Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Radka G. (u tří hvězdiček) ID 11500
mimibazar.cz/radkagabrielova
Oblast: Kroměříž
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.3.2006
Naposledy: 15.12.2017 12:59
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 764
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milí nakupující, čtěte prosím podmínky prodeje. Jakékoli dotazy ráda zodpovím:) Při objednávce uvádějte adresu, urychlíte tím průběh obchůdku! Přeji příjemný nákup:) Radka
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nakupující,

vítám Vás v Bazárku U Tří hvězdiček a děkuji za Váš zájem o inzerované zboží. Jedná se zejména o bazárkový prodej (soukromý prodej nošených věcí po mých dětech, dětech kamarádek či dalších členech rodiny). Najdete zde i pár nových věcí skladem, jedná se o věci dovezené z UK, které nám nesedly.

NOVÉ ZBOŽÍ

OBJEDNÁVKY A REZERVACE

-Vaše objednávky přijímám prostřednictvím MMB či e-mailem, vše se snažím vyřídit ihned (dotazy, objednávky,…), nejpozději však do 24hodin (pokud se do té doby neozvu, nahlédněte prosím na mé stránky, zda zde nemám vzkaz o své nepřítomnosti - dovolená atd. Pokud ne, pošlete prosím dotaz či objednávku znovu, zřejmě mi nedorazila z technických důvodů)
- po té, co potvrdíte svou objednávku, zasílám podklady pro platbu, výši poštovného a balného zasílám společně s podklady k platbě - poštovné dle tarifů ČP
- rezervace zboží trvá 7 dnů od zaslání podkladů pro platbu (po tuto dobu očekávám přijetí platby), pokud se nedohodneme jinak, před zrušením rezervace a nabídnutí zboží dalšímu zájemci se vás vždy snažím kontaktovat
- osobní převzetí zboží – je možné po dohodě


ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY

V případě, že si objednávku rozmyslíte, dejte vědět nejpozději do 24 hodin od objednání, a to e-mailem či telefonicky.


ZPŮSOB PLATBY

Platba je přijímána převodem na účet, bližší informace vám budou zaslány e-mailem.


POŠTOVNÉ

Zboží zasílám doporučeně. Po dohodě je možné zaslat zboží i obyčejně, v tom případě však neručím za jeho ztrátu. Na dobírku nezasílám. Cena poštovného se řídí aktuálními tarify České pošty:
Ceník poštovného dle tarifů ČP:

DOPORUČENÉ PSANÍ (zboží do 500 Kč, váha max. 2 kg, rozměry max. 50x35x5 cm)
... do 100 g ... 46 Kč
... do 500 g ... 48 Kč
... do 1 kg ... 54 Kč
... do 2 kg ... 60 Kč

OBYČEJNÉ PSANÍ (zboží do 500 Kč, váha max. 1 kg, rozměry max. 35,5x25x2 cm)
... do 100 g ... 20 Kč
... do 500 g ... 24 Kč
... do 1 kg ... 30 Kč

DOPORUČENÝ BALÍČEK (zboží do 500 Kč, váha max. 2 kg, rozměry délka max. 60 cm, součet všech tří stran max. 90 cm)
... do 500 g ... 64 Kč
... do 1 kg ... 69 Kč
... do 2 kg ... 73 Kč

Jiný způsob zaslání (balík do ruky, balík na poštu,...) je možný, dle dohody.
Balné neúčtuji.


VRÁCENÍ ZBOŽÍ (u nových věcí)

V souladu s Občanským zákoníkem (paragraf 53, odstavec 7) můžete bez udání důvodu zboží vrátit do 14dnů od doručení. Peníze za vrácené zboží vám budou zaslány na účet v co nejkratší lhůtě, nejpozději do 30dnů.

Na vrácení zboží ve lhůtě 14 dní bez udání důvodu má zákazník právo vždy, pokud kupuje věc přes internet. Vrátit bez udání důvodu lze nové zboží, zboží, které již nemá původní obal či nemá visačky, bylo použito, opotřebováno či dokonce poničeno. Pak si však prodejce může vrácenou částku ponížit o opotřebení výrobku. Pamatujte prosím na to, že použitím či vypráním ztrácí nové zboží většinu své hodnoty (je nadále za původní cenu neprodejné, nelze tedy pak následně vracet celou kupní cenu)! Proto si raději zboží vždy nejprve prohlédněte a vyzkoušejte, než ho začnete užívat.

Zboží tedy prosím vracejte, pokud je to možné:
- v původním obalu (pokud zboží původní speciální obal má)
- s visačkami (pokud je zboží mělo)

Podle paragrafu 53, odstavce 8, občanského zákoníku, nemáte právo vrátit ani vyměnit zboží, pokud jste objednávali v rámci své podnikatelské činnosti nebo pokud zboží bylo upraveno podle Vašeho přání či podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání.

Náklady spojené s vrácením jdou k vaší tíži.


REKLAMACE A ZÁRUKA

Reklamace a záruka se řídí platnými právními předpisy. Na zboží je poskytována záruka 24 měsíců a začíná běžet dnem převzetí.

Záruka se vztahuje na vady, které má zboží při převzetí, nebo které se objeví v průběhu záruční doby. Záruka se nevztahuje na vady vzniklé nevhodným, nešetrným zacházením či mechanickým poškozením. Respektujte proto, prosím, prací a ošetřovací symboly uvedené na etiketě.

Reklamované zboží mi doručte poštou. V případě reklamace jsem zprostředkovatel u dodavatele, kde zboží reklamuji. Za reklamační proces účtuji manipulační poplatek ve výši 30Kč. O průběhu reklamace Vás budu informovat. Reklamace včetně odstranění vady bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů ode dne uplatnění. V odůvodněných případech je z mé strany možné dohodnout s vámi lhůtu delší.



BAZÁREK

- vybrané věcičky rezervuji 7 dní (po dohodě možné i déle), po tuto dobu očekávám přijetí platbu na účet (v případě, že se po tuto dobu neozvete, rezervaci ruším a uděluji negativní hodnocení!)
- výši poštovného a balného Vám zašlu společně s podklady k platbě (poštovné dle tarifů ČP)
- po připsání peněz na účet balíček odesílám (doporučeně, obyčejně pouze na vyžádání s tím, že odpovědnost v případě ztráty nese nakupující)
- na Vaši žádost oblečky přeměřím, popř. znovu nafotím apod.



Děkuji a přeji spokojený nákup. Samozřejmě budu velmi ráda za Vaše hodnocení a také za fotečky Vašich spokojených hvězdiček.

Radka Gabrielová
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.5.2016, 12:59
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu