Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Markéta K. (markyš) ID 159554
mimibazar.cz/markys2
Oblast: Jihlava
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 19.9.2008
Naposledy: 30.10.2023 14:17
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 462
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Nenabízejte mi, prosím, VÝMĚNU a nežádejte mne o SLEVY. Omlouvám se - fotografie na postavě NEPOSKYTUJI, osobní odběr NEUMOŽŇUJI a OBYČEJNĚ ani na DOBÍRKU nezasílám. Prosím o RESPEKTOVÁNÍ uvedených podmínek prodeje a o slušné jednání. Předem děkuji.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nakupující,
jsem ráda, že jste nakoukli právě do mého alba. Moc bych si přála, abyste u mě nakupovali rádi a byli s mými službami maximálně spokojeni.
Prodávám zde některé oblečení buď úplně nové, které však bohužel mně nebo někomu z rodiny velikostně nesedí nebo oblečení nošené příslušníky rodiny, které bylo nošené minimálně nebo je v perfektním stavu. Zásadně zde nenabízím obnošené věci nebo věci s více vadami.
Ceny se odvíjí od pořizovací ceny zboží, případně podle míry opotřebení atd., tzv. "jak to vidím já" a za jakou cenu bych byla ochotná si věc pořídit a snažím se, aby stanovená cena aktuálnímu stavu věci také odpovídala.
MOC PROSÍM, ABYSTE NEŽÁDALI DALŠÍ SLEVY. Ty poskytuji POUZE při odběru více než 3 kusy a po domluvě.
Pokud o věc máte vážný zájem, tak udanou cenu, prosím, RESPEKTUJTE. VĚCI TAKÉ NEMĚNÍM za něco z Vašich alb.
Na případné dotazy týkající se slev /které se neustále množí/ NEBUDU REAGOVAT a automaticky Vás budu jako zájemce ANULOVAT.
Snažím se vždy danou věc detailně popsat a případně dodat na poptávku i rozměry - pokud však budete mít jakékoliv další dotazy, ráda odpovím.
Můžeme se spolu PŘEDEM domluvit i na případném VRÁCENÍ ZBOŽÍ /nabízím však většinou pouze u věcí na dospělé /rifle a bundy, saka, kabátky - těžko se odhaduje/ a POUZE na základě Vašeho požadavku/. Obě poštovné si ale musíte uhradit sami, takže záleží jen na Vás, jak se rozhodnete... každopádně vždycky je to tak trochu risk, proto prosím raději MĚŘTE, míry jsou u některých věcí uvedeny.. nebo si o míry požádejte. Změřím co nejrychleji to půjde..
Jinak zpět beru oblečení POUZE v případě, že bude mít nějakou vadu, kterou jsem přehlédla a do inzerátu jí neuvedla. To pak samozřejmě vracím obě poštovné i cenu věci. Vše pečlivě prohlížím a věc popisuji podle skutečnosti, oblečení před odesláním kontroluji, na případné vady vždy předem upozorňuji a přikládám většinou i detailní fotky... takže pokud věc nebude velikostně sedět nebo se Vám nakonec nebude líbit, tak si jí budete muset sami "poslat dál" třeba prostřednictvím mimibazaru.
Věc pro Vás ZÁVAZNĚ REZERVUJI MAXIMÁLNĚ TÝDEN, pak píši mail, zda o věc máte opravdu stále zájem a pokud se mi do 12 hodin neozvete REZERVACI AUTOMATICKY RUŠÍM.
Pokud se stane, že žádáte POUZE o přeměření nebo o cokoliv jiného a není jisté, že si věc nakonec vezmete, tak PŘEDNOSTNĚ VŽDY prodávám případnému zájemci, který se sice ozval až po Vás, ale má o věc VÁŽNÝ zájem a žádné doplňující informace /míry, další fotografie, doplnění apod./ nepotřebuje.
Pokud se mne ptáte pouze na složení materiálu dané věci apod. nebo na rozměry či cokoliv jiného a max. do 12 HODIN nebo případně hned další den po mé odpovědi/ se mi NEOZVETE, zda zájem máte nebo ne, jako zájemce Vás AUTOMATICKY anuluji a další maily již nepíši, takže se prosím rozhodujte rychle nebo dejte prosím předem vědět, za jak dlouho mám čekat Vaši odpověď či požádejte o prozatimní rezervaci.. Samozřejmě jsem vždy ochotná vyjít vstříc a nějak se domluvit, ale bohužel se ve většině případů stává, že ti, kdo si žádají o míry nebo mají k věcem další dotazy, tak si věci nakonec stejně nevezmou a ani už nedají vědět.
OBYČEJNĚ NEZASÍLÁM - je to pro obě dvě strany riziko a nemám pak "nic v ruce" v případě, že by balíček nedorazil... bohužel už se mi to stalo a příjemné to pak nebylo ani pro jednu stranu... takže o to prosím stále NEŽÁDEJTE - nedělám to
Z časových důvodů také NEUMOŽŇUJI OSOBNÍ ODBĚR - věci zasílám POUZE prostřednictvím České pošty.
Pokud o věc budete mít zájem, napíšu Vám podklady k platbě - preferuji platbu na účet a na DOBÍRKU NA ZÁKLADĚ NEGATIVNÍCH ZKUŠENOSTÍ NIKDY NEZASÍLÁM a výjimky SKUTEČNĚ již nedělám.
Co se týče cen poštovného a balného, tak mám vždy uvedeno - jedná se o odhadovanou cenu poštovného a balného, záleží na tom kdo zrovna na poště je a zda nakonec věc vezme ještě jako doporučený dopis či jako balíček - případné nedoplatky zpětně NEVYBÍRÁM a přeplatky NEVRACÍM.
Na platbu čekám MAXIMÁLNĚ 7 DNÍ od zaslání podkladů k platbě - pokud se PŘEDEM nedomluvíme jinak... /do mateřské nebo do výplaty Vám ráda počkám - nevidím v tom problém - pokud si rezervované věci pak ale nakonec dle domluvy neodeberete, tak Vám píšu NEGATIVNÍ HODNOCENÍ na své stránky a také na Vaše, protože toto jednání je nefér a ušetřím tak zbytečnou práci nejen sobě, ale případně i dalším prodávajícím - tak si to prosím dobře rozmyslete...

Pokud od Vás platbu do 7 dnů od zaslání podkladů připsanou mít nebudu, tak píšu poslední mail - v případě, že maximálně do 24 hodin nezareagujete, tak poskytuji okamžitě dalšímu zájemci a vás ANULUJI /bohužel je stále více a více maminek, které si věci závazně objednají a žádají podklady k platbě - potom už ale na moje zprávy nereagují a peníze nikdy nezašlou/ - od 7. 2. 2011 toto řeším zápisem jména a čísla ID na své stránky.
Jakmile se platba připíše, tak se snažím co nejdříve balíček odeslat - a to maximálně do 3 - 5 pracovních dnů od připsání platby. Na poštu se dostanu 2 x týdně a většinou v pondělí a ve středu a odesílám vždy více balíčků najednou.. s každým balíčkem na poštu opravdu nechodím... nemám to na to bohužel čas

Jakmile balíček odesílám, vždy Vás informuji mailem nebo případně přes vzkaz a všechny pak prosím o zpětnou informaci, zda balíček v pořádku dorazil. Pokud bych nestíhala, nebo by byl nějaký jiný problém, tak dám VŽDY předem každému z nakupujících, kteří u mne mají zaplacené balíčky, vědět.
Samozřejmostí pak je, že každému poděkuji za obchůdek prostřednictvím hodnocení. Většina z Vás se mi ale bohužel zpětně UŽ NIKDY NEOZVE, takže bych chtěla upozornit, že v tomto případě považuji obchůdek do 5 pracovních dnů po odeslání balíčku jako ukončený a také po týdnu likviduji podací lístky, ať se mi zde zbytečně nehromadí. Pokud Vám tedy balíček náhodou nepřijde do maximálně 3 dnů od mého odeslání, tak mne prosím vždy NEPRODLENĚ KONTAKTUJTE.
Přeji Vám příjemné nakupování a těším se na obchůdky s Vámi. Markéta

Na základě množících se objednávek od NEREGISTROVANÝCH zájemců, kteří se již po odeslání podkladů k platbě ve většině případů NIKDY neozvou a také NEZAPLATÍ, upravuji pro ně podmínky prodeje následujícím způsobem:
1. před zasláním podkladů k platbě zasílám podmínky prodeje případnému zájemci k odsouhlasení
2. převedení platby požaduji NEJPOZDĚJI do 3 dnů od zaslání podkladů k platbě, jinak vracím zpět do prodeje - delší dobu na základě MNOHA negativních zkušeností již neregistrovaným zájemcům bohužel neumožňuji
3. v případě zaslání doplňujících informací - rozměrů, složení apod. - na odpověď maximálně 6 hodin /nebo dobu, kterou Vám napíši v mailu/ a pak vracím zpět
do prodeje a jako zájemce Vás anuluji
4. v případě, že s podmínkami budete souhlasit, ale platbu od Vás neobdržím v domluveném termínu, tak píši poslední mail a v případě, že mi od Vás do 24 hodin nepřijde žádná odpověď, tak dávám Vaše jméno s mailem na své inzerentní stránky pod NESPOLEHLIVÉHO NAKUPUJÍCÍHO.
Nedělám to ráda, ale vzhledem k téměř každotýdenním problémům s platbou inzerovaného zboží jsem k tomu v podstatě již nucena.
Navíc to pro mne je zcela zbytečně strávený čas, který mohu raději věnovat svým dvěma dětem. Děkuji za pochopení.
Podmínky byly naposledy upraveny: 6.10.2018, 13:04
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu