit na spotřebiteli právo na náhradu škody a započíst svůj nárok na vracenou kupní cenu. Prodávající kupujícímu v takovém případě vrací jen takto sníženou kupní cenu.
Prodejce je zároveň povinen vrátit spotřebiteli peníze nejpozději do 30-ti dnů od odstoupení.
V případě zaslání peněz složenkou na adresu, bude částka snížena o 35,-Kč.

REKLAMACE ZBOŽÍ
Případné reklamace vyřídíme k Vaší spokojenosti individuální dohodou s Vámi a v souladu s platným právním řádem. Kupující je povinen zboží po jeho převzetí prohlédnout tak, aby zjistil případné vady a poškození. Případné vady je kupující povinen neprodleně hlásit naší firmě. Za vady vzniklé přepravcem neručíme.
Na nové zboží se vztahuje zákonná lhůta 24 měsíců, pokud není uvedeno jinak. Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady.
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.
Záruka se nevztahuje na:
a) vady vzniklé běžným používáním
b) nesprávným použitím výrobku
c) nesprávným skladováním
Postup při reklamaci:
1) informujte nás o reklamaci telefonicky, e-mailem, či písemně
2) zboží zašlete jako doporučený balík (ne na dobírku) na naši adresu
3) do zásilky uveďte důvod reklamace, vaši adresu
4) doklad o nabytí reklamovaného zboží v našem obchodě
Vaši reklamaci vyřídíme co nejrychleji, nejpozději do 30 dnů od jejího vzniku, tedy převzetí zboží naší firmou.

IČ 61162060. Nejsem plátce DPH.
Štěpánka Brantová
Úherce 19
Nýřany
33023
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 9. 3. 1994. Městský úřad Nýřany, č. j. : 2/OŽÚ/1731/06.
Evidenční číslo ŽL: 340500-29722
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.2.2015, 21:22
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu