Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Anna F. (A.N.D.Y.) ID 114669
mimibazar.cz/andyfrybortova
Oblast: Praha - západ
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 25.2.2008
Naposledy: 23.2.2021 8:56
Aktualizace: 26.10.2020 14:36
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
66861586
HODNOCENÍ 531
VŠECHNY FOTOGRAFIE 40
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Pokud hledáte zboží, které v nabídce nemáme, zašlete dotaz, rádi sdělíme, zda jsme schopni dotazované zboží sehnat !!!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí zákazníci,

provozovatelem obchůdku pro domácí mazlíčky je Martin Frýbort, Zaorálkova 1369, Roztoky, 252 63, IČO 66861586, tel. 220912384,
- nejsme plátci DPH
- zboží je nové s klasickou 2letou zárukou
- u výprodejového zboží je vždy uvedeno jaké vady či poškození se u něj vyskytují (reklamace se tedy nevztahují na popsané vady), ve slevě může být i zboží, které máme jako poslední kusy na skladě a není pravděpodobné, že se v sortimentu ještě objeví.
- veškeré zboží máme skladem, pokud se stane, že některé zboží není ihned k dispozici je na to zákazník upozorněn v "poznámce" u fotky nebo bude obratem o této skutečnosti informován a sdělíme i případnou dobu dodání

DODACÍ PODMÍNKY:

Zboží je posíláno po platbě předem na účet!!!, zásilky posíláme prostřednictvím České pošty nebo PPL - sami vybíráme pro vás nevýhodnějšího přepravce dle velikosti vaší zásilky.
Č. účtu 200997888/2010
Po připsání částky na účet zboží expedujeme obvykle do 2 dnů, o všech krocích objednávky budete informováni e-mailem.

Poštovné je vždy uvedeno u konkrétního zboží (liší se dle velikosti výrobku)
Při odběru více věcí bude poštovné vypočítáno dle velikosti balíku (pokud součet položek bude za méně než 2000,-Kč)
Nad 2000,-Kč poštovné ZDARMA.

REKLAMAČNÍ PODMÍNKY:

Při doručení prostřednictvím České pošty DOPORUČUJEME rozbalit balík vždy za přítomnosti doručovatele. Pokud je zásilka rozbalena později, může být problém s reklamací.(nutno postupovat podle reklamačního řádu České pošty) Zákazník musí s Českou poštou reklamační protokol. Ten je nezbytnou podmínkou, abychom mohli reklamaci o poškození během doručení Českou poštou uznat. Bez reklamačního řádu nemá zákazník nárok na nové zboží. Jakmile obdržíme Vaši zprávu o reklamaci, spojíme se s Vámi a domluvíme další postup. Na základě zaslaného, řádně vyplněného reklamačního protokolu Vám na naše náklady zašleme v co nejkratším možném termínu nové zboží.

V souladu se zákonem č.367/2000 ze dne 14.září 2000 má zákazník právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Rozhodnete-li se pro odstoupení v této lhůtě, prosíme o následující:
Převzaté zboží zašlete zpět na naši adresu.
Přitom je NUTNÉ dodržet následující podmínky

1. musí být v původním obalu
2. musí být nepoškozené
3. nesmí být použité
4. musí být kompletní (včetně etikety apod)
5. s dokladem o koupi pokud jste si jej vyžádali (ale není pro nás podmínkou reklamace, zákazníka si většinou pamatujeme, snažíme se tímto zákazníkům vyjít co nejvíce vstříc)

Zboží zasílejte doporučeně a pojištěné, neboť neručíme za jeho ztrátu a poškození během cesty k nám a informujte nás prosím e-mailem, že zboží zasíláte zpět.

Při splnění výše uvedených podmínek pro vrácení zboží Vám peníze za zboží zašleme složenkou či převodem na Váš účet a to nejpozději do 14 pracovních dní po fyzickém obdržení zboží.


STORNOVÁNÍ OBJEDNÁVEK:

Každou objednávku lze samozřejmě zavčas stornovat, tzn. pouze do doby, než proběhne platba přes účet. Výjimkou je zboží, které si zákazník vyžádá objednat aniž bychom toto zboží měli na sklad. Jsme ochotni objednat jakékoliv zboží, které se nenachází v našem sortimentu, ale tato objednávka je zavazující k odběru. Vše ostatní závisí na domluvě.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
Veškerá osobní data uvedená při realizaci objednávky či jakékoliv komunikaci s naší firmou jsou chráněna a nebudou v žádném případě poskytnuta třetí osobě.

MĚŘENÍ OBLEČKŮ:

U oblečků pro pejsky prosíme pečlivě měřte své miláčky, popřípadě se na cokoliv ptejte, rádi Vám přeměříme kteroukoliv část oblečku, abychom předešli reklamacím typu: "nesedí velikost", veškeré oblečky jsou detailně popsány a osobně je vždy přeměřujeme, veškeré další informace rádi zodpovíme.

Na Slovensko nezasíláme!!!
Nejsme plátci DPH.

Oznámení o povinnosti EET
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. (platí pro osobní odběr v provozovně)

BEZ NAŠEHO VÝSLOVNÉHO SOUHLASU ZAKAZUJEME POUŽÍVAT VEŠKERÉ NAŠE FOTOGRAFIE A POPISKY K PREZENTACI VAŠEHO ZBOŽÍ !!!

V případě dotazů i jakýchkoliv připomínek nám pište na mailík annafrybortova@centrum.cz v kteroukoliv dobu, poštu stahujeme denně průběžně, odpovídáme tedy celkem rychle.


Budeme se těšit na Vaše objednávky a věříme, že budete s naší nabídkou, službami a cekovým přístupem spokojeni.

Anna a Martin Frýbortovi
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.3.2019, 14:47
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu