Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Nevyřešené závazky
Kateřina Petrášková (moda1) ID 151900
Kateřina Petrášková
mimibazar.cz/moda1
Oblast: Sokolov
Telefon: 731 410474
Registrace: 18.8.2008
Naposledy: 27.11.2018 21:26
Aktualizace: 7.9.2017 22:41
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
74749234
HODNOCENÍ 2828
VŠECHNY FOTOGRAFIE 60
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milí zakázníci, chtěla bych Vás poprosit, pokud Vám neodpovím do 24hodin, kontaktujte mě prosím ještě jednou, odpovídám vždy a každému, ale někdy se stává, že emaily s odpovědí k Vám jednoduše nedorazí. Tak ať nedochází k nedorozumnění. Díky, Katka
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den, vítám vás v mém obchůdku a doufám, že se vám zde bude nakupovat dobře a že se sem určitě brzy zase vrátíte a doporučíte mě svým přátelům.

Zboží nabízené v mém obchůdku je buď nošené mnou a nebo mou rodinou (na toto zoží nevystavuji doklad, je to můj soukromý prodej) a nebo NOVÉ (na toto zboží dostanete doklad - vyžádání, na toto zboží máte ze zákona dvouletou záruku, podmínky reklamace viz. níže!!!!), zboží je vždy s visačkou (pokud není uvedeno jinak) a vždy je ORIGINÁLNÍ a je vždy řádně označeno o jaký typ prodeje se jedná !!!! Za originalitu každého zboží vám ručím vrácením peněz!!!! POZOR, zboží jen prodávám, neměním a ani cenu nesnižuji, pokud není uvedeno jinak!!!! POZOR, pokud jste u zboží psáni jako první zájemce, neznamená to automaticky, že zboží je ještě k dispozici, jelikož se objednává i jiými způsoby a nebo je zboží na objednávku!!!!

PLATBA A ZPUSOB DORUČENÍ:
Na způsobu platby a doručení se vždy domluvíme až když si zboží vyberete a budete mít o něj zájem,pokud budete mít vybráno, napište mi rovnou do vaší objednávky i vaší adresu, urychlíte mi tím pak celé balení atd. máte možnost platit, buď přes účet, na dobírku (po špatných zkušenostech zasílam jen registrovaným zákazníkům, nebo těm se kterými mám dobré zkušenosti), nebo jako obchodní balík do druhého dne. Osobně mi nejvíce vyhovuje placení přes účet, ale chápu, že né každý má tuto možnost. Balíčky posílam hned po připsání částky na můj účet. Přesné částky poplatků za poštovné budou napsány u jednotlivých výrobků.

Ceník poštovného:
doporučená zásilka
do 500g....43,-
do 1000g...50,-
POZOR!!!! jako doporučenou zásilku může být odeslána pouze věc o max. rozměrech 50x35x5cm

doporučený balíček
do 500g....60,-
do 1000g..65,-

pojištěný balík
do 2kg....86,-
do 5kg....90,-

Dobírka: doporučeně
do 200g....81,-
do 500g....84,-
do 1kg.......90,-
Dobírka: pojištěný balík
do 2kg.......120,-

V POŠTOVNÉEM JE VŽDY ZAHRNUTA I ČASTKA 5-15KČ ZA BALNÉ!!!! (záleží na velikosti obalového materiálu)
O odeslání balíčků vás vždy infotrmuji formu emailu, pokud vám balíček nedorazí do 5 pracovních dnů, informujte se prosím na poště, je možné, že pošťáci nedali vědět a balíček je už na poště!!!! Pokud není na poště informujte prosím mě a já začnu jednat s poštou!!!!

REKLAMACE A ZÁRUKA:
Pokud by oblečení které si u mě vyberete mělo nějakou vadu, které bych si já nevšimla, můžete to do 14 pracovních dnů poslat zpátky, peníze i poštovné vám obratem vrátím. Pokud v se vám oblečení z jakéhokoliv důvodu nebude líbit nebo vám nebude sedět je možná výměna za jiný kus, pokud si však nevyberete, není problém vrátit platbu zpět, nejpozději ale také do 14 dnů. Oblečení musí zůstat čisté, nenošené a s visačkou. Na veškeré zboží zakoupené u mě máte 2 roky záruku, vztahuje se to jen na výrobní vady, né na vady způsobené špatnou manipulací. (praní, žehlení než je uvedeno na štítku výrobku),

REZERVACE:
Je možná rezervace, ale nejdéle 7 dní, pak bude zboží opět dáno do prodeje. Za rezervaci neberu dotazy ohledně rozměru nabízených věcí, pokud projevíte o danou věc zájem a pak se mi nebudete více jak 24 hodin(pokud se nedomluvíme jinak) ozývat, uvolním zboží do prodeje nebo ji dám dalšímu zájemci, je to z toho důvodu, že často mi zájemci píší, že konkrétní věc chtějí, pak se neozývají, já jim jí schovávám a odmítám další zájemce a pak si danou věc stejně nevemou). Samozřejmě je tady také možnost individuální domluvy si rezervaci prodloužit. Prosím svou rezervaci si dobře zvažte, nerada pak čtu po týdnu, že jste si vybrali něco jiného atd. rezervované zboží mi pak stojí a já ho po dobu rezervace nemohu prodat a to jistě pochopíte, že to není to nejlepší. Díky.

ODESLÁNÍ:
Když se bude balíček odesílat, pošlu vám informativní email, aby jste měli zhruba představu, kdy k vám objednaná věc dorazí a stejně tak žádám od vás email nebo hodnocení, že vše došlo v pořádku.

Snad je to vše co jsem tak chtěla říct a moc se těším na spolupráci s vámi.

POZOR!!!! Na Emaily odpovídám vždy nejpozději do 12 hodin, pokud není vyvěšen na mých stránkách vzkaz o mé nepřítomnosti!!!!! Pokud vám neodpovím do 12 hodin, napište mi prosím ještě jednou, někdy se stává, že moje emaily k vám nedorazí a stejně tak ty vaše ke mně!!!!
vaše Katka - moda1

ODPOVĚDNÁ OSOBA: Kateřina Petrášková
MÍSTO PODNIKÁNÍ: 1. Máje 568, Habartov, 357 09
IČ: 74749234
NEJSEM PLÁTCE DPH!!!!
TEL: 731 410474 (od Po-Pá, 8-16)
EMAIL: supermoda@seznam.cz (nonstop)


Zdeněk Petrášek
1. Máje 568, Habartov, 357 09
IČ: 18261205
DIČ: CZ7108202255
JSME PLATCI DPH!!!!
TEL: 731 410474

DORUČOVACÍ ADRESA:
Staré Náměstí 21
Sokolov
356 01
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.12.2013, 14:45
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu