Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Tereza Hollasová (lvicekmmb) ID 108175
mimibazar.cz/lvicekmmb
Oblast: Kolín
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.1.2008
Naposledy: 14.12.2009 21:30
Aktualizace: 15.11.2009 22:57
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 83
VŠECHNY FOTOGRAFIE 58
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Při platbě předem je poštovné 80 kč Platba na dobírku 100 kč Posíláme přes PPL .
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY
§ 1 Úvodní ustanovení
Níže uvedené obchodní podmínky platí výhradně pro nákup v internetovém obchodě http://www.kocarky-lvicek.cz/. Internetový obchod provozuje Tereza Hollasová , Kounická 1388, Český Brod, 282 01 IČO: 492-635-10, telefon 731 440 187, popř. 321 622 563 (dále jen Prodávající). Tyto obchodní podmínky specifikují a vymezují práva a povinnosti Prodávajícího a zákazníka nakupujícího v internetovém obchodě http://www.kocarky-lvicek.cz/ (dále jen Kupující).

§ 2 Doba dodání
Po odeslání objednávky je Kupující do 24 hodin emailem informován o stavu objednávky. Zboží je expedováno během 2 – 10 pracovních dnů. Pokud Prodávající není schopen provést expedici v této lhůtě, je povinen kontaktovat Klienta. Za konečnou dodávku zboží nese odpovědnost dodavatel, v případě dodávky PPL podle obchodních podmínek PPL dostupných na internetové adrese http://www.ppl.cz/obchodni_podminky.asp.

§ 3 Placení
Kupující v obchodě http://www.kocarky-lvicek.cz/ má čtyři možnosti platby, a to platbu v hotovosti na prodejně, platbu při odběru zboží zaslaného na dobírku, platbu na splátky pomocí spotřebitelského úvěru společnosti GE Money Multiservis a platbu bezhotovostně převodem na účet Prodávajícího.
Platba v hotovosti probíhá na prodejně Lvíček, náměstí Arnošta z Pardubic 11, Český Brod, 282 01.
Platba na dobírku se řídí podle čl. 3 § 4 Doprava těchto obchodních podmínek.
Platba na splátky se řídí podle podmínek spotřebitelských úvěrů společnosti GE Money Multiservis.
Bezhotovostní platba ustavuje přepravní podmínky ve smyslu čl. 3 § 4 Doprava. Číslo účtu Prodávajícího pro účely převodu peněz je 42979537/0800. Účet je veden u České spořitelny, a.s..
§ 4 Doprava
Pokud Kupující využije možnosti platby v hotovosti na prodejně Lvíček ve smyslu čl. 2 § 3 Placení, je povinen zajistit dopravu zakoupeného zboží, nedohodne-li se s Provozovatelem jinak.
Pro Kupující s místem dodání zboží v Českém Brodě zajišťuje dopravu sám Provozovatel na své náklady.
Pro zasílání zboží Kupujícím s místem dodání zboží mimo Český Brod Prodávající využívá služeb PPL. Při zaslání na dobírku Prodávající účtuje dopravné ve výši 120,- Kč. Při platbě na účet Prodávajícího tento účtuje dopravné ve výši 80,- Kč. Poštovné se neúčtuje při objednávce nad 3.000,- Kč.
§ 5 Objednávka a uzavření kupní smlouvy
Veškeré objednávky podané prostřednictvím internetového obchodu http://www.kocarky-lvicek.cz/ jsou závazné. Podáním objednávky Kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami včetně podmínek reklamace a že s nimi souhlasí.
Objednávka je návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva je uzavřena okamžikem převzetí objednaného zboží Kupujícím.
Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých formulářem předepsaných údajů a náležitostí.
Místem dodání zboží je adresa uvedená Kupujícím v registračním formuláři.
Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího, pod podmínkou zaplacení kupní ceny, jeho převzetím.
Vyplněním registračního formuláře, či závazné objednávky v rámci internetového obchodu http://www.kocarky-lvicek.cz/, kupující dává prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech.
Prodávající prohlašuje, že veškeré zboží, nabízené v rámci internetového obchodu http://www.kocarky-lvicek.cz/, pochází ze skladů oficiálních výrobců a dovozců.
Ceny uvedené v ceníku jsou konečné.
Prodávající si vyhrazuje právo odmítnout vyřízení objednávky, pokud jsou objednací údaje neúplné, nebo vzbuzují pochybnost o skutečném úmyslu zákazníka objednat zboží. O tomto odmítnutí zašle Prodávající informaci na e-mailovou adresu Kupujícího.

§ 6 Odstoupení od kupní smlouvy (vrácení zboží)

Podle § 53, odstavce 6 zákona č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku ve znění pozdějších předpisů, má Kupující právo odstoupit od smlouvy bez udání důvodu do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, musí nepoškozené zboží, bez známek užívání nebo opotřebování, v původním obalu poslat zpět v uvedené lhůtě (určující je datum odeslání). Po obdržení vráceného zboží, Prodávající obratem Kupujícímu vrátí zpět odpovídající částku předem dohodnutým způsobem. Kupující nemůže odstoupit podle § 53, odstavce 7 zákona č. 40/1964 Sb, občanského zákoníku ve znění pozdějších předpisů od kupní smlouvy na dodávku zboží upraveného podle přání Kupujícího nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání.

Zboží vrácené zasláním na dobírku nebude přijato!

§ 6 Závěrečná ustanovení
Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetových stránkách Prodávajícího v den odeslání elektronické objednávky Kupujícím.
Odesláním elektronické objednávky Kupující bez výhrad přijímá veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, jakož i v den odeslání objednávky platnou cenu objednaného zboží včetně poštovného uvedenou v katalogu internetového obchodu http://www.kocarky-lvicek.cz/, nebylo-li v konkrétním případě prokazatelně dohodnuto jinak. Odeslanou objednávkou je Kupující neodvolatelně vázán.
Storno objednávky může Kupující bez souhlasu Prodávajícího provést maximálně do 24 hodin od objednání, nebo poté, je-li dodavatelem překročena písemně potvrzená dodací lhůta. V dalších případech je nutná dohoda s prodejcem.
Prodávající a Kupující se výslovně ve smyslu ustanovení § 262 odstavce 1 zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku ve znění pozdějších předpisů dohodli, že není-li podmínkami výslovně stanoveno jinak, řídí se jejich práva a povinnosti obecně platným právním řádem České republiky tak, jak je ustanoven ve sbírce zákonů, především potom zákonem č. 40/1964 Sb., občanským zákoníkem a zákonem č. 513/1991 Sb., obchodním zákoníkem.
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu