Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Jana N. (Roseola) ID 139154
mimibazar.cz/roseola
Bazárek na Slovensku
Oblast: Cheb
Registrace: 9.6.2008
Naposledy: 7.2.2014 17:20
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
86938797
HODNOCENÍ 478
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Občas zlobí přenos zpráv, pokud se Vám neozvu do 2 pracovních dnů, prosím kontaktujte mě znovu na adrese roseola@seznam.cz .Děkuji za pochopení
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé zákaznice a zákazníci,
děkuji Vám, že jste zavitali na moje stránky a přeji Vám příjemné nakupovaní .
Než objednáte, seznamte se, prosím s mými podmínkami prodeje:

NÁKUPNÍ ŘÁD:

Zboží nabízené v tomto bazarku je z velkoskladů, outletů, ze stránek z USA a Anglie.
Dodací lhůta u tohoto zboží je cca 2 -4 týdny od zaplaceni zálohy 50%. Termín začíná následujícím pátkem po zaplacení zálohy a končí dnem dodání ke mně nikoli v Vám.

Někdy se stane, že se zboží zdrží na naší celnici, kde dochází k proclení.
Není v mých silách urychlit práci celníků, ale snažím se vždy, aby zboží došlo co nejrychleji. U výprodejů není vždy zboží skladem, pokud nechcete čekat déle můžete kdykoli odstoupit od smlouvy a peníze Vám budou vráceny do 30 dní dle zákona.
Nové zboží jsou ORIGINÁLY dovezené ze zahraničí ZA TO RUČÍM VRÁCENÍM PENĚZ.
Pokud budete chtít a mám zboží k odběru ihned mohu Vam zbozi podrobně popsat a přeměřit. Nebojte se proto, vyžadat si přesné míry. Je lepší se řídit mírami, které Vam napíši než uvedenou velikosti od výrobce. Každý výrobce totiž značí oblečení jinak, takže někde velikost L odpovida S a naopak.
Pokud zboží nemám kdispozici řiďte se tabulkami u dané značky (pozor jsou většinou v palcích) tak musíte přepočítat na cm.
Dodavatel je oprávněn od smlouvy odstoupit pouze do okamžiku odeslání zboží, a to jen v případě nedostupnosti zboží nebo výrazné změny ceny zboží. Před odstoupením je ale dodavatel vždy povinen kontaktovat zákazníka za účelem dohody o dalším postupu.
Můžete objednávat :
www.abercrombie.com
www.hollister.com
www.next.co.uk
www.republic.co.uk

a jiné dle přání. Kurz nebo cenu Vám na požádání zdělím.
Zboží Victoriassecret je na objednávku a nákup pouze zprostřekovávám, u tohoto zboží Vám budou odečtené náklady poštovné z USA, clo, DPH a poplatky.

PLATBA :
Platbu preferuji převodem účet. Na Váš e-mail Vám bude zasláno potvrzení objednávky s detaily pro platbu převodem. Storno objednávky může zákazník provést maximálně do 24 hodin po odeslání objednávky

ZPŮSOB DODÁNÍ:
Zboží je expedováno prostřednictvím České pošty jako obchodní balík ( popr. doporučeně)
Na dobírku nezasílám.
Poštovné je učtováno většinou 50kč zbytek doplatím, pokud není uvedeno jinak.
Balné není účtováno. Balíčky zasílám 2x v týdnu.
Lhůta pro jeho dodání zásilky se řídí vnitřními předpisy a tarify České pošty. V případě ztráty zásilky Českou poštou je zákazníkovi vrácena celá částka včetně poštovného do 30 dní od ztráty zásilky.

ZÁRUČNÍ DOBA A REKLAMACE:
Na použité zboží není poskytována.
Na nové zboží je záruční doba poskytována dle platného záručního řádu.
V případě reklamace bude postupováno dle platného reklamačního řádu nebo dle individuální dohody. Užíváním výrobku nebo špatným zacházenim, o uznání reklamace rozhoduje prodejce. Nesprávně zvolená velikost, nevyhovující střihové provedení či tvar nemohou být důvodem k pozdější reklamaci!!
Pokud se nedomluvíme jinak.
Případná reklamace musí být uplatněna spotřebitelem ihned po zjištění závady.
Výrobek bude přijat k reklamaci pouze vyčištěný a v souladu s dikcí zákona 238/2000 O ochraně veřejného zdraví.
Zboží Victoriassecret je na objednávku a nákup pouze zprostřekovávám, u tohoto zboží Vám budou odečtené náklady poštovné z USA, clo, DPH a poplatky

Kupující má právo podle odstavce 6 novely občanského zákoníku č.367/2000 odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží.Rozhodnete-li se pro odstoupení v této lhůtě, žádáme Vás o dodržení níže uvedených podmínek.Kontaktujte nás ( na adrese roseola@seznam.cz) že žádáte o odstoupení od smlouvy.
Zašlete zboží zpět na naší adresu. Zboží, které posíláte musí mít následující náležitosti:
-musí byt v původním nepoškozeném obalu
-musí být nepoškozené, nepoužité a bez známek užívání nebo opotřebování
-musí být kompletní s kopií dokladu o koupi (pokud jste jej dostala,je na vyžádání)
-s krátkým dopisem že odstupujete od smlouvy číslo + datum, vlastnoruční podpis a číslo účtu, na který Vám máme poslat zpět peníze.Při splnění všech výše uvedených podmínek pro vrácení zboží Vám peníze za zboží zašleme převodem na Váš účet a to nejpozději do 30 dní po fyzickém obdržení zboží. V případě nedodání kompletního zboží se termín vrácení peněz posouvá až do doby, kdy budou kompletně splněny podmínky na vrácení zboží. Nákup značkového zboží pouze zprostředkováváme.
Kupující je povinen uhradit veškeré expediční náklady, které budou vyčísleny prodejcem v okamžiku, kdy kupující pošle žádost o odstoupení smlouvy! V žádném případě nám neposílejte vrácené zboží na dobírku! Takto vrácené zboží nebude přijato a prodlužujete tím dobu vyřízení.
Při odstoupení od smlouvy před lhůtou dodání budete platit storno poplatek. Do prvního víkendu po zaplacení zálohy, žádný. Po objednání zboží 300kč, jsou to náklady které vzniknou tím, že zboží objednám a Vy si nevyzvednete.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ :
Veškeré osobní údaje, které jsou nám svěřené, nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty třetím osobám ani jiným subjektům a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Kdykoliv můžete požádat o jejich změnu či vymazání emailem

Budu moc ráda,když se mi po doručení balíčku ozvete, zda jste nebo nejste spokojeny a přidáte malé hodnoceníčko. Ráda toto udělám i já pro Vás.

VŠECHNY CENY JSOU SMLUVNÍ, pokud by jste měly o nabízenou věc zájem, nebojte se mě oslovit, ráda se domluvím :-)
Doba zpracování objednávky či poptávky je do 24 hodin.
Zboží objednávám po nahromadění objednávek a termíny jsou vystaveny viz VZKAZY na MMB. Doba dodání začíná plynout od data objednání, ne ode dne kdy si zboží objednáte Vy.Pokud nebudu mít penízky na účtě v době kdy budu posílat objednávky,posouvá se Vaše objednávka na další temín.
Pokud se tak nestane, kontaktujte mě prosím znovu.
Někdy se maily ztrácí!!!! OBJEDNÁNÍM ZBOŽÍ SOUHLASÍTE S PODMÍNKAMI PRODEJE.

Děkuji a přeji krásný den Jana

IČO : 86938797
DIČ : nejsem plátce DPH
Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - internetový prodej

KONTAKT :
- roseola@seznam.cz (nonstop, pokud není uvedeno jinak)
- telefonická podpora prodeje není poskytována
Podmínky byly naposledy upraveny: 27.3.2013, 20:48
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu