Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Žaneta P. (zanakuma) ID 106392
mimibazar.cz/zanakuma
Oblast: Praha
Telefon: +420 603 497 571
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 21.1.2008
Naposledy: 27.3.2014 9:47
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 52
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nakupující,
jsem moc ráda, že jste si vybrali právě můj obchůdek a přeji Vám příjemné nakupování. Aby vše dopadlo podle Vašich představ je nutné věnovat pozornost níže uvedeným podmínkám prodeje.

********** Základní informace **********

Prodejce a odpovědná osoba: Žaneta Prášková (mimibazar.cz/zanakuma)
Název firmy: Žaneta Prášková
Sídlo firmy: Jílovská 404/4, 142 00 Praha 4 - Lhotka
IČ: 87299364 (nejsem plátcem DPH)
Bankovní spojení: 197761857/0600 GE Money Bank
E-mail: zanakuma@seznam.cz
Skype: zanakuma
Telefon: +420603497571 (po-pá 8.00 - 17.00 hod.)
V případě mé nepřítomnosti (nemoc, dovolená ...) budete informováni ve vzkazech.

********** Obchodní podmínky **********

Odesláním objednávky zákazník potvrzuje, že souhlasí s pravidly tohoto obchodu, s uvedenými možnostmi platby, dodacími podmínkami, reklamačním řádem a že je seznámen s ustanovením o ochraně osobních údajů.


********** Cena zboží **********

Cena zboží je vždy uvedena včetně DPH.


********** Objednávka a rezervace **********

Objednávku potvrzuji do 24 hodin.

Objednávka kupujícího je návrhem kupní smlouvy a samotná kupní smlouva je uzavřena momentem objednání ze strany kupujícího a souhlasu prodávajícího s tímto návrhem - t.j. zasláním podkladů k platbě (rozumí se tím i to, když kupující napíše, že má o zboží zájem) a dále závazným potvrzením objednávky ze strany prodávajícího. Od tohoto momentu mezi kupujícím a prodávajícím vznikají vzájemná práva a povinnosti.

Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část před uzavřením kupní smlouvy v těchto případech: zboží se již nevyrábí nebo nedodává nebo se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu. V případě, že kupující zaplatil již část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka převedena zpět na jeho účet nebo adresu a k uzavření Kupní smlouvy nedojde.

Kupující je oprávněn stornovat svojí objednávku nejpozději do 24 hodin po jejím odeslání prodávajícímu, a to elektronickou poštou.


********** Poštovné **********

Zboží je možné převzít osobně v Praze a v Benešově (vždy po předchozí dohodě).

Zboží zasílám Českou poštou, dle platného ceníku ČP od 1.4.2011.

Na Vaše výslovné přání a po předchozí domluvě lze zásilku poslat jiným způsobem přepravy.

Prosím překontrolujte si vždy, zda není poškozený obal dodávaného zboží a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně písemně oznamte přepravci samotnému i mě.

Prosím o info, že Vám balíček dorazil.


********** Platba **********

Platbu lze provést těmito způsoby:

převodem na bankovní účet ( max. do 5 pracovních dní )
složenkou na adresu
v hotovosti při osobním odběru



********** Dodání zboží **********

Termín dodání se vždy dozvíte s potvrzením objednávky.
NOVÉ ZBOŽÍ - je na objednávku s dodací lhůtou 2 - 10 dní od zaplacení (připsání peněz na účet prodávajícího) - liší se podle dovozce.
Pokud si objednáte zboží, které skladem není, budu Vás co nejdříve kontaktovat a informovat o dodací lhůtě.


********** Reklamace a podmínky vrácení peněz **********

Na veškeré prodávané zboží platí zákonem stanovená záruční doba v trvání 24 měsíců ode dne prodeje.
Dojde-li k závadě na zboží, je zákazník povinen neprodleně odeslat zboží s patřičným popisem závady a kopií daňového dokladu na adresu prodejce. O této skutečnosti mě nejprve informujte telefonicky nebo e-mailem.
Reklamované zboží nezasílejte na dobírku.
Prodejce má na vyřízení reklamace 30 dnů ode dne, kdy byla reklamace postoupena dodavateli. Pokud je vada odstranitelná, bude výrobek opraven. V případě, že se jedná o vadu, která se nedá opravit, bude zákazníkovi po dohodě s dodavatelem doručeno nové zboží.
O tom, je-li reklamace oprávněná rozhodne záruční opravna, v případě sporu, soudní znalec působící v patřičném oboru. Nebude-li reklamace vyřízena do 30 dnů od převzetí prodejcem, bude zákazníkovi do 5 pracovních dnů od vypršení reklamační lhůty vrácena příslušná částka, kterou zaplatil za reklamovaný výrobek. Tato částka bude odeslána na zákazníkův účet, který pro tuto potřebu sdělí. V případě dohody je možné dodat výrobek nový. V případě neoprávněné reklamace Vám bude naúčtován poplatek za zpáteční doručení reklamovaného výrobku.
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.
Baterie - Minimální životnost baterií je 6 měsíců. Po této době nebude uplatněna reklamace na pokles kapacity, je dána běžným užíváním.

********** Reklamační řád **********

Záruka na spotřební zboží je 24 měsíců a řídí se příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku. Je li na prodávaném zboží, jeho obalu nebo návodu k němu připojeném vyznačena v souladu se zvláštními právními předpisy lhůta k použití zboží, skončí záruční doba uplynutím této lhůty. Záruční doba začíná běžet dnem převzetí zboží kupujícím.
Poskytnutá záruka se nevztahuje zejména na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním, na vady vzniklé neodbornou manipulací nebo uskladněním. Dále se záruka nevztahuje na vady vzniklé užíváním výrobku v rozporu s návodem k obsluze, zanedbanou údržbou nebo užíváním výrobku k jinému účelu, než ke kterému je určen.


********** Vrácení zboží bez udání důvodu **********

V souladu se platnými zákony, prodávající umožní nakupujícímu během 14 dnů od obdržení zásilky s novým zbožím toto zboží bez udání důvodu vrátit. Zboží bude zákazníkem odesláno pouze doporučeně a nikdy ne formou dobírky a to na adresu, kterou sdělí prodejce.
Zboží bude vráceno v původním stavu, obalu, kompletní, nepoškozené a NEPOUŽITÉ !!!!! Vrácen musí být též záruční list a doklad o koupi. Při splnění těchto podmínek bude nakupujícímu vrácena plná kupní cena a to do 15 dnů od obdržení vráceného zboží, snížena o poštovné. Při nesplnění některé z výše uvedených podmínek bude v souladu se zákonem vrácena cena zboží ponížená o opotřebení či poškození věci.

Při odstoupení od kupní smlouvy je nutné uvést číslo účtu nebo adresu kupujícího, kam mu bude poukázána vrácená částka.


********** Ochrana osobních údajů **********

Osobní údaje (jméno, doručovací adresa, telefonní kontakt, e-mail) slouží výlučně k vyřízení objednávky a realizaci dodávky objednaného zboží a nejsou žádným dalším způsobem zpracovávány ani předává třetím osobám. V souladu s provozovatelem mimibazar.cz


Přeji Vám příjemné nakupování a předem děkuji za případná hodnocení, které i já s potěšením ráda napíši.

Žaneta Prášková
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.4.2011, 13:13
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu