Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Soňa G. (SONIX) ID 113736
mimibazar.cz/sonix
Oblast: Česká Lípa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 21.2.2008
Naposledy: 4.12.2017 20:06
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 16
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
OBCHODNÍ PODMÍNKY
Zákazník svým nákupem stvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami a souhlasí s jejich zněním.
Tyto obchodní podmínky se vztahují na prodej zboží na internetu ve skupině Sonina shop vedené na stránkách Facebooku a na Mimibazaru ID 113736
Prodávající - Soňa Gelnarová IČ: 88164501
Adresa – Tř.T.G.Masaryka 826, 47301 Nový Bor
Tel: 775965541 Email – soninashop@seznam.cz
Číslo účtu : 670100-2213793445/6210
Obchodní podmínky upravují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího. Podmínky se nevztahují na kupujícího, který činí v souladu se svou obchodní činností, tedy za účelem dalšího prodeje zboží.

Znění obchodních podmínek může prodávající měnit či doplňovat. Tímto ustanovením nejsou dotčena práva a povinnosti vzniklá po dobu účinnosti předchozího znění obchodních podmínek.

DODACÍ PODMÍNKY A DOPRAVA
Pokud není předem dohodnuto jinak (například při variantě osobního odběru) je platba za zboží prováděna předem na výše uvedené číslo účtu. Zákazník je povinen tuto platbu uskutečnit nejpozději do pěti pracovních dnů od potvrzení objednávky prodejcem. Zboží je zákazníkovi odesláno obvykle během tří pracovních dnů od připsání platby.
Osobní odběr je možný po předchozí domluvě na adrese: Tř.T.G.Masaryka 826, 47301 Nový Bor nebo na předem smluveném místě.
Poštovné:
Výše poštovného závisí na velikosti objednávky. Cena je včetně balného.
Pokud bude možné zboží odeslat jako doporučenné psaní, cena poštovného 60,- Kč
V případě odeslání balíku je cena 120.-Kč
Překontrolujte si neporušenost obalu, v případě, že bude poškozen, překontrolujte obsah balíčku s doručovatelkou nebo jej nepřebírejte a o této situaci mě informujte.
ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY (VRÁCENÍ ZBOŽÍ )
Kupující , má právo u koupě uzavřené na dálku odstoupit od smlouvy do čtrnácti dnů ode dne převzetí zboží a to bez udání důvodu. Pokud se tak rozhodne, musí zboží poslat zpět prodávajícímu v uvedené lhůtě - určující je datum odesílání a to v bezvadném, stoprocentním stavu, bez známek užívání nebo opotřebování a v původním obalu. Pokud bude zboží neúplné nebo bude jevit známky používání, může prodávající ponížit vrácenou částku. Po obdržení vráceného zboží a uznání odstoupení od smlouvy bude zákazníkovi v zákonné lhůtě čtrnácti dnů vrácena zpět částka odpovídající hodnotě zboží, včetně skutečně vynaložených nákladů na dopravu. Poštovné nebude vráceno v případě, že si zákazník ponechal část zaslaného zboží. Náklady na odeslání zboží zpět prodejci hradí zákazník vždy sám.
Adresa pro vrácení zboží:
Soňa Gelnarová
Tř. T.G.Masaryka 826
47301 Nový Bor
Prosím, aby mě kupující před vrácením zboží předem o této skutečnosti informoval na adrese soninashop@seznam.cz

REKLAMAČNÍ ŘÁD ( PLATNÝ PRO NOVÉ ZBOŽÍ )
Na zboží je uplatňována záruka po dobu 24 měsíců ode dne jeho zakoupení. Pokud se v této lhůtě objeví vada nezpůsobená nesprávným užíváním či ošetřováním výrobku, lze jej reklamovat na výše uvedené adrese nebo osobně po předchozí domluvě .
Zboží neposílejte na dobírku. Takovéto zásilky nebudou přijaty, ale ihned vráceny zpět odesílateli.
Výrobek do reklamace předejte čistý v souladu s hygienickými předpisy nebo obecnými hygienickými zásadami, urychlíte tím vyřízení reklamace.
Záruku nelze uplatnit na běžné opotřebení zboží!
K výrobku přiložte doklad o koupi zboží (kopii) a dopis s co nejpřesnějším popisem vady.

POVINNOSTI PRODÁVAJÍCÍHO
Reklamace bude vyřízena bez zbytečného odkladu nejpozději do 1 měsíce ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající s kupujícím nedohodne jinak .
POUŽITÉ ZBOŽÍ
U použitého zboží je vždy uveden stav věci, případné vady, opotřebení. Zboží je nafoceno, v případě osobního odběru si kupující zboží prohlédne. Takovéto zboží je ve 14 denní lhůtě možné vracet,ale ne reklamovat. Pouze v případě, že zákazník objeví vadu na kterou nebylo upozorněno, je tato věc po dohodě s prodávajícím řešena.
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Vaše osobní údaje a kontakty nejsou poskytovány třetím stranám.
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.8.2016, 10:38
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu