Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Vladimíra Š. (Vlaďka 001) ID 153777
mimibazar.cz/vladka001
Oblast: Brno
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 26.8.2008
Naposledy: 26.6.2021 14:37
Aktualizace: 27.10.2019 16:26
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 350
VŠECHNY FOTOGRAFIE 17
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 14
RECEPTY 2
NÁVODY 1
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Jméno a sídlo firmy: Vladimíra Šemorová
Kontaktní adresa: Dědická 1021/28, 627 00 Brno
Seznam provozoven: firma nevlastní provozovnu
IČ: 88191389
DIČ: nejsem plátce DPH
Odpovědná osoba: Vladimíra Šemorová
E-mail: semorovav@seznam.cz - vyřízení poptávky do 24 hod
Tel. kontakt nenabízím, jsem k zastižení na mailu
Podnikatel je zapsán v živnostenském rejstříku





Vážení nakupující,

velice mě těší Váš zájem.

Něco ke zboží, které prodávám:

Prodávám secondhandové oblečení dovezené z Anglie. Všechno oblečení bylo v zemi původu dezinfikováno.
Každý kousek oblečení pečlivě prohlédnu a snažím se Vám ho co nejvěrohodněji nafotit a popsat, včetně uvedení případných vad. Berte prosím na vědomí, že pokud je věc nošená, nebude nikdy vypadat jako nová.

Může se stát, že i když mi každý kousek projde několikrát rukama, mohu nějakou drobnou vadu přehlédnout. Pokud se tak stane, vždy sem ochotna se s Vámi domluvit na případném dalším postupu - vrácení zboží, sleva na další nákup... Jsme přeci lidé.

Oblečení přeměřuji, pokud Vám nějaký rozměr chybí, klidně se na něj zeptejte.


ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

Kupující může odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží.
Kupující je oprávněn od smlouvy odstoupit i kdykoliv před dodáním zboží.
Odstoupení od smlouvy kupující prodávajícímu zašle nebo předá ve 14 denní lhůtě. Pro usnadnění komunikace je vhodné v odstoupení uvést datum nákupu či číslo faktury, bankovní spojení a zvolený způsob vrácení zboží.
Prodávající je povinen kupujícímu vrátit částku plně odpovídající ceně zboží a zaplaceným nákladům na jeho dodání do 14 dnů od odstoupení od smlouvy, a to stejným způsobem, jakým platbu od kupujícího přijal. Nejpozději ve stejné lhůtě je kupující povinen prodávajícímu zaslat nebo předat zakoupené zboží. Zboží by mělo být vráceno prodávajícímu (ne na dobírku) kompletní, nejlépe v původním obalu, nesmí jevit známky opotřebení či poškození. Náklady vrácení zboží nese kupující.
Je-li vrácené zboží poškozeno porušením povinností kupujícího, je prodávající oprávněn vůči kupujícímu uplatnit nárok na náhradu snížení hodnoty zboží a započíst jej na vracenou částku.
S vrácením platby vyčkáme do doby, než vracené zboží obdržíme. Zboží bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy nám oznámíte, že odstupujete od této smlouvy, zašlete zpět. Lhůta se považuje za dodrženou, pokud nám odešlete zboží zpět před uplynutím 14 dnů.


FORMULÁŘ ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

Adresát: Vladimíra Šemorová, Dědická 1021/28, 62700 Brno

Oznamuji, že tímto odstupuji od smlouvy o nákupu zboží

………………………. ………………………. ……………………….


Datum objednání / datum obdržení

………………………. ………………………. ……………………….


Jméno a adresa kupujícího

………………………. ………………………. ……………………….


Podpis (pokud je tento formulář zasílán v listinné podobě)

………………………. ………………………. ……………………….


Datum

………………………. ………………………. ……………………….




Daňový doklad je zasílán na Vaše vyžádání.


VYŘÍZENÍ OBJEDNÁVKY

Na Vaši objednávku odpovídám co nejdříve, většinou do 24hod. Pokud se však stane, že Vám moje odpověď nepřijde, prosím, kontaktujte mě na e-mailu semorovav@seznam.cz.

Prosím o uvádění Vaší korespondenční adresy.

Pokud si přejete oblečení přeměřit či poskytnout jiné informace, tak po jejich poskytnutí čekám 24hod na Vaše vyjádření a pokud se mi neozvete, automaticky uvolňuji věc pro další zájemce.


ZPŮSOB ÚHRADY

Platba předem na účet vedený u mBank:

Platbu je možné zaslat bezhotovostním převodem z účtu nebo poštovní poukázkou. Platbu provede kupující na účet uvedený v podkladech k platbě s uvedením stanoveného variabilního symbolu. Na platbu čekám 5 dní, poté vracím věc zpět do prodeje.

Do zahraničí neposílám.

Firma nevlastní provozovnu, tudíž osobní odběr možný není. Děkuji za pochopení.


ZPŮSOB DODÁNÍ ZBOŽÍ

Zboží je odesíláno prostřednictvím České pošty nejpozději do 2 pracovních dnů po příchodu platby na účet prodávajícího (ve většině případů ale bývá odesláno v den připsání platby).
Zboží bude odesláno na doručovací adresu uvedenou v objednávce.
O odeslání zásilky informuji mailem.
Budu ráda, když se mi po převzetí balíčku ozvete. Pokud tak neučiníte do 3 týdnů od odeslání balíčku, považuji obchůdek mezi námi za uzavřený.


CENA DOPRAVY

Dle tarifů České pošty.


PŘEVZETÍ ZBOŽÍ

Příjemce zboží má za povinnost zkontrolovat neporušenost obalu a zda zásilka nevykazuje zjevné znaky poškození.
Odpovědnost za škody vzniklé při přepravě nese přepravce.
Pokud v okamžiku převzetí zjistí příjemce poškození obalu zásilky, zkontroluje stav zboží. V případě jeho poškození vyhotoví za přítomnosti dopravce „Záznam o poškození zásilky“. V žádném případě nebude příjemce podepisovat předávací protokol, aniž by zkontroloval, zda nebyl obal v průběhu přepravy poškozen či narušen.
Kupující má právo nepřevzít zásilku, která nese znaky poškození či narušení obalu.
V zájmu kupujícího je překontrolovat správnost dodaného zboží, v případě nesrovnalostí ihned kontaktovat prodávajícího.


ZÁRUČNÍ DOBA

Na nové zboží platí záruční doba 2 roky.
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.


REKLAMACE A JEJÍ VYŘÍZENÍ

Kupující je povinen uplatnit reklamaci u prodávajícího bez zbytečného odkladu od zjištění nedostatku. Učiní-li tak písemně nebo elektronicky, měl by uvést své kontaktní údaje, popis závady a požadavek na způsob vyřízení reklamace.
Lhůta pro vyřízení reklamace běží od doručení zboží prodávajícímu. Zboží by mělo být při přepravě zabaleno ve vhodném obalu, aby nedošlo k jeho poškození, mělo by být čisté a kompletní.
Prodávající je povinen bezodkladně, nejpozději do tří pracovních dnů, rozhodnout o reklamaci, případně o tom, že je k rozhodnutí potřebné odborné posouzení. Informaci o nutnosti odborného posouzení kupujícímu v této lhůtě sdělí. Reklamaci, včetně odstranění vady, prodávající vyřídí bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů od jejího uplatnění, pokud se s kupujícím písemně nedohodnou na delší lhůtě.
U oprávněné reklamace náleží kupujícímu náhrada účelně vynaložených nákladů.


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu smlouvy. Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.


ŘEŠENÍ SPORŮ

Vzájemné spory mezi prodávajícím a kupujícím řeší obecné soudy.

Kupující se může obrátit s žádostí o radu ohledně svých spotřebitelských práv na dTest, o.p.s. přes www.dtest.cz/poradna či na telefonu 299 149 009.

Dozor nad dodržováním povinností podle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění, vykonává Česká obchodní inspekce (www.coi.cz).




Přeji Vám příjemné nakupování! Vladimíra Šemorová


Tyto obchodní podmínky jsou účinné od 1. ledna 2014
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.1.2014, 20:02
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu