Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Hana Š. (gallha) ID 141220
mimibazar.cz/gallha
Oblast: Karlovy Vary
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 19.6.2008
Naposledy: 12.5.2024 13:05 včera
Aktualizace: 4.5.2024 10:40
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 59
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 450
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Přeji všem krásný den!

Pokud Vás zaujalo některé zboží z inzerátu, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím e-mailu (ráda zodpovím i Vaše případné dotazy).
Nabízené zboží je ve výborné kvalitě (po jednom dítěti, někdy i z druhé ruky, ale stav a vady pečlivě uvádím) - oblečení (není-li uvedeno jinak) je vždy bez skvrn, s funkčním zapínáním, vyprané a vyžehlené! (Maximálně se mohou vyskytnout žmolečky od praní, jinak žádné vady na kráse. To co má fleky, je už zažloutlé nebo hodně opotřebované posílám na charitu, případně dávám zdarma k objednávce, ale nenabízím k prodeji.)
Na platbu se se zákaznicemi domlouvám individuálně. U stálých zákaznic (po dohodě) slevy.
Jak dcera odrůstá, tak nabídku aktualizuji.
Pokud si vyberete, budu moc ráda a věřím, že i Vy budete s věcmi spokojeni (jsou praktické a pěkné). Jakmile dorazí požadovaná částka na účet, informuji Vás o tom mailem a zásilku odesílám. Po převzetí zboží prosím vždy alespoň o informaci, zda dorazilo v pořádku (abych mohla vyhodit podací lístek).
Hezký den.
H. Švúbová

AKTUÁLNOST INZERÁTŮ:
Jelikož zboží (zejména to dražší, jednotlivé dětské hadříčky obvykle ne) nabízím na několika serverech současně, může se ve zcela výjimečných případech(!) stát, že přestože odpovíte jako "První zájemce", bude již někdo před Vámi a zboží už bude v rezervaci. Za to se předem moc omlouvám! Snažím se tomu vyhnout tím, že inzeráty denně aktualizuji a po poptávce stahuji prodané věci hned jak se dosatnu na PC. Skutečně se to tedy stává velmi velmi ojediněle! Nechci ale nikoho preferovat a skutečně prodávám podle pořadí odpovědí, proto raději i na tuto eventualitu upozorňuji (přestože pravděpodobnost je opravdu velmi nízká), abych předešla případnému nedorozumění.

POŠTOVNÉ:
Poštovné účtuji zpravidla takto:
- při doporučené zásilce
40 korun za malý balíček (dle pošty tloušťka nesmí být větší než 5 cm, takže se jedná opravdu jen o drobnosti, ale snažím se zboží smrsknout jak se dá),
50-60 korun za běžnou (větší) objednávku,
pokud se zásilka vejde do obyčejné malé obálky (= drobné šperky), je cena poštovného 30 korun.
Na dobírku nezasílám.
Děkuji za pochopení.

DÉLKA REZERVACE:
Po několika špatných zkušenostech (kdy si zákazník držel věci v rezervaci klidně i tři nebo čtyři týdny, nechal si poslat číslo účtu, zboží si pak nevzal a ani se neozval) upozorňuji na to, že rezervuji zboží jen po předem domluvenou dobu = 2 dny (pokud např. chcete počkat do výplaty, není problém, pokud mi to řeknete předem, ale mám na mysli případy, kdy si někdo takto rezervuje věci měsíc, já je stáhnu z inzerce, zabalím mu je, vyplním podací lístky a nakonec je nezaplatí, jinak je vše o domluvě a u slušného jednání není nic problém). Pochopitelně může nastat mimořádná situace, ale oceňuji korektní jednání – čili na větu „Zrovna dneska jsem sehnala něco podobného.“ jsem už po zkušenostech z bazaru docela alergická :). Jinak ráda vyhovím ve všem, jen mám ráda solidní jednání, stejné jako nabízím já.

CELKOVÁ (MINIMÁLNÍ) ČÁSTKA:
Jelikož nabízené zboží je velmi levné (mám ceny stažené na minimum), jsem nucena upozornit rovněž na to, že balíčky zasílám při objednávce alespoň nad 50 korun :). Poslední dobou se mi totiž hodně rozmnožily zásilky za 10 nebo 20 korun, bohužel to pro mě opravdu není žádný zisk a jen nemálo práce (s korespondencí, balením, odesláním, a pro 10 korun, to jistě chápete...), tak jsem se rozhodla stanovit minimální částku pro odeslání balíčku na 50 Kč. Určitě mi rozumíte a jistě si z nabídky vyberete. Děkuji za pochopení.

POZNÁMKA:PRODÁVÁM, NEMĚNÍM.
Milé nakupující, vystavené zboží nabízím k PRODEJI, výměnu dělám spíš výjimečně (co potřebuji si obstarám sama). A prosím maminky, které už mi nabízejí VÝMĚNU zboží za nějaké ze svého alba, aby si nabídku předem rozmyslely než ji odešlou. Opakovaně se mi totiž stalo, že přišla nabídka („Nevyměnila byste za něco od nás, prosím?“) a když jsem ztratila čas prohlížením alb a něco si v dobré víře vybrala (obvykle spíš proto, abych dotyčné udělala radost, než že bych to skutečně sháněla), přišla mi odpověď ve stylu „Nezlobte se, já si to rozmylela, ale pokud máte zájem zboží koupit…“ Mám z toho pocit, že některé maminky se tímto způsobem snaží získat zákazníky. Nemám na to čas ani chuť. Takže prosím nabídky jen seriózní a rozhodně preferuji prodej před výměnou! Děkuji.
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.10.2014, 20:42
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu