Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Markéta L. (Liščátko) ID 108217
mimibazar.cz/liscatko
Oblast: Trutnov
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 29.1.2008
Naposledy: 24.11.2023 14:52
Aktualizace: 23.7.2021 19:58
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1278
VŠECHNY FOTOGRAFIE 53
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 5
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky, Vážení nakupující
Nejdříve bych Vám chtěla poděkovat za Vaši návštěvu na našich stránkách. Věřím, že obchůdky proběhnou k oboustranné spokojenosti. Proto prosím čtěte podmínky prodeje.

MAYORAL -ukázku části nabízené kolekce naleznete na www.mayoral.com.tato značka patří ve Španělsku a okolních zemí k jedničce na trhu s dětským oblečením. Jedná se o značkovou módu pro děti. Materiály i zpracování je na prvotřídní úrovni, které je nápadité a jedinečné. Kvalita je u této značky zaručená. Pokud si vyberete na mých stránkách a je u věcí ihned k odeslání jsou tyto věci skladem. Vzhledem k tomu, že na oficiálních stránkách Mayoralu není celá kolekce k nahlédnutí je možný, že na mých stránkách naleznete další část kolekce. Kolekce vycházejí vždy dvakrát do roka a to jaro-léto a podzim-zima. U věcí jsou uvedený míry nebo Vám věci ráda přeměřím. Důvodem k vrácení peněz není špatně zvolená velikost.

Objednávka zboží NEXT:
Kompletní a aktuální kolekci najdete na stránkách www.next.co.uk. Po přijetí Vaší objednávky připravím kalkulaci, která Vám bude odeslána k ODSOUHLASENÍ A KONTROLE. Maminky a kupující ráda bych, aby jste mi dali co nejdříve vědět zda vše souhlasí. NA POZDĚJŠÍ REKLAMACE OHLEDNĚ ŠPATNĚ NAPSANÉHO KODU,BARVY,VELIKOSTI NEBUDU BRÁT ZŘETEL. Objednávka je ZÁVAZNÁ !!!! Jak z mé tak Váši strany. v Případě neodebrání Vámi objednaného zboží vložím vaše ID do nespolehlivých zákazníků a na NAPÍŠI ZÁPORNÉ HODNOCENÍ. Neregistrované maminky, které u mě ještě nenakupovaly v případě požádání zaplatí 50% zálohu.Maminky s negativním hodnocení bohužel musí zaplatit zálohu 100% předejdeme případným dohadům. O zboží a rozesílání balíčků Vás samozřejmě budu informovat. PLATBU PROSÍM UHRADIT NEJPOZDĚJI DO TÝDNE !!! pokud se nedomluvíme jinak. Omlouvám se, ale nevozím skleněné věci.Děkuji za pochopení.

Jak objednat:
Po shlédnutí stránek a výběru mi prosím napište.
Anglický název věci,kód zboží, který je uvedený u daného výrobku (např. 156-230-X42) , velikost, počet kusů a cenu.
Pokud si nejste něčím jistá(tý) ohledně zboží či objednávky neváhejte a napište nebo zavolejte. Tabulka velikostí je uvedená na našich stránkách. Vždy uvádějte ADRESU na, kterou má být odeslán balíček.

Platba za objenané zboží:
Zálohy či platby při objednání nevyžaduji, zaplatíte pouze Vámi objednané zboží a to hlavně zboží, které DORAZÍ!!! Může se stát, že už něco nebude dostupné, bohužel to NEOVLIVNÍM. Proto až budu mít zboží u sebe zašlu Vám novou kalkulaci s věcmi, které pro Vás dorazili. Poprosím Vás o zaslání peněz na účet. nejpozději do týdne od obdržení podkladů !!! Po připsání peněz na účet odešlu balíček nejdéle do 48hod a budu Vás o tom informovat. Prosím Vás dejte mi vědět, že balíček dorazil a Vše je v pořádku.

Platba za zboží na stránkách:
Po závazném objednání Vám zašlu celkovou kalkulaci, číslo účtu a Vám přidělený kód ( Vaše identifikace) PROSÍM nezapomeňte uvést. Uvádějte prosím Vás u objednávky již adresu na, kterou mám odeslat balíček. Po připsání peněz na účet Vám nejdéle do 48 hod. odešlu balíček a budu Vás o tom informovat. důvodem k reklamaci není špatně zovlená velikost !!! Ochotně Vám věci přeměřím. Prosím Vás dejte mi vědět, že balíček dorazil a Vše je v pořádku.

Zvolení velikosti:
Na našich stránkách jsou tabulky velikostí, které by měly být směrodatné při rozhodování o velikosti.
Z vlastní zkušenosti však vím, že občas je něco ušité např. delší a stačila by menší velikost než podle tabulek atd…poté nastanou komplikace s výměnou či prodejem dále. Což je škoda a zbytečné starosti navíc. Pokud mohu a mám věci k dispozici snažím se vyjít vstříc a věc popřípadě i přeměřit.

Věcičky po Aničce:
Snažím se popsat vždy pravdivě a nic nepřehlédnout, aby jste si udělali jasnou předstvu o stavu. Je nutné však mít na zřeteli, že se jedná o nošené věci.

Poštovné, manipulační poplatek :
DOPORUČENÝ DOPIS - pojištěná hodnota do 500Kč ..velikost do 5cm..účtováno 40Kč
DOPORUČENÝ BALÍK - pojištěná hodnota do 500kč ..velikost nad 5cm..účtováno 60Kč
CENNÝ BALÍK- účtováno ,80,90,100 Kč ..ceny jsou dle pošty , která po novým roce a pak ještě od 1.4.2011 zdražila to zase kvůli DPH

Osobní odběr:
Pro zákaznice z Trutnovska možný osobní odběr. Můžete zavolat nebo napsat určitě se dohodneme na termínu a místě předání zboží. Náchod, Dvůr Králové, Vrchlabí po předchozí domluvě !!! V případě většího počtu zákaznic, nebo vetší objednávky.

Reklamace:
Po převzetí balíčku si prosím věci překontrolujte. Pokud najdete na svém zboží závadu, obratem mne kontaktujte( vada materiálu atd.)!!! Zboží musí být nenošené, neprané a stále s originál přidělanou visačkou. DŮVODEM K REKLAMACI NENÍ ŠPATNĚ ZVOLENÁ VELIKOST .Ze zákona máte nárok na vrácení peněz do 14 dní bez udání důvodu. Peníze vracím po obržení balíčku a nebo po vyřízení reklamace. Balíček zpět posílejte vždy doporučeně, NIKOLIV na dobírku !!! Záruka na nové zboží je 24 měsíců . Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruka se nevztahuje na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávným skladováním, manipulací atd

Neváhejte mě kontaktovat při jakémkoliv dotazu, připomínce, návrhu i stížnosti !!!
Na dobírku a Slovensko neposílám ! Děkuji za pochopení

NEXT
Markéta Lišková
U Hřiště 376
541 02 Trutnov 4
IČ: 74848038

NEXT
Břetislav Liška
U Hřiště 376
541 02 Trutnov 4
IČ: 65701356

MAYORAL
HLT Group s.r.o
Kubelíkova 1224/42
130 00 Praha 3
IČ: 27494128
DIČ:CZ27494128

Všem vřele děkuji, že se prokousali až na konec podmínek a věřím, že budete se službami spokojeni. Markéta
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.7.2015, 22:28
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu