Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Olga P. (Kronjo) ID 148160
mimibazar.cz/kronjo
Oblast: Mělník
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 29.7.2008
Naposledy: 10.1.2022 10:33
Aktualizace: 18.9.2020 14:24
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 196
VŠECHNY FOTOGRAFIE 25
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vážení zájemci, veškeré informace o našem obchůdku najdete v podmínkách prodeje, prosím čtěte, děkuji. Hezký den Olga
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a ostatní nakupující, děkuji Vám za váš zájem!

Nabízené věcičky jsou po našich zlatíčkách, případně nové, které jsme nestihli unosit. Nebo věci, které jsme dostali či podědili a nehodí se nám. Všechny věci jsou vyprané a bez děr či fleků (pokud tomu tak není - nedostatek je vždy uveden v popisu) Nedostatky se vždy snažím uvádět co nejdetailněji, ale neuvádím zda a kolik má věc ¨¨žmolíčků¨¨ či slogany typu super stav, neboť si myslím, že je to velmi subjektivní dojem. (co pro jednoho může být super stav, pro druhého je jen na doma)

V případě jakýchkoli dotazů, ráda zodpovím, ale požádám Vás o zpětné info (max. do 48 hodin), zda i nadále máte o věc zájem, jinak zboží vracím zpět do prodeje.

Vzhledem k tomu, že se poslední dobou množí dotazy typu: ¨¨máte ještě toto... , je toto volné ... či je k dispozici ...¨¨ tak předesílám, že u každého inzerátu je napsáno, zda již odpověděl nějaký zájemce před Vámi či nikoli. V případě, že doposud žádný zájemce neodpověděl, je otázka tohoto typu zcela zbytečná, neboť veškeré věci uvedené v albu nabízím pouze zde.
Dále bych Vás chtěla požádat, aby jste v případě odběru více věcí dali u každé věci odpovědět na inzerát a nepsali k jedné objednávce, že máte zájem ještě o ... Vzhledem k tomu, že inzeráty mají stejný název (tričko, kalhoty atd), je špatně dohledatelné o co konkrétně máte zájem a taktéž se vystavujete riziku, že si onu věc zamluví někdo jiný, než se stihneme domluvit. A přitom stačí jedno kliknutí :o)

Zboží v rezervaci držím max. týden, pokud se nedohodneme jinak.

Platby přijímám pouze na bankovní účet (balíček odesílám až po připsání peněz). Platbu taktéž očekávám do 7 dní (opět pokud se nedohodneme jinak) Po zadání platby Vás požádám o info, abych přibližně věděla kdy kontolovat banku, děkuji.

Na dobírku a na Slovensko zboží nezasílám.

Taktéž již po špatných zkušenostech nereaguji na nabídky výměny (pokud to v inzerátu nemám výslovně uvedeno)

K uvedené ceně zboží je nutné připočíst poštovné dle aktuálních cen České pošty (dle typu a váhy zásilky) a dále si připočívám nějakou korunku na balné nebo spíše na cestovné, a to vzhledem k tomu, že poštu nemáme v místě bydliště, ale ve 4 km vzdáleném městě, navíc s placeným parkovným. (většinou částku k platbě zaokrouhlím na celou nebo pětikorunu)

Cenu zásilky zadávám dle váhy a rozměru přes kalkulátor zásilek české pošty (na jejich webových stránkách), někdy se, ale stane, že skutečná cena na přepážce se liší, ať už směrem dolů či nahoru. Omlouvám se, ale tyto rozdíly ani nevracím ani nedoúčtovávám, a to vzhledem k bankovním poplatkům za převod peněz. Děkuji za pochopení.
Podací lístky uchovávám týden od doručení, takže v případě problému mě prosím informujte ihned.

Balíčky zasílám doporučeně, v případě, že budete chtít zásilku zaslat obyčejně, není to problém, ale je to vždy po dohodě a na Vaše riziko, neboť v tomto případě nelze balíček nijak dohledat ani reklamovat. (ale musím říci, že se mi za celou dobu zasílání zatím nevyskytl žádný problém)

Po připsání platby, balíček odesílám většinou do druhého dne, maximálně však do 5 dnů. (na poštu jezdím maximálně 2x týdně)

O tom, že balíček je již na cestě, informuji formou hodnocení případně e-mailem. A taktéž bych byla velice ráda, pokud by jste mi stejným způsobem dali zprávu po jeho doručení, zda vše proběhlo v pořádku. (obzvlášť u obyčejných zásilek je to jediná kontrola)

Osobní odběr je možný po dohodě v místě bydliště (Brozánky) případně v nedalekém Mělníku.


Věřím, že uzavřený obchod proběhne ke spokojenosti obou stran.

S přáním hezkého dne Olga
Podmínky byly naposledy upraveny: 13.6.2014, 23:25
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu