Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Alina F. (Alka69) ID 152218
mimibazar.cz/alka69
Oblast: Třinec
Ověřená adresa
Telefon: 774 849 620
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 19.8.2008
Naposledy: 22.11.2019 16:18
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 911
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Podmínky prodeje:

DODACÍ a OBCHODNÍ PODMÍNKY prodávajícího "alka69":

Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetových stránkách prodávajícího www.mimibazar.cz/alka69 v den odeslání elektronické objednávky kupujícím.

1. Dodání zboží.

Kupující může zvolit zaslání buď prostřednictví PPL (doporučujeme!) nebo Českou poštou.

Dopravné a balné :
Balné v našem e-shopu není účtováno.


Dopravné PPL - zásilka do 20 kg - 85 Kč při platbě předem na účet, s dobírkou 110 Kč.
Dopravné ČP - balík na poštu do 30 kg - 87 Kč pouze při platbě předem na účet
Dopravné ČP - balík do ruky do 30 kg - 95 Kč při platbě předem na účet, s dobírkou 135 Kč.



2. Dostupnost zboží a dodací lhůty :

Veškeré zboží, které je prodávajícím nabízeno je skladem u prodávajícího.
Prodávající nenabízí zboží, které teprve objednává po získání objednávky u kupujícího.

Objednané zboží je obvykle expedováno do druhého dne (nejpozději do 3 pracovních dnů), závisí na termínu připsání platby na účet v případech, kdy kupující zvolil tento způsob úhrady za zboží.

REZERVACE ZBOŽÍ.
Zboží je prodávajícím kupujícímu rezervováno nejdéle po dobu dvou pracovních dnů ode dne zaslání výzvy k úhradě zboží. Není-li platba za objednané zboží připsána na účet prodávajícícho nejpozději třetí den od zaslání výzvy k úhradě zboží, prodávájící již po tomto datu nezaručuje rezervaci objednaného zboží. ( toto opatření neplatí pro zásilky s úhradou dobírkou ).
Ostatní rezervaci zboží jsou možné pouze po výslovné domluvě kupujícího s prodávajícím.

Prodejce si vyhrazuje právo odmítnout vyřízení objednávky, pokud jsou objednací údaje neúplné nebo nepřesné, nebo pokud vzbuzují pochybnosti o skutečném úmyslu zákazníka objednat zboží.

Dále má prodávající právo odstoupit od vyřízení objednávky v případě, že objednané zboží již nemá k dispozici (bylo doprodáno v časovém úseku mezi doručením nové objednávky a změně stavu skladu po vyřízení předešlé objednávky) a objednané zboží není možno získat dodatečně nebo již bylo vyřazeno z výroby.

3. Platba za zboží :

Bankovním převodem na účet prodávajícího (zboží je odesláno po připsání smluvní ceny na účet prodávajícího), nebo při převzetí zboží formou dobírky ( dodání formou dobírky je zpoplatněno částkou +25 Kč u PPL nebo +35 Kč u ČP ).


4. Ochrana osobních dat :

Vaše osobní data, která uvedete při objednání zboží, nebudou poskytnuta jiným subjektům.

5. Vrácení zboží – odstoupení od smlouvy : Podle odst. 6) Novely Občanského zákoníku č. 367/2000 má kupující (soukromá osoba-nikoliv fyzická osoba uvádějící v objednávce IČO ) právo odstoupit od smlouvy do 14-ti dnů od převzetí zboží.

Postup pro vrácení zboží – odstoupení od smlouvy ve lhůtě :

Sdělte prodávajícímu tuto skutečnost mailem nebo písemně.Uveďte datum objednávky
a datum nákupu ( převzetí zboží ). Pokud možno nepoškozené zboží bez známek užívání nebo opotřebení, v původním nepoškozeném obalu, zašlete zpět v uvedené lhůtě jako doporučenou pojištěnou poštovní zásilku na vlastní náklady (nikoliv na dobírku). Rozhodující jsou data převzetí zboží a jeho odeslání zpět. Po obdržení vráceného zboží prodávajícím, za splnění podmínek pro vrácení zboží, prodávající obratem kupujícímu vrátí zpět odpovídající částku, tj. kupní cenu včetně nákladů na dopravu směrem k vám
( nikoliv nakládů na zaslání zpět ). Vrácené zásilky, u kterých nebyla prodávajícímu kupujícím sdělena skutečnost o záměru jejich vrácení předem, nebudou tyto prodávajícím převzaty.
Jestliže bude vrácené zboží jevit známky použití, opotřebování či nebude kompletní (visačky, původní obal), bude prodávající vůči kupujícímu uplatňovat nárok na náhradu chybějící hodnoty zboží v penězích.


6. Záruka na zboží – záruční podmínky :

Veškeré záruční podmínky v našem internetovém prodeji jsou totožné s podmínkami uvedenými v Občanském zákoníku a jsou tedy shodné s podmínkami pro uplatňování reklamací jako v klasických tzv. „kamenných obchodech“.

Pokud chce kupující uplatnit reklamaci výrobku v případě zjištění jeho vady, je tak povinen učinit neodkladně po zjištění vady a to včetně zaslání výrobku prodávajícímu k posouzení reklamace.

7. Obecná ustanovení :

Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad přijímá veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky prodávajícímu a současně i platnou kupní cenu zveřejňenou v den odeslání objednávky v katalogu internetového obchodu prodávajícího. Odeslaná objednávka je pro kupujícího neodvolatelně závazná.

Veškeré vztahy mezi kupujícím a prodávajícím, pokud není výslovně uvedeno jinak, se řídí platnými ustanovení Občanského a Obchodního zákoníku.


8. Storno objednávky :

Objednávku lze zrušit před jejím odesláním. Vzhledem ke zkracujícím se našim dobám odeslání zásilek od obdržení objednávek je storno objednávky NUTNO provést TELEFONICKY a SOUČASNĚ následně vždy i potvrdit zrušení MAILEM. Následně obdržíte mailem potvrzení storna objednávky. U objednávek, které nebyly zrušeny stanoveným způsobem před jejich odesláním a následně nebyly kupujícím vyzvednuty nebo převzaty při jejich dodání, budou po objednateli vymáhány náklady za marné zaslání zásilky.

9. Data prodávajícícho:

Veškeré obchodní případy a prodeje prodávajícího "alka69" ze serveru mimibazar.cz
jsou prováděny prostřednictvím firmy

Ing. Karel Fiedler, Hrádek 207, 739 97 HRÁDEK, IČ: 10629327, DIČ : CZ 6112311326

a veškeré platby jsou prováděny prostřednictvím účtu : 2900103389 / 2010 u FIO banka a.s.

Místo provozovny je shodné s místem podnikání.

Zodpovědná osoba za provoz obchodu : Alina Fiedlerová
Kontaktní údaje : mobil 774 849 620
mail: fidex@email.cz
Kontaktní osoba: Alina Fiedlerová

datum poslední změny 3.1. 2017


Ostatní:
V případě jakéhokoliv dotazu mě neváhejte kontaktovat na tel.č. 774 849 620 (od 8.00 do 20.00 hod.) nebo na mail fidex@email.cz

Přeji Vám příjemné nakupování, Alina.
Podmínky byly naposledy upraveny: 3.1.2017, 17:11
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu