Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Štěpánka M. (pušta) ID 139312
Oblast: Praha - východ
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 10.6.2008
Naposledy: 17.9.2022 20:36
Aktualizace: 1.12.2021 10:22
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 129
VŠECHNY FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
POŠTOVNÉ SE U VŠECH INZERÁTŮ MĚNÍ DLE NOVÉHO PLATNÉHO CENÍKU POŠTOVNÉHO.

Pokud se mi ozve neregistrovaný zájemce, pošlu mu podklady, ale vyžaduji okamžité potvrzení úhrady z banky ještě týž den, jinak prodávám dalšímu zájemci. NEREGISTROVANÝM ZÁJEMCŮM NEČEKÁM NA PLATBU NĚKOLIK DNŮ, ANI JIM NIC NEREZERVUJI, obzvláště mám-li dalšího zájemce. Registrovaný má pak v takovém případě přednost před neregistrovaným zájemcem.

Na objednávky a dotazy odpovídám do 24 hodin. Pokud nereaguji, napište znovu, je možné, že se váš e-mail ztratil ve spamech. Balíček odesílám co nejdříve po připsání peněz na účet. V pátek na poštu nechodím, dorazí-li tedy platba ve čtvrtek odpoledne nebo v pátek během dne, balíček odešlu v pondělí ráno. V případě zdržení při nějaké neodkladné či nenadálé situaci vždy informuji kupujícího e-mailem.

Ceny za poštovné jsou předpokládané a uvádím je v souladu s tarifem České pošty, každopádně se někdy může stát, že úřednice za přepážkou napočítá cenu odlišnou, než přikazuje tarif. Jde vždy jen o pár korun, někdy doplácím já, jindy zase nakupující, myslím, že to tak je u každého prodejce a že takovou situaci lze pochopit.

Zásilky posílám výhradně DOPORUČENĚ, tzn. vždy jen na doklad o zaslání. OBYČEJNĚ NEZASÍLÁM v žádném případě, a to ani na výslovnou žádost kupujícího!!! Prosím, nežádejte mne o to, nevyhovím vám. Za zásilku/balík nesu zodpovědnost až do té doby, než si ji převezmete, z toho důvodu nemohu České poště svěřit zásilku, od které by mi nezůstal žádný doklad/podací lístek.

Podací lístky od zásilek/balíčků uchovávám pouze 30 dnů od data odeslání, po této lhůtě nelze zásilku reklamovat jako ztracenou či poškozenou. Měsíc považuji za dostatečně dlouhou dobu na vyřízení zásilky/balíčku. O převzetí balíčku/zásilky mne, prosím, informujte. Po měsíci od odeslání nebudu na vaše případné reklamace ohledně nedoručené či poškozené zásilky brát zřetel.

Dotaz na zboží či žádost o přeměření apod. nepovažuji za zájem o koupi a není to ani rezervace. Budu-li mít 2. či 3. zájemce, který bez dalších dotazů chce věc ihned koupit, může mít tento zájemce ABSOLUTNÍ PŘEDNOST. U většiny nabízených věcí uvádím míry, u inzerátu jsou i fotografie. Na platbu čekám max. týden, pak posílám výzvu. Pokud na tuto výzvu nedostanu žádnou reakci do 24 hodin, objednávku zruším, zájemce smažu a věc jde zpět do prodeje nebo dalšímu zájemci.

Na vyžádání vše přeměřím nebo poskytnu detailnější foto. Vzhledem k tomu, že inzeruji i na jiných serverech a prodávám také známým a kamarádkám, může se stát, že nabízená věc je již prodaná a já ji na MMB nestihla smazat, přestože se snažím tyto záležitosti včas ohlídat. Za případné nedorozumění se omlouvám a vždy o tom budu zájemce informovat e-mailem.

Zboží za věci z vašich alb nevyměňuji. O cenách věcí nebo poštovného nesmlouvám. Na dobírku a do zahraničí nezasílám.

Většinou prodávám nošené oblečení, u něhož se počítá s určitou mírou obnošenosti, přičemž veškeré zboží odpovídá popisu a fotografiím u inzerátu. Oblečení na miminka prodávám za symbolické ceny, tyto věci jsou vždy vyprané, nošené, déle skladované a po jednom dítěti, ale i nadále nositelné, tedy bez děr, bez fleků (nebo bez výrazných fleků), max. na něčem počínající žmolek. Toto oblečení je normálně vyprané, ale déle skladované, postačí, když si je pak ještě jednou přeperete. Nabízím jen věci, do kterých bych sama vlastní dítě znovu oblékla. Ošklivé, vyložené zaprané a hodně zažloutlé věci jsem vyřadila, zašlé oblečení nenabízím k prodeji. Body, overaly a dupačky jsou vhodné spíš jako doplněk k jiné objednávce. Vše detailně fotím, abych se vyhnula případnému nedorozumění či dohadům o stavu prodané věci. Vše fotím také těsně před zabalením. Fotografie si ukládám v původním rozlišení a mohou posloužit jako důkaz při případných sporných situacích.

Obdržíte-li zásilku se zjevně poškozeným obalem, reklamujte ji neprodleně na poště. Pokud obdržíte zboží s vadou, které jsem si nevšimla, sdělte mi to okamžitě po rozbalení, zašlete mi ihned fotodokumentaci. Na pozdější výtky ke zboží a později dodané fotografie nebudu brát v žádném případě zřetel. Za případné vady způsobené dalším užíváním či nošením věci nezodpovídám. Záruku na prodané věci neposkytuji.

NÁKUPEM BEZVÝHRADNĚ SOUHLASÍTE S PODMÍNKAMI PRODEJE.

PŘI ODBĚRU VÍCE KUSŮ Z ALBA SE ÚMĚRNĚ ZVYŠUJE POŠTOVNÉ.

ŽÁDOSTEM O OSOBNÍ PRODEJ ČI O OSOBNÍ PŘEDÁNÍ VĚCI NEBO O OSOBNÍ POMĚŘENÍ NABÍZENÉHO ZBOŽÍ NEVYHOVUJI, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK. NA OSOBNÍ SETKÁVÁNÍ OHLEDNĚ INZERCE NEMÁM ČAS.
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.1.2017, 12:46
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu