Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Simona J. (sikion) ID 140375
mimibazar.cz/sikion
Oblast: Kladno
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.6.2008
Naposledy: 24.4.2021 21:32
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 29
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel:

Simona Janoušová
Dánská 2285
Kladno 272 01

IČ 61899976


Milé nakupující,

děkuji Vám za zájem o věcičky, které nabízím, pokud byste se potřebovaly na něco zeptat, nebo něco přeměřit,ráda Vám na vše odpovím. Zároveň Vás prosím o odpověď, jestli máte dále zájem nebo ne. Pokud se do 24 hodin neozvete, dám věc bez upozornění znovu do prodeje.

Potom, co si zbožíčko závazně rezervujete, napíši Vám číslo účtu,jako variabilní symbol používejte vaše ID a celkovou částku včetně poštovného (podle platného tarifu České pošty) a prosím o zaplacení do 7 dnů, samozřejmě není problém se domluvit i na delší době, pokud potřebujete.
Balíček odesílám hned po připsání peněz na můj účet (maximálně druhý den).

Věcičky prodávám, nevyměňuji, pokud tedy není u fotky uvedeno jinak!!!! Děkuji za pochopení :o)
Většinou prodávám věci po svém synovi,ale v kvalitním stavu,pokud se vada vyskytne upozorním Vás na ni.



Nové zboží - Bižuterie


Reklamační řád

Záruční doba

Záruční doba na zboží činí 24 měsíců. Záruční doba začíná běžet převzetím doručeného zboží kupujícím.

Záruční list
Účtenka, která je přiložena k zásilce, zároveň slouží jako záruční list.

Uplatnění reklamace
V případě, kdy zákazník objeví na zakoupeném zboží vadu v průběhu záruční lhůty, má právo uplatnit reklamaci. Zašlete reklamované zboží (včetně daňového dokladu neboli účtenky jako záručního listu) a průvodního dopisu se stručným popisem vady na naši adresu.
Naše adresa pro uplatnění reklamace je:
Simona Janoušová
Dánská 2285
Kladno 272 01

Rozsah záruky
Bižuterie - jsou šperky určené ke zkrášlení při denním nošení, ale také k mimořádným příležitostem. Neměly by též přijít do kontaktu s vodou, která je může poškodit nebo zkrátit jejich životnost. Záruka se nevztahuje na poškození způsobená nevhodným a neopatrným zacházením, např. nerespektováním výše uvedených doporučení, která mohou vést k mechanickému poškození bižuterie nebo k jinému druhu poškození, např. chemickému. Záruka se nevztahuje na běžné opotřebení bižuterie z důvodu používání samotné bižuterie.Bižuterie v důsledku působení chemických látek (lidský pot, vliv prostředí, apod.) a slunečního světla postupně mění svoji barvu. Tomu nelze dlouhodobě zabránit žádnou výrobní technologií a výrobce nebude takové reklamace považovat za oprávněné.Záruka se nevztahuje na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním. U věcí prodávaných za nižší cenu se záruka nevztahuje na vady, pro které byla nižší cena sjednána. Jde-li o věci použité, neodpovídá prodávající za vady odpovídající míře používání nebo opotřebení, které měla věc při převzetí kupujícím.

Řešení reklamace uplatněné spotřebitelem
Jde-li o vadu, kterou lze odstranit, má kupující spotřebitel právo, aby byla bezplatně, včas a řádně odstraněna, a prodávající je povinen vadu bez zbytečného odkladu odstranit. Není-li to vzhledem k povaze vady neúměrné, může kupující požadovat výměnu věci, nebo týká-li se vada jen součásti věci, výměnu této součásti. Není-li takový postup možný, může kupující žádat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit.
Jde-li o vadu, kterou nelze odstranit a která brání tomu, aby věc mohla být řádně užívána jako věc bez vady, má kupující spotřebitel právo od smlouvy odstoupit. Táž práva přísluší kupujícímu, jde-li sice o vady odstranitelné, jestliže však kupující nemůže pro opětovné vyskytnutí vady po opravě nebo pro větší počet vad věc řádně užívat. Za opětovné vyskytnutí vady se považuje, pokud se stejná vada projeví potřetí.
Jde-li o jiné vady neodstranitelné a nepožaduje-li výměnu věci, má kupující spotřebitel právo na přiměřenou slevu z ceny věci nebo může od smlouvy odstoupit.

Vyřízení reklamace
Reklamace bude vyřízena nejdéle do 30 dnů od jejího uplatnění. V případě nevyřízení reklamace v této lhůtě má kupující spotřebitel právo od smlouvy odstoupit.



Také budu moc ráda, když napíšete hodnocení.

Přeji příjemný obchůdek. Sima


Simona Janoušová
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.12.2012, 22:50
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu