Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Petra V. (Petra.V) ID 155003
mimibazar.cz/petravlkova
Oblast: Plzeň
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 1.9.2008
Naposledy: 8.12.2022 17:10
Aktualizace: 8.12.2022 17:09
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 126
VŠECHNY FOTOGRAFIE 7
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vila Marko:
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY

1.K  uzavření cestovní smlouvy mezi zákazníkem a CA dochází dnem podpisu přihlášky cestovní smlouvy Cestovní agenturou.
2.Při uzavření cestovní smlouvy se platí záloha ve výši 50% Kč z celkové ceny rekreace/apartmán na týden. Doplatek je třeba zaplatit v místě pobytu rekreace. Výše uvedená záloha je nevratná. ZA VČASNOU PLATBU ODPOVÍDÁ ZÁKAZNÍK.
3.V případě, nenastoupí-li zákazník na rekreaci ve stanoveném termínu, ztrácí nárok na náhradu nevyčerpaných služeb. Nastoupí-li opožděně, ztrácí nárok na náhradu nevyčerpaných služeb.
4.Na základě přání zákazníka a pokud je to možné, provede CA změnu termínu pobytu. Za změnu pobytu do 29 dnů před nástupem na rekreaci účtuje CA poplatek 500,- Kč.
5.CA může před začátkem pobytu odstoupit od smlouvy nebo v průběhu rekreace smlouvu vypovědět v následujících případech:
a) v případě, že zajištění pobytu je pro CA neúnosné, je zákazník obratem informován, obdrží plnou cenu zpět nebo je mu nabídnuta rovnocenná náhrada.
b) v důsledku tzv. vyšší moci tj. z příčin, kterým nemohla CA zabránit ani při vynaložení veškerého úsilí. CA má právo požadovat odškodnění za dosud provedenou službu.
c) účastník rekreace může být zástupcem CA, popř. státním úřadem ( policie ) z rekreace vyloučen, jestliže zvlášť hrubě narušuje průběh rekreace svým chováním a jednáním, chová-li se agresivně popř. vulgárně, odmítá a nerespektuje pokyny pracovníka CA a tím znemožňuje rekreaci ostatním rekreantům. Pro takovéto případy si CA vyhrazuje právo požadovat v místě pobytu zálohu ve výši 100 €/apartmán, která bude zákazníkům v případě nulových škod na domě a vybavení a ztrátách v daném apartmánu vrácena a dále má CA právo takového rekreanta vyloučit z rekreačního pobytu, čímž ztrácí jakýkoliv nárok na náhradu za nevyčerpané služby. Jeho vystupování bude na místě zaprotokolováno.
6.Zákazník se řídí pokyny správce vily. Má právo:
a) být seznámen se všemi případnými změnami v programu, rozsahu služby a cenou.
b) kdykoliv před započetím pobytu za předpokladu dodržení storno podmínek odstoupit od smlouvy.
c) v případě nespokojenosti nebo jiných závad, veškeré reklamace bezodkladně oznámit zástupcům CA přímo v místě pobytu a tím aktivně přispívat k jejich odstranění, popř. nejpozději do 10-ti dnů po návratu z rekreace podat písemnou stížnost přímo na CA.
7.Každý účastník rekreace je povinen posoudit náročnost rekreace vzhledem ke svému zdravotnímu stavu a věku, příp. konzultovat svoji účast s lékařem. Rovněž vzít s sebou léky, které užívá. V zahraničí si musí zakoupit léky ze svých prostředků, což je velmi nákladné. Upozornění: CA nemá možnost poskytovat finanční krytí. Proto doporučujeme uzavřít zdravotní připojištění na léčebné výlohy a léky.
8.Každý účastník zahraniční rekreace je povinen si obstarat sám a včas platný cestovní doklad ( pas ) a v průběhu rekreace jej hlídat proti ztrátě, či poškození. Za důsledky a náklady vyplývající ze ztráty, poškození či zcizení CA neodpovídá.
9.Nástup na ubytování v den příjezdu od 14hod. Ukončení ubytování v den odjezdu do 10hod.
10.Poloha, kategorie, stupeň vybavenosti a hlavní charakteristické znaky ubytování:
Vila je umístěna zhruba 60m od moře. Jednotlivé apartmány jsou vybaveny obývací místností, ložnicí, kuchyňským koutem s lednicí, vařičem, nádobím, lůžkovinami, sociálním zařízením (wc, sprchový kout), klimatizací, TV/SAT s českými programy, možnost připojení na internet, terasou (terasa není v přízemním apartmánu A5). Každý z účastníků pobytu je povinen během pobytu udržovat čistotu a pořádek ve vile a po skončení pobytu je každý povinen uklidit jím obývaný apartmán a zanechat jej ve stavu a vybavený tak, jak jej převzal od pracovníka CA.
11.Doprava není součástí rekreace, stravování není součástí rekreace, nejsou stanoveny důvody, které musí účastník rekreace splňovat.
12.Tyto všeobecné podmínky jsou nedílnou součástí přihlášky - cestovní smlouvy.
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.1.2011, 17:23
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu