Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lenka Ch. (Venulka) ID 15926
mimibazar.cz/venulka
Oblast: Třebíč
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 21.5.2006
Naposledy: 23.9.2019 15:46
Aktualizace: 4.5.2019 20:03
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 2814
VŠECHNY FOTOGRAFIE 131
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky (a tatínkové, babičky, dědečkové, tety....:-),
předem děkuji za váš zájem o náš obchůdek.


PODMÍNKY PRODEJE PRO FOTODÁRKY:

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ: Veškerá osobní data, uvedená do objednávky slouží pouze pro správné doručení objednaného zboží. Podle zákona o ochraně osobních dat s nimi nebude jinak nakládáno a nebudou poskytnuta třetí osobě.

EXPEDICE: Objednávky jsou nejčastěji odesílány do 48 hod od potvrzení potisku (v prosinci se lhůta prodlužuje). O odeslání objednávky budete informováni na email, který byl uveden v objednávce. V tomto emailu bude také podací číslo a daňový doklad. Zasíláme výhradně přes PPL, a tak je možné očekávat doručení následující pracovní den.
Při platbě bankovním převodem je nutné počítat s časovou prodlevou než dorazí peníze na náš účet. Až poté započne výroba.

CENA: Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. Cena, která je uvedena je cena konečná, tzn. tuto cenu (+ přepravné) zaplatíte buď předem převodem na náš účet anebo při převzetí zboží na Vaší adrese, kterou uvedete v objednávce.
Zasíláme výhradně přes PPL.
Přepravné:

89 Kč při platbě převodem
99 Kč při platbě na dobírku
60 Kč při zaslání do ZÁSILKOVNY (https://www.zasilkovna.cz/pobocky?closest=1).

U OBJEDNÁVKY NAD 800 Kč je přepravné zdarma, v případě zaslání do výdejního místa ZÁSILKOVNY je přepravné zdarma již U OBJEDNÁVKY NAD 500 Kč!
Balné není účtováno!

VRÁCENÍ ZBOŽÍ: Výrobek nelze vrátit v zákonem stanovené lhůtě 14 dnů – viz ust. § 53 odst. 8 písm. c) občanského zákoníku – jedná se o dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu.

NEPŘIJMUTÍ ZBOŽÍ: Pokud dojde k nepřevzetí výrobku bez právního důvodu, máme právo vymáhat po objednavateli sjednané plnění, popřípadě náhradu škody způsobené nepřevzetím výrobku.

ZÁRUKA: Na naše zboží je poskytnuta záruka dle Občanského zákoníku v délce dvou let. Záruka se nevztahuje na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním

REKLAMACE: V případě reklamace našeho zboží je nutné reklamované zboží zaslat na adresu: Martin Čermák, P.O.Box 18, 674 01 Třebíč s popisem závady. Zboží zaslané k reklamaci na dobírku není možné přijmout.
- Se zbožím je nutné zaslat zpět také štítek, který je při odeslání zboží přiložen k jednotlivým potiskům, a dle kterého má být se zbožím zacházeno (především u hrnků, triček, apod.)

UPOZORNĚNÍ: Fotodárky jsou zasílány přímo z tiskárny, pokud objednáte i jiné zboží než fotodárky, musím poslat další balíček za druhé (zvýhodněné) poštovné!



PODMÍNKY PRODEJE PRO PUNČOCHOVÉ ZBOŽÍ, ČEPIČKY, OUTLET A BAZÁREK:

Nejdříve malé vysvětlení k VELIKOSTEM - firma Trepon má některé punčošky cca o číslo větší než uvádějí na cedulkách, ALE já už je mám v albíčku uvedeny ve velikostech, kterým odpovídají, objednávejte tedy reálnou velikost! Vše vždy každému vysvětlím ve zprávě o odeslání balíčku :o) Objednávejte tedy podle výšky postavy a starosti nechte na mě :-)))

Prosím, abyste REZERVACE prováděli opravdu s rozmyslem - od zaslání platebních údajů čekám 7 dní na naběhnutí peněz na účet a jakmile jsou na účtě, balíček posílám (jako doporučenou zásilku nebo cenný balík). Pokud peníze do této doby na účtě nebudou, věc přenechávám dalšímu zájemci nebo ji znovu nabídnu k prodeji.
Zásilky nad 1000 Kč pojišťuji, pojistné hradím (a přikládám malý dárek - týká se pouze punčochového zboží :-).

Nově jsem zařadila alba "ZDARMA K OBJEDNÁVCE" - některé věci je mi líto vyhodit a věřím, že někomu ještě dobře poslouží :o) Uvedená částka (např. nad 250 Kč) nezahrnuje poštovné, pouze celkovou cenu objednaného zboží. Ráda bych udělala radost co nejvíce maminkám, proto prosím objednávejte pouze jednu věc zdarma ke každé objednávce. Vzhledem k nedostatku času tyto věci nepřeměřuji, nepište mi tedy prosím o míry, podrobný popis či více fotek!

Na DOBÍRKU neposílám!

PLATBA - pokud nemáte přístup k internetovému bankovnictví či na balíček spěcháte a chcete, aby platba proběhla co nejrychleji nebo je prostě pro vás jednodušší zaplatit poštovní poukázkou na poště (Poštovní poukázka A), je to samozřejmě možné :o)) V takovém případě mám platbu druhý den na účtě (mám účet u Poštovní spořitelny). Přesto, že je na poukázce kolonka "Adresa majitele účtu", není nutné ji vypisovat a na poště to nepožadují! Stačí napsat mé jméno :-)

NEZAPOMEŇTE!!!
- uvádět VARIABILNÍ SYMBOL, který vám pošlu na mail s číslem účtu a celkovou částkou
- hned při objednávce uvádět ADRESU, aby tu pak balíček zbytečně nečekal :-)
- o odeslání balíčku vás budu informovat, proto vás prosím, aby i vy jste mě INFORMOVALI, zda balíček dorazil a jestli byl v pořádku
- pokud budete spokojeni, moc nás s Vendulkou a Viktorkou potěší, když nám pošlete FOTKU spokojeného zákazníčka :o)

POŠTOVNÉ A BALNÉ (pokud není uvedeno jinak):
DOPORUČENÉ DOPISY..........................................60 Kč
DOPORUČENÉ BALÍČKY.........................................80 Kč
CENNÉ BALÍKY.......................................................100 Kč

TYTO CENY OBSAHUJÍ I BALNÉ!

ZÁSILKY NAD 1000 KČ (bez poštovného) POJIŠŤUJI, POJISTNÉ HRADÍM (A PŘIKLÁDÁM MALÝ DÁREK - TÝKÁ SE POUZE PUNČOCHOVÉHO ZBOŽÍ :o)

Doufám, že budete spokojeni, těšíme se, Lenka, Vendulka a Viktorka :o)

PS: Nastoupila jsem po mateřské do pracovního procesu, proto nebudou mé odpovědi tak rychlé, jako jste byly zvyklé doposud. Odpovídat budu každý den večer, maximálně do 24 hodin od přijetí objednávky. Pokud Vám odpověď nebo potvrzení přijetí fotografie na fotodárky nepřijde do 24 hodin, kontaktujte mě prosím znovu přes vzkazy nebo jakýmkoliv jiným způsobem přes MMB! Občas se stává, že se e-maily zatoulají... Odeslání balíčků se nemění, většinou den po přijetí platby (pokud Vám nenapíšu jiný termín).
Podmínky byly naposledy upraveny: 24.1.2019, 19:50
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu