Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Miroslava D. (avomles) ID 128701
VEKAFUN s.r.o.
mimibazar.cz/avomles
Oblast: Bruntál
Ověřená adresa
Telefon: +420 722 133 710
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 20.4.2008
Naposledy: 27.5.2016 14:29
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
28585194
DIČ CZ28585194
HODNOCENÍ 794
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Obchodní podmínky
I. Obecná ustanovení

1. Základní údaje:

Název a sídlo dodavatele:
VEKAFUN s.r.o., se sídlem Lomnice 116, 793 02 Lomnice u Rýmařova. Společnost zapsaná v Obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 33254, IČO: 28585194, DIČ: CZ28585194 ( dále jen „dodavatel“)

2. Kontaktní údaje:

Telefon : 604-122-524, e-mail : miroslavabartosikova@seznam.cz
II.
Na e-maily odpovídáme zpravidla do 24 hodin, nejdéle však do 3 dnů.
Číslo účtu pro bezhotovostní platby: ČSOB: 228570077/0300

3. Právní vztahy založené uzavřením smlouvy o koupi věci nabízené na internetové adrese www.vekafun..cz (dále „internetový obchod“) se řídí příslušnými ustanoveními občanského zákoníku o uzavírání smluv za použití prostředků komunikace na dálku. Tímto prostředkem v případě internetového obchodu je především elektronická pošta.

4. K výběru zboží v rámci internetového obchodu je realizován výběr jednotlivých kategorií, které naleznete na Homepage internetového obchodu a v rámci navigace na vnitřních stránkách obchodu. Podrobné informace o postupu nákupu v internetovém obchodě získáte v sekci Nápověda, která je součástí položky menu – Jak nakupovat.

5. Každé zboží nabízené v našem internetovém obchodě je označeno názvem, nebo kódem produktu, který se nemusí shodovat s oficiálním názvem výrobku. U každého výrobku je dále uvedena cena a popis výrobku. Cena výrobku je uvedena v korunách a včetně DPH. Uváděné ceny v nabídce virtuálního obchodu jsou závazné v okamžiku uzavření smlouvy o koupi věci.

6. Smlouvy o koupi výrobku v rámci internetového obchodu je uzavřena okamžikem obdržení řádně vyplněné objednávky na předmětné zboží. Kupující podáním objednávky stvrzuje souhlas s těmito obchodními podmínkami a Reklamačním řádem. Objednávka je dodavatelem archivována po dobu 24 měsíců a je po tuto dobu pro kupujícího přístupná na vyžádání. Smlouvu lze uzavřít v českém jazyce. Doručování zásilek probíhá pouze na území České republiky.

7. Po obdržení řádně vyplněné objednávky potvrdí dodavatel e-mailovou formou na adresu zákazníka zadanou při objednávce uzavření kupní smlouvy. Potvrzení objednávky obsahuje datum uzavření smlouvy, identifikační údaje dodavatele, ID kódy výrobků, ceny jednotlivých výrobků, dále pak způsob a vyčíslení dopravy do místa dodání dle objednávky, celkovou cenu za obchodní transakci a informace o podmínkách a postupech pro uplatnění práva odstoupit od smlouvy, informace o službách po realizovaném prodeji a zárukách.

8. Každá přijatá objednávka je závazná. Storno objednávky je možné provést v internetovém obchodě do 24 hodin od potvrzení objednávky. Po této době je možné stornovat objednávku pouze po dohodě s dodavatelem. Dojde-li ke stornování objednávky, kterou již zákazník internetového obchodu zaplatil, dodavatel vrátí příslušnou částku kupujícímu na jeho bankovní účet do 10 dnů po obdržení platby. V případě dohody o pozdějším stornu objednávky bude částka vráceny po vzájemné dohodě obou stran.

9. Objednané zboží je dodáno na adresu uvedenou zákazníkem na objednávce prostřednictvím přepravní společnosti PPL , DHL a TOPTRANS, nebo prostřednictvím České pošty. Dodavatel předá objednané zboží přepravci za účelem předání zboží zákazníkovi. Zákazník je povinen zboží při dodání převzít.

II. Odstoupení od smlouvy

1. Kupující má právo od smlouvy odstoupit do 14 dnů od převzetí zboží (to neplatí, bylo-li zboží upraveno podle přání kupujícího). Je-li zboží zároveň vráceno, musí tak kupující učinit v originálním a bezvadném obalu.

2. Kupující má dále právo odstoupit od smlouvy z titulu odpovědnosti prodávajícího za vady prodané věci dle příslušných ustanovení občanského zákoníku.

3. Kupující je dále oprávněn od smlouvy odstoupit v případě, že prodávající nedodrží lhůty uvedené v čl. I odst. 6 těchto obchodních podmínek.

4. Odstoupit od smlouvy lze i po vzájemné dohodě.

5. Kupující musí pro platné odstoupení od smlouvy učinit jednostranný projev vůle určený provozovateli virtuálního obchodu. Takový projev vůle musí mít písemnou listinnou formu.

6. V případě vrácení zboží kujícím prodávajícímu na dobírku, nebude prodávajícím zboží vyzvednuto.

III. Odpovědnost za vady

1. Prodávající odpovídá za vady prodané věci dle příslušných ustanovení občanského zákoníku.

2. Záruční doba je 24 měsíců.

IV. Artikl který je určený k venkovnímu použtí, nelze využívat ke komerčním účelům či na veřejých prostranstvích.

Jedná se především o skluzavky, houpačky a doplňky na dětská hřiště.
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.2.2014, 11:49
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu