Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lenka J. (lenousik) ID 148840
Lenka Junková
mimibazar.cz/lenousik
Oblast: Olomouc
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 2.8.2008
Naposledy: 26.1.2016 22:34
Aktualizace: 2.8.2015 15:17
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
76631966
HODNOCENÍ 436
VŠECHNY FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
DĚKUJI ZA VAŠI NÁVŠTĚVU. VAŠE OBJEDNÁVKA JE ZÁVAZNÁ, S ODESLÁNÍM POTVRZUJETE, ŽE JSTE SROZUMĚNI S PODMÍNKAMI PRODEJE !!! ČTĚTE PROSÍM TÉŽ AKTUÁLNÍ ZPRÁVY NA MMB - DŮLEŽITÉ INFORMACE !!! DĚKUJI, VÁŠ LEŇOUŠIK :o)
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
DOBRÝ DEN, VŠEM NÁVŠTĚVNÍKŮM MÉHO BAZÁRKU :o)

VAŠE OBJEDNÁVKY VYŘÍDÍM CO NEJDŘÍVE TO BUDE MOŽNÉ. OBJEDNÁVKA BUDE VYŘÍZENA DO 2 - 4 PRAC. DNÍ A BUDETE E-MAILEM INFORMOVÁNI O STAVU OBJEDNÁVKY !!!
S ODESLÁNÍM OBJEDNÁVKY POTVRZUJETE, ŽE JSTE SROZUMĚNI S PODMÍNKAMI PRODEJE. OBJEDNÁVKY JSOU ZÁVAZNÉ ! POKUD NEČTETE PODMÍNKY PRODEJE, NEBUDU REAGOVAT NA DOTAZY ZDE DOSLOVA A DO PÍSMENE UVEDENÉ.

ČTĚTE PROSÍM PODMÍNKY PRODEJE PŘED A NE AŽ PO VAŠÍ OBJEDNÁVCE, předejdeme tak případnému nedorozumění, děkuji.
Podmínky prodeje se snažím přizpůsobit ke spokojenosti obou stran, na většině věcí je možné se dohodnout :o)

Každopádně mě velmi těší, že jste zabrousili na moje stránky. V případě, že Vás něco zaujme, budu samozřejmě ráda a pokusím se udělat vše pro Vaši spokojenost.

- prodávané věci se snažím popsat tak, jaké ve skutečnosti jsou. Jistě ale víte, že se může vloudit chybička. V tom případě mě prosím kontaktujte a určitě najdeme vhodné řešení.

- nové věci označené jako "NOVÉ ZBOŽÍ" - jde o komerční prodej. Jedná se zejména o korálky, šperky, dárkové sáčky, kosmetiku aj. označené jako "NOVÉ ZBOŽÍ". Na toto vše na vyžádání dostanete daňový doklad. Platí to i u věcí prodávaných v aukcích. Postupně ještě stránky upravuji, takže určitě něco přibude. Pozor, ne všechny věci takto označené (zejména korálky) musí být tím pádem ve 100% stavu. Proto čtěte prosím pozorně popis, prohlédněte fotografie, případně se zeptejte a vždy počítejte s tím, že ne každý korálek v balení bude odpovídat novému, děkuji.

- použité a zachovalé věci mají většinou symbolickou cenu a je nutné brát, že se zde názory na slovo zachovalé mohou lišit. Proto se raději zeptejte předem. Ráda odpovím, také mohu zaslat další fotografie,ať můžete danou věc posoudit. Najdete zde i nové a nepoužité věci - většinou jde o nevhodné dárky, nebo o věci, které u nás nevyužijeme a cenu spíše odhaduji, ale nepřemršťuji. Myslím, že kvalita odpovídá ceně. V tomto případě se jedná o prodej z naší domácnosti, či kamarádčin prodej - v obou případech - soukromý prodej. Věci nejsou označeny "NOVÉ ZBOŽÍ" a nevztahuje se na ně tedy ani doklad. Platí to i u věcí prodávaných v aukcích.

- POČÍTEJTE S VÝŠÍ POŠTOVNÉHO ! Balíčky zasílám POUZE doporučeně, o poštovném nesmlouvám, děkuji za pochopení.


POŠTOVNÉ - POUZE KOSMETIKA
1ks - 65,- Kč (vč. balného) !!! PARFÉMY 1ks - 75,- Kč )vč. balného)
2 - 9ks v balíčku - 85,- Kč (vč. balného)
10 a více ks v balíčku - 99,- Kč (vč. balného)
objednávky nad 1.500,- Kč - ZDARMA !!! Platba předem na č.ú. !!!

POŠTOVNÉ - KORÁLKY A VŠE OSTATNÍ
10g - 499g - 55,- Kč (vč. balného)
500g - 999g - 65,- Kč (vč. balného)
nad 1.000g - 85,- Kč (vč. balného)
nad 1.000,- Kč - 85,- Kč (vč. balného)
nad 1.500,- Kč - ZDARMA !!!



Z ČASOVÝCH DŮVODŮ NEMOHU IHNED UPRAVIT VŠECHNY FOTOGRAFIE, ALE MIN. CENA 65,- Kč PLATÍ PRO VŠECHNY FOTOGRAFIE V BAZÁRKU. BERTE NA TOTO JIŽ ZŘETEL PŘI OBJEDNÁNÍ, OBJEDNÁVKA JE ZÁVAZNÁ A ZA ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY Z JAKÉHOKOLIV DŮVODU, I TOHO, ŽE JSTE SI NEPŘEČETLI PODMÍNKY, ZNAMENÁ ODPOVÍDAJÍCÍ HODNOCENÍ.

- v ceně poštovného je zahrnuto i balné a poplatky - upřednostňuji bublinkovou obálku, která je dražší. Něco ale zasílám jako klasický balíček - vždy záleží na velikosti dané věci a vhodnosti jejího zabalení !

-poštovné je kolikrát dražší, než žádaná věc, proto se klidně podívejte na celou nabídku mého BAZÁRKU + AUKCE + OBCHŮDKU.
- osobní převzetí prozatím ruším. Z časových i jiných důvodů nelze jezdit půl dne po okolí, telefonicky se "nahánět" - časově se s každým sladit není jednoduché. Děkuji za pochopení.

- ke každé objednávce nad 100,- Kč (bez poštovného), nabízím dárek zdarma dle vlastního výběru. Napište si o něj. :o) 1objednávka = 1dárek dle Vašeho výběru ! Dárečky budu upravovat i vzhledem k výši objednávky a připravuji mnohem větší výběr. :o)

- balíček zašlu po připsání platby na účet max. do 5 - 10ti prac.dnů. Max. doba je uvedena z důvodu nenádále situace. Většinou balíčky odeslám do 5 pracovních dnů. Pár dní může trvat, než banka převede peníze. Proto počítejte s tím, že odeslání se může protáhnout až na 10-14prac. dní ! Poté Vás mohu o odeslání balíčku informovat e-mailem. Neakceptuji potvrzení o provedení platby !!! Nemáte-li dostatek finančních prostředků, banka příjme příkaz, který zadáte a poté mi kopii zašlete, ale odeslání platby poté samozřejmě neproběhne.

- v případě Vaší objednávky a zaslání podkladů k platbě čekám na platbu 7 dní -5 pracovních !!! Mohu průběžně zasílat upozorňující e-maily, ale předpokládám, že Vaši objednávku též uhradíte. Pokud máte nějaký problém s platbou a potřebujete počkat, ráda Vám vyhovím. O této situaci mě ale musíte předem informovat, děkuji.

- nabízím možnost postupného nákupu. Můžete si zarezervovat vybrané zboží až na dobu cca 3týdnů (či dle domluvy). Upozorňuji, že tato rezervace je závazná, proto při neodebrání zboží budu postupovat jako při běžném nákupu. Postupným nákupem ušetříte na poštovném, či Vám jistě příjde vhod, že některé věcičky, které nejsou v nabídce dnes, najdete v dny následující. :o) Je to možné ovšem po předchozí domluvě ! POZOR - před vánočními svátky zkracuji dobu otevřené objednávky max. na 7-10dní !!!

UZAVŘENÁ OBJEDNÁVKA je každá objednávka, kdy již zašlu podklady k platbě. Poté již NELZE přiobjednat, v tomto případě další objednání je již na nový balíček !!!

ADRESY - adresy zasílejte společně s objednávkou, o adresy již vícekrát nežádám, je ve Vašem zájmu mi ji zaslat včas. Nedodání znamená posunutí odeslání balíčku do dalšího odesílacího termínu, případně dalšího - až mi adresu pošlete. Proto si to prosím Vás pohlídejte, děkuji.



V případě, že se během pár dní neozvu, neváhejte mě znovu kontaktovat. Je možné, že se e-mail zatoulal, či může být ve SPAMU, tam ho nehledám. :o)

BAZÁREK - DOVOLENÁ - v případě jakékoliv nepřítomnosti, dovolené, či výpadku a nemožnosti se připojení k internetu Vás budu kontaktovat ihned, jakmile to bude možné. Objednávky budou vyřízeny po opětovném spuštění bazárku s mírným zpožděním. Předem plánované akce budou avizovány v důležitých vzkazech a aktuálních zprávách.

PARAGON - daňový doklad dostanete ke každé objednávce věcí nových, označené jako "NOVÉ ZBOŽÍ" a korálků. Nevztahuje se na věci ze soukromého prodeje ! Bude vystaven na částku v hodnotě nákupu + cena poštovného a balného.

REKLAMACE - reklamace se vztahuje pouze na věci nové, označené jako "NOVÉ ZBOŽÍ" a zboží, které u mě nakoupíte na daňový doklad. U všeho zboží je uveden stav a podrobný popis. Na případné uvedené závady, či nedostatky se reklamace nevztahuje. Na nákup věcí ze soukromého prodeje se reklamace nevztahuje, vždy je pečlivě uveden popis dané věci. V případě, že chcete zboží reklamovat, mě prosím předem informujte a domluvíme se na následném postupu ! ( Zboží vezmu zpět - zašlete ho doporučeně, vč. dokladu o koupi a peníze za zboží převedu zpět na Váš účet. Poštovné v tomto případě nehradím ! Nebo se dohodneme na výměně, zboží zašlete zpět, též doporučeně s kopií dokladu o koupi. Zboží Vám vyměním a zašlu na své náklady - zde hradí poštovné obě strany). Zásilky, zboží poškozené při přepravě je nutné reklamovat přímo na poště. Balíčky zasílám pojištěné.

Máte-li nějaké další dotazy, kontaktujte mě.



PŘEJI PŘÍJEMNÉ NÁKUPY A MNOHO SPOKOJENOSTI.

Zdraví, Váš Leňoušik
Podmínky byly naposledy upraveny: 1.9.2014, 0:52
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu