Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Daria G. (Grifa) ID 151526
Daria Grigelová
mimibazar.cz/grifa
Oblast: Prostějov
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 16.8.2008
Naposledy: 13.1.2022 15:04
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
74130544
HODNOCENÍ 1607
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
OBCHODNÍ PODMÍNKY

Identifikace zboží

Předmětem smlouvy jsou pouze položky výslovně uvedené v kupní smlouvě - objednávce. Název zboží a popis se nemusí shodovat s oficiálními názvy a popisy výrobce nebo dovozce daného zboží. Barevné odlišnosti ve zboží jsou v mezích a možnostech jednotlivého monitoru za odchylky v barvé odlišnosti neneseme odpovědnost. Veškeré ceny zboží jsou uváděny včetně DPH v Kč.


Objednávky

Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil a souhlasí s těmito obchodními podmínkami a reklamačním řádem. Dodavatel, popřípadě výrobce může dodat barvu, která se může lišit od zobrazeného zboží, dodavatel, pořípadě výrobce si vyhrazuje právo na změnu designu výrobku. Právní vztahy, vzniklé uzavřením kupní smlouvy, vzniklé odesláním objednávky se řídí příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku, zejména ustanoveními o uzavírání smluv za použití prostředků komunikace na dálku. Místem dodání je adresa uvedená kupujícím v objednávce jako dodací adresa.


Odstoupení od návrhu kupní smlouvy (objednávky) ze strany prodávajícího

Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v případě, že kupujícím jsou v objednávce zadány neúplné údaje nebo údaje neodpovídající skutečnosti, dále v případě, že objednané zboží se již nevyrábí, nedodává, vyprodané, nebo se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že již byly prodávajícím vynaloženy náklady v souvislosti s odesláním zboží, v případě, že byly vynaloženy náklady za zboží , které bylo nutné obstarat, tzv. nákup zboží "na objednávku", prodávající může uplatňovat právo na úhradu škody. V souladu s občanským zákoníkem má zákazník možnost odstoupení od smlouvy bez udání důvodu do 14 dnů od převzetí zboží. Zboží by mělo být kompletní včetně příslušenství, záručního listu, návodu atd.

Náklady při vrácení zboží si kupující hradí sám. Zboží, které bude vráceno na dobírku nepřebíráme.

Při splnění výše uvedených podmínek Vám peníze za zboží zašleme na Váš účet a to neprodleně bez zbytečných odkladů nejpozději však do 14ti pracovních dnů po fyzickém obdržení zboží. V případě nedodání kompletního zboží se termín vrácení peněz posouvá do doby dodání chybějícího zboží. Prodávající si vyhrazuje právo na odstoupení od kupní smlouvy bez udání důvodů.


Výměna zboží

V případě potřeby Vám nepoužité a nepoškozené zboží se všemi visačkami vyměníme za jiný druh v době 10 dnů od odeslání zboží. Prosím zkontaktujte nás a domluvíme se s Vámi na dalším postupu.
Vyměňované zboží nám neposílejte na dobírku, v takovém případě nebude převzato. Zboží nám zašlete na Vaše náklady. My Vám Vaše nové vybrané zboží zašleme okamžitě jak bude naskladněno, v případě nutného doplatku Vás poprosíme o převod tohoto doplatku na náš účet.


Doprava zboží:

Pro doručení vaší zásilky využíváme služeb České pošty, která Vám doveze zboží až do domu. Kupující je povinen před potvrzením převzetí zboží zkontrolovat, zda zásilka není poškozena. Pokud je zjištěno mechanické poškození obalu zboží, je kupující povinen zkontrolovat stav výrobku a v případě poškození vyhotovit záznam o poškození za přítomnosti dopravce a informovat prodávajícího. Odpovědnost za poškození v průběhu přepravy nese dopravce. Umožňuje-li druh zásilky její sledování tak na Vaši žádost Vám poskytneme číslo zásilky pro její sledování.




Dodací lhůta

V případě, že zboží je skladem, zavazuje se prodávající jej vyexpedovat v nejkratším možném termínu nejpozději však do 2 pracovních dnů ode dne připsání peněz na účet, s výjimkou nepředvídatelné události, nemoci, a okolnostem, které nejsou v moci ovlivnit. V případech, kdy je zboží nutné objednat a prodávající nemá možnost ovlivnit termín dodání nenese prodávající zodpovědnost za termín odeslání.Termín dodání od podání zásilky 3-5 pracovních dnů není-li uvedeno jinak.


Ochrana osobních dat

Ve smyslu zákona č.101/2000 Sb. se prodávající zavazuje, že svěřená osobní data, která nám zákazník poskytne, budou využívány pouze pro účely obchodní a marketingové ve smyslu plnění služeb zákazníkům. Nebudou poskytnuty třetím osobám a ani jinak zneužity. Osobní údaje budeme uchovávat pouze po dobu, která je nezbytná k účelu jejich zpracování. Zákazník má právo kdykoliv požádat o vymazání osobních dat z databáze bez udání důvodu.


Reklamační a záruční podmínky

Záruka při prodeji zboží činí 24 měsíců ode dne nákupu zboží a řídí se příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku. Záruka se nevztahuje na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním, na vady vzniklé neodbornou manipulací nebo nevhodným uskladněním, na vady vzniklé užíváním výrobku v rozporu s návodem k obsluze, zanedbanou údržbou nebo užíváním výrobku k jinému účelu, než ke kterému je určen. Zjistí-li kupující při převzetí zboží vady, musí tyto skutečnosti sdělit bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 2 dnů od převzetí zboží.


Reklamačni a záručná podmínky u bazarového zboží

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách.


Zboží nám zasíláte na vlastní náklady, doporučeně na adresu společnosti uvedenou na dodacím listě, prodejním dokladu, dobírku nepřebíráme. Reklamaci posílejte na e-mail a uveďte: Vaši adresu, číslo objednávky, nebo dodacího listu, nebo faktury, druh zboží a důvod reklamace. Reklamace bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů ode dne doručení reklamace.
V případě vrácení peněz Vám vrátíme celkovou cenu.


Odesláním objednávky, potvrzuje kupující souhlas s obchodními podmínkami.
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.3.2020, 10:46
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu