Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Iveta K. (Ivíček147) ID 146322
mimibazar.cz/ivicek147
Oblast: Mladá Boleslav
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 20.7.2008
Naposledy: 4.7.2021 17:47
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 477
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé maminky a nakupující, čtěte prosím podmínky prodeje, abychom se vyhnuli zbytečnému nedorozumění. Všechnu komunikaci prosím přes MMB, děkuji! !!! O CENÁCH NESMLOUVÁM A ZA NIKOHO NEPLATÍM POŠTOVNÉ, TAK MĚ O TO PROSÍM NEŽÁDEJTE, DĚKUJI!!!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,
děkuji že jste nakoukly do mého albíčka. Vzhledem k tomu, že prodávám VÝHRADNĚ rodinné věci a to buď použité nebo nové, nevhodné rodinné dárky nebo zakoupené kousky na MMB, MMA a internetu, které nám v rodině nikomu nejsou, nesedí nebo je dále nevyužijeme, neposkytuji záruku a nepřijímám převzaté kousky zpět!
Pokud objevím na nošených věcech nějaké vady, snažím se je vždy popsat, avšak lupou neprohlížím, tudíž se nějaký nepatrný flíček vyskytnout může, takže i když píšu 100% stav, pořád je to věc už používaná!!! Běžné oprání (pidi žmolíky) neberu jako vadu a proto většinou neuvádím (je jasné, že se udělají hned po 1. praní). K barvám se nevyjadřuji, pro případ, že by to mé oko vidělo jinak :o)) Pokud máte z Vaší strany nějaké nejasnosti, napište !!! Ráda vše přeměřím nebo podám přesnější INFO. Reklamace, že Vám věc z jakéhokoli důvodu nesedí neuznávám!! Od toho tu jsem, aby jste se ptaly!
V případě, že se domluvíme na vrácení věci, vracím pouze cenu věci bez poštovného, to platíte poště ne mě a to až po té, co obdržím věc zpět. Věci odesílejte zpět prosím co nejdříve po obdržení. Lhůta pro vrácení je max. týden, poté již balíček nepřijmám, děkuji za pochopení!
Rezervace držím 7 dní, v té době Vás prosím o zaplacení, pokud se nedomluvíme jinak. !!!V případě, že mi od Vás do 7 dnů nepřijde platba, automaticky ruším rezervaci!!! Není problém u mě věci rezervovat třeba i na delší dobu - pokud máte skutečně zájem - můžeme se domluvit - nebojte se zeptat :o))
ZA REZERVACI NEPOVAŽUJI DOTAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poslední dobou se mi množí dotazy na nějakou věc a pak už se nikdo neozve, tak se omlouvám, že přistupuji k takovému řešení!! Když se na mou odpověd do 12 hod. už nikdo neozve nebo se ozve jiný zájemce, přenechávám věc jemu.
Prosím o zprávu, že jste penízky poslali a zda přišel balíček v pořádku ( kvůli reklamaci na poště ) a pokud písnete hodnocení, budu velmi ráda. Na poštu chodím 2x týdně.
Pokud se mi do 7 dnů od odeslání balíčku neozvete, zda jste balíček obdrželi a je vše v pořádku, považuji náš obchod za uzavřený a na pozdější " reklamace " neberu zřetel, děkuji za pochopení!!!

!!! SLEVA - vím, že je teď novým trendem na mmb požadovat věc za nižší cenu než je uvedeno a tímto bych Vás chtěla poprosit, ušetřete mě toho!!! Kdybych ty věci chtěla rozdávat, odnesu je rovnou na charitu a netrávím tolik času focením, měřením, popisem a balením. Věci prodávám za nejnižší možnou cenu, tak se mnou prosím již nesmlouvejte, já sama tohle nedělám a proto na takové "nabídky" ani nereaguji, DĚKUJI ZA POCHOPENÍ!!!!

POŠTOVNÉ - snažím se řídit dle tarifu pošty + poplatek bance, forma platby pouze převodem na účet - číslo dodám po Vaší objednávce, zasílám pouze pojištěné balíčky, na dobírku a do zahraničí nezasílám.

VZHLEDEM K NEUSTÁLÉMU ZDRAŽOVÁNÍ ČESKÉ POŠTY NESTÍHÁM U VŠECH VĚCÍ PŘEPISOVAT POŠTOVNÉ - CENY SE MOHOU LIŠIT!

VÝMĚNA - nabídky na výměny akceptuji, vždy projdu Vaše albíčko, ale neměním za každou cenu, jen v případě, že něco potřebujeme, sháníme nebo mi padne něco do oka :o)) POČÍTEJTE U VĚCÍ URČENÝCH K PRODEJI S VYŠŠÍ HODNOTOU VÝMĚNY A POKUD SE JEDNÁ O VĚCI VE SLEVĚ TAK PRO VÝMĚNU PLATÍ CENA PŘED SLEVOU!! Po špatných zkušenostech s výměnou zasílám až jako druhá, po obdržení věci od Vás. Věci, které prodává kamarádka nebo sestra neměním!!!

Děkuji za návštěvy mého alba na MMB a přeji hezký den a příjemné nakupování !!!
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.10.2018, 15:06
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu