Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Andrea B. (slunicko) ID 11707
BoBeCo
mimibazar.cz/andreau
Oblast: Znojmo
Ověřená adresa
Telefon: 605562829
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 6.3.2006
Naposledy: 27.5.2021 17:59
Aktualizace: 1.9.2020 12:45
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
61447871
DIČ CZ7212064717
HODNOCENÍ 359
VŠECHNY FOTOGRAFIE 37
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 127
RECEPTY 0
NÁVODY 0
NEVYMĚŇUJI ! na dobírku NEPOSÍLÁME!!!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
BoBeCo
IČO : 61447871
DIČ: CZ7212064717 – jsem plátce DPH
Bohuslav Bernard
Božice 443
671 64 Božice
Obchodní živnost – koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
Č. Ú. 198140200 / 0300
VS bude vždy přiděleno v souladu s číslem faktury

Odpovědná osoba: Andrea Bernardová
Email: slunicko16@volny.cz
ajasun@seznam.cz
tel.: 605562829 (po – pá 9 – 20)
o víkendech reaguji na tel. či mail pouze ve výjimečných případech, proto nezoufejte, nedostanete li okamžitou odpověď. Po mnou odeslaných požadovaných informací čekám max 3dny na opětovnou reakci. Po uplynutí této doby anuluji zájemce! (neplatí i závazných objednávek – viz níže)

Dobrý den :-)

Přečtěte si prosím pozorně podmínky prodeje, které se v jistých skutečnostech liší při prodeji použitého zboží po našich dětech od podmínek prodeje nového zboží firmy OKT

Nové zboží OKT:

Ceny jsou uvedeny včetně DPH

Záruka se vztahuje na veškeré zboží dle obchodního zákoníku
ze zákona vzniká právo zboží vrátit do 14 dnů bez udání důvodu (bez poštovného)
v případě použití zboží nebude vrácena celá částka, ale bude ponížena o poměrnou sumu za opotřebení.
při osobním odběru tato možnost zaniká,
balíček zasílejte zpět pouze doporučeně, ostatní nebudou akceptovány

Objednávku je možno stornovat do 24 hodin, po této době je již závazná!

Zboží rezervuji po dobu 7 dnů, po domluvě lze tuto dobu prodloužit. Po uplynutí této doby bez úhrady či vysvětlení vás jako zájemce anuluji bez předchozího upozornění, každá objednávka je závazná, tzn., že se řídí pravidly MMB.

Zboží bude odesláno do 2dnů, po uhrazení smluvní částky, nejpozději do 10dnů od objednání (v případě jakékoliv změny budete neprodleně informováni)
Úhradu lze provést převodem na účet.
Jestliže budete chtít platit u přepážky v bance, prosím, abyste připočítali 30Kč, tyto vklady
jsou pro příjemce zpoplatněny.
Děkuji za pochopení.

Potvrzení o platbě posílat nemusíte, dle nového zákona jsou banky povinny provést převody na všechny účty do 48hodin, účet kontroluji každý den a tak mám jasný přehled. Pouze v případě bezodkladnosti z nějakého vámi udaného důvodu, jsme ochotna (budu- li mít zboží skladem) odeslat jej ihned na základě potvrzení o platbě, ovšem pouze u registrovaných zákazníků

Na dobírku zboží neposíláme z důvodu velmi špatných zkušeností z minulosti

Peníze posílané v obálce, za Nové zboží nepřijímám – nelze takto získané peníze vyúčtovat a zohlednit v daňovém přiznání

Pokud chcete nakoupit více zboží, vždy jej prosím všechno označte, celou objednávku pod Vaším jménem sjednotím a zašlu podklady k platbě, drobný problém může nastat pouze v okamžiku poptávky nového zboží fa OKT i použitého zboží po našich dětech. I to má ovšem řešení. Balíček pak odešlu jako hromadný za jedno poštovné i když platba půjde dělená na dva účty.(pokusím se nějak tuto skutečnost dořešit)

Poštovné a balné je vždy uvedeno v popisu zboží. V případě odběru více kusů zboží je počítáno vždy jen jedno poštovné, ovšem s ohledem na množství – váhu, rozměr celkové zásilky může být hodnota změněna (povýšena) zboží je po uhrazení smluvní částky odesláno českou poštou jako doporučená zásilka, doporučený balík či obchodní balík.


Obyčejně zboží zašlu jen na vaši odpovědnost a neručím za dodání či poškození během dopravy – případná reklamace se v tomto případě neakceptuje

Slevy množstevní či jednorázové budou uvedeny vždy jako AKCE v albíčku nebo přímo v popisu zboží

Na vaše maily reaguji min. 2x týdně, proto nezoufejte, když nepřijde odpověď ihned-vím o vás a odpovím, děkuji za pochopení a těším se na spolupráci AB


Podmínky prodeje pro
použité věci po našich dětech či z domácnosti:

mnohé z nabízeného zboží nabízím i jinde, což může způsobit nedostupnost zboží i přesto, že budete prvním zájemcem, za tuto skutečnost se omlouvám a bude - li se o toto zboží jednat při vaší objednávce , neprodleně vás na tento fakt upozorním a pokusíme se najít řešení. Děkuji za pochopení :-))


INFORMACE :

Veškeré mnou nabízené zboží je po našich dětech, zakoupené původně jako nové a vždy jen po jednom dítěti! Popisky mám stručné a jasné, jelikož mi romány připadají zavádějící a často odvádí pozornost od věci samé…. Na sebemenší kaz upozorňuji, i když je třeba tak nepatrný, že by si ho někdo ani nevšiml!!!
Pokud něco v popisku postrádáte, zboží přeměřím a ráda Vám zodpovím všechny dotazy. Po odeslání všech požadovaných informací čekám na Vaši opětovnou reakci max. 3dny, po té anuluji zájemce!
Na maily neodpovídám každý den, ale minimálně 2x týdně odpovím všem !
V případě závazné objednávky a převzetí veškerých informací, včetně podkladů k platbě, čekám 7dní, následně nezaplacené zboží nabízím opět k prodeji a případné připomínky neakceptuji. Myslím, že 7dní je dost dlouhá doba na případné info o změně stavu věci či potížích, které mohou nastat každému z nás…
Občas se najde maminka, která přijde osobně a tak se může stát, že Vámi vybrané zboží bude prodáno i když vy budete jako první zájemce, předem se za tuto nepříjemnost omlouvám, ale tohle nelze nijak ošetřit.


POŠTOVNÉ A PODMÍNKY :

Poštovné činí částku dle tarifů ČP, avšak paušální z důvodu fakturačních.

Všem nabízím osobní odběr, můžete si věci prohlédnout, vybrat a zaplatit na místě a ušetřit tak poštovné, doma bývám odpoledne po 17hod, nebo po dohodě kdykoliv.
Jestli-že odjíždíte, tak mi to napište a dohodneme termín odeslání balíčku, v souladu s tím se mění i doba rezervace. Balíčky na poštu odnáším 2x týdně a to většinou v pondělí a čtvrtek.
Není-li to uvedeno u zboží, NEVYMĚŇUJI!!!

REKLAMACE a záruka :

Po vzájemné dohodě, může být zboží vráceno. Jakmile ho doručí pošta zpět a bude-li ve stavu, v jakém bylo odesláno mnou, ihned pošlu odpovídající finanční částku na váš účet zpět. Vrácená částka bude snížena o poštovné. V případě skrytých vad ( pokud jsem něco omylem přehlédla), po předešlé dohodě vrátím celou částku za zboží v četně pošovného.
Reklamace po obnošení neuznávám, za kvalitou a stavem věcí tak, jak je v popiscích si stojím a proto na pozdější reklamace nebudu reagovat!
Vše se dá řešit v klidu, prosím Vás o to samé. Hrubé či výhružné e-maily vzájemnou dohodu jen zkomplikují !!!

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena šestitiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách.

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY :
Zákazník má právo do 14-ti dnů odstoupit od smlouvy. V tomto případě po obdržení zboží vracím na váš účet celou částku za zboží, bez poštovného. Nakupující se zavazuje, že zásilku odešle do 7 dnů po odstoupení od smlouvy, nejdéle však do 21 dnů po přijetí zásilky!!!

PLATBY :

Platby za věci po dětech či z domácnosti přijímám na Č. Ú. 187785919 / 0300
Jste li registrovaní jako VS uvádějte své ID, neregistrovaným přidělím VS sama

Na dobírku NEPOSÍLÁM!!! ¨

DOVOLENÁ:
Každý z nás občas potřebuje i trochu volna a tak i já s rodinou čas od času nejsem přítomna, o všech volných dnech tzn. dny, kdy nejsem na příjmu, nevyřizuji objednávky či požadavky, budete informování v albíčku formou VZKAZU

Děkuji všem za trpělivost a přečtení podmínek.
Především děkuji za Váš zájem a těším se na bezproblémový obchůdek vedoucí k oboustranné spokojenosti!
Největší odměnou jsou spokojení zákazníčci, jejichž fota ráda přijímám, ve svém fotoalbu je zveřejňuji pouze se souhlasem, stálím zákazníkem se stává každý, kdo alespoň jedenkrát nakoupí a vrací se zpět (připomeňte se prosím), tyto zákazníky odměním slevou :-)
Všem přeji krásný den AB
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.2.2011, 11:50
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu