PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Prodejce a provozovatel internetového obchodu a zodpovědná osoba
Michaela Galčanová (jsem plátcem DPH)

Fakturační údaje:
Potoční1020/34
742 35 Odry
IČO: 88896587
DIČ: CZ9054125817
ŽL zapsán v živ.rejstříku MÚ Odry

Dobrý den milé nakupující,

jsem ráda, že jste nakoukly ke mně do alba a rozhodly se nakoupit.

Přečtěte si prosím pozorně pár informací týkající se nákupu, prodeje a plateb, ať zbytečně nedochází ke komplikacím a nedorozuměním.

PŘIJETÍ A VYŘÍZENÍ OBJEDNÁVKY, KUPNÍ SMLOUVA
Objednávka kupujícího je návrhem kupní smlouvy a samotná kupní smlouva je uzavřena momentem doručení závazného souhlasu kupujícího i prodávajícího s tímto návrhem (závazným potvrzením objednávky ze strany prodávajícího). Od tohoto momentu mezi kupujícím a prodávajícím vznikají vzájemná práva a povinnosti.Uzavřením kupní smlouvy kupující stvrzuje že se seznámil s těmito obchodními podmínkami, včetně reklamačních podmínek a že s nimi souhlasí. Na tyto obchodní podmínky a reklamační řád je kupující dostatečným způsobem před vlastím uskutečněním objednávky upozorněn a má možnost se s nimi seznámit. Všechny objednávky přijaté tímto způsobem jsou závazné.

DODÁNÍ ZBOŽÍ:
Zboží je zasíláno DOPORUČENĚ prostřednictví České pošty po připsání platby a to průměrně do 3 dnů. Všechno zboží v albu je SKLADEM.

POŠTOVNÉ A BALNÉ:
Poštovné se snažím účtovat dle tarifú české pošty - váhu vždy odhaduji, proto se může cena mírně lišit. Na dobírku po vzájemné domluvě posílám ověřeným nakupujícím s dobrým hodnocením prodeje. V případě ztráty balíčku Českou poštou vám bude vrácena celá částka včetně poštovného do 30 dní od ztráty.

O cenách nesmlouvám, obzvláště u 1ks zboží. Případná sleva je možná po dohodě u většího odběru.

ZBOŽÍ:
Zboží u kterého není uvedeno NOVÉ je nošené buď mými dětmi nebo mnou, veškeré vady se snažím co nejpečlivěji popsat, pokud přeci jen něco přehlédnu, člověk není stroj a i to se může stát, prosím o to aby jste mě kontaktovali e-mailem, určitě to nějak vyřešíme.

PŘEMĚŘENÍ:
Na dotazy ohledně přeměření se snažím se odpovídat v co nejkratším možném čase a to samé očekávám i od Vás.

PLATBA:
Upřednostňuji platbu převodem, pod přiděleným variabilním symbolem nebo vašim jménem. Pokud se platba na účet nepřipíše do 7pracovních dnů, upomínám kupující. Pokud se nedohodneme jinak. Pokud do 7 dnů nebude platba připsána uděluji negativní hodnocení a zboží vracím zpět do prodeje.

REKLAMACE:
Pokud se na zboží vyskytne vada, která není uvedená v popisu máte právo na vracení zboží nebo slevu v přijatelné výši. Pokud si nejste jistí velikostí pište si o rozměry, z důvodů velikostně nevyhovujícího zboží, peníze nevracím - pouze vyměňuji za jiné. Peníze vracím do 14 dnů, bez poštovného.

ZÁRUČNÍ LHUTA:
Na nové zboží je záruční doba poskytována dle platného záručního řádu.
Na použité zboží a outletové zboží není poskytována.

STORNO OBJEDNÁVKY:
Pokud chcete Vaši rezervaci z nějakého důvodu zrušit, prosím, učiňte tak do 24 hodin od Vašeho objednání přes vzkazy.

Pokud chcete zboží zaslat na jinou adresu než je ta která se automaticky zobrazuje pokud si věc rezervujete nebo objednáváte, připište to prosím ihned do objednávky, není v mých silách přiřazovat adresy z e-mailu. Jinak bude balíček vždy odeslán na Vámi udanou adresu na MMB.

Tak to je vše, děkuji za přečtení a budu se těšit na Vaše objednávky a spolupráci:-))
Podmínky byly naposledy upraveny: 28.2.2014, 16:56
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu