Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina D. (U pana Broučka) ID 125742
mimibazar.cz/UpanaBroucka
Oblast: Průhonice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 8.4.2008
Naposledy: 8.5.2014 9:44
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 16
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,

vítám Vás v mém kouzelném obchůdku plném látek, knoflíků a stužek.

Děkuji, že jste sem zavítali. Možná mne někdo zná z Fleru, kde působím pod přezdívkou KačkaD nebo U pana Broučka.

Podmínky prodeje jsou jednoduché:

-

Tyto obchodní podmínky jsou platné pro nákup zboží v internetovém obchodě www.mimibazar.cz/upanabroucka.

Obchodní podmínky se řídí níže uvedeným nákupním řádem, jakož i platnou legislativou a obchodními zvyklostmi. Veškeré nabízené zboží je standardní kvality a je na něj poskytována plná záruka podle platných legislativních předpisů a podle záručních podmínek výrobce či dovozce.


Objednání zboží

Odesláním internetové objednávky vybraného zboží zákazník potvrzuje závaznost objednávky a vyjadřuje souhlas s obchodními podmínkami. Pokud zákazník při zadávání objednávky správně vyplní e-mailovou adresu, bude mu na ni doručena kopie objednávky jako potvrzení zapsání objednávky do systému e-shopu. Objednávka je vždy považována za závaznou pro obě strany, není-li dohodnuto jinak.

Storno objednávky ze strany nakupujícího

Pokud byla objednávka přijatá a zboží nebylo expedováno, lze ji do 24 hodin po objednání stornovat a to telefonicky (724 854 640), případně e-mailem (shop@broucek.cz). V případě pozdějšího zrušení objednávky má dodavatel nárok na náhradu škody, především prokazatelných nákladů spojených s expedicí zboží.
Storno objednávky ze strany prodávajícího

Provozovatel internetového obchodu má právo stornovat objednávku nebo její část v případě, že se objednané zboží během vyřizování objednávky přestane vyrábět nebo dodávat nebo je dlouhodobě nedostupné, případně se výrazným způsobem změní jeho cena. O stornování objednávky bude zákazník informován. Pokud již hodnotu objednaného zboží ve stornované objednávce uhradil, bude mu příslušná částka vrácena v nejbližším možném termínu.

Dodání zboží

Objednané zboží, které je skladem, je standardně expedováno do 2-4 pracovních dnů po obdržení objednávky. Osobní odběr a dodání objednávky po částech je možné pouze po předchozí domluvě mezi kupujícím i prodávajícím. U méně běžného nebo problematického zboží však tato lhůta nemůže být zaručena, neboť závisí na dalších distributorech a dovozcích. O případných delších dodacích lhůtách bude zákazník informován. V případě nedostupnosti zboží nebo delší dodací lhůty může zákazník stornovat objednávku telefonicky nebo e-mailem bez jakýchkoli sankcí z naší strany.

Zboží zasíláme prostřednictvím České pošty .

Způsoby platby

Bankovní převod - při osobním odběru nebo zaslání zboží.

Dobírka - pouze na základě domluvy s poplatkem za dobírku

Převzetí a reklamace

Při přebírání zásilky je nutné zkontrolovat obal zásilky - zjevnou vadu (poškození obalu) je nutné ihned oznámit doručovateli. Zásilku je tak možné převzít i s touto vadou bez obavy s následným uplatnováním případné škody.
Záruka a reklamace

Veškeré nabízené zboží je standardní kvality a je na něj poskytována plná záruka dle platných legislativních předpisu a dle záručních podmínek výrobce.

Co potřebujete pro reklamaci?

Reklamované zboží musí zákazník dopravit na místo reklamace (do sídla firmy) spolu s popisem závady. Reklamace v záruční době je podmíněna průkazností nákupu reklamovaného zboží, k čemuž slouží řádně vyplněný reklamační protokol a dále daňový doklad o koupi tj. faktura, která je vždy předána zákazníkovi spolu se zbožím.
Záruční doba

Při prodeji zboží fyzickým osobám (nepodnikatelům), je poskytnuta záruční doba v délce minimálně 24 měsíců dle občanského zákoníku. Vztahy s podnikatelskými subjekty (firmy, podnikatelé, živnostníci) a dalšími právnickými osobami či státními orgány se řídí obchodním zákoníkem a záručními podmínkami výrobce. Záruční doba muže být v tomto případě kratší, než 24 měsíců.
Co nelze reklamovat?

Záruka se nevztahuje na závady způsobené:

neodborným použitím
nedodržením instrukcí v návodu k obsluze
mechanickým poškozením nebo opotřebením
živelnými pohromami
jinými vnejšími vlivy

V případě nejasností ohledně reklamací volejte nebo napište na e-mail.
Rozpor s kupní smlouvou

Pokud se vada projeví v prvních 6 měsících od převzetí plnění, považuje se za vadu, která existovala již v době převzetí věci, pokud se neprokáže opak či to neodporuje povaze věci. V takovém případě má kupující právo volby řešit odstranitelnou vadu mimo standardní záruční opravu i výměnou věci za bezvadnou. Není-li takový postup možný, má kupující nárok na přiměřenou slevu nebo může od smlouvy odstoupit. Zákazník doručí reklamované zboží na vlastní náklady a riziko na adresu prodejce.
Odstoupení od kupní smlouvy – vrácení zboží

Zboží nelze vracet podle odstavce níže v případě, že si zákazník objednal, vybral a převzal zboží osobně. Zboží nelze vracet v případe, že kupujícím je firma (podnikatel, právnická osoba), neboť kupní smlouva se řídí podle Obch. zák. U zboží nakoupeného prostřednictvím internetového obchodu má kupující – nepodnikatel-fyzická osoba podle Obč. zák. právo do 14 dnů od doručení zboží na jeho vrácení bez udání důvodu. Zboží nesmí být žádným způsobem poškozené, nesmí nést znaky používání či nesmí být jinak znehodnocené a musí být zabalené v originálních obalech spolu s veškerým příslušenstvím. Ke zboží musí být přiloženy veškeré dokumenty a to včetně faktury a záručního listu. Následně bude zákazníkovi převedena příslušná částka, která bude snížena o poštovné a další prokazatelné náklady spojené především s expedicí.
Ochrana osobních dat

Zavazujeme se, že budeme chránit osobní data zákazníků, která musí být uvedena pro realizaci objednávky. Tato data nebudou v žádném případe poskytnuta třetí osobě, s výjimkou úvěrové společnosti při žádosti zákazníka o úvěr. Provozovatel využije data pouze pro běžnou komunikaci se zákazníkem.
Odpovědnost za správnost údajů

Informace na webových stránkách jsou zčásti přebírány od třetích stran a mohou obsahovat věcné a technické nepřesnosti či typografické chyby a mohou být aktualizovány bez předchozího upozornení. Provozovatel tedy nemůže bezvýhradně garantovat správnost jejich obsahu. Provozovatel obchodu nenese vůči jiné straně odpovědnost za škody, způsobené použitím informací z internetového obchodu nebo odkazovaných webových stránek, pokud nebyly tyto informace na základě přání zákazníka písemně potvrzeny ze strany dodavatele.
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.8.2011, 23:45
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu