Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Pavla Látalová (Paaja22) ID 16043
Oblast: Pardubice
Telefon: 776120920
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 24.5.2006
Naposledy: 8.12.2022 13:29
Aktualizace: 20.1.2021 7:17
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1362
VŠECHNY FOTOGRAFIE 107
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé těhulky, milé maminky, milé slečny, dámy, paní, milí nakupující :o)


vítejte v mém bazárku, těší mě Váš zájem o mnou nabízené věcičky a zboží. Zde pár pravidel nakupování pro usnadnění komunikace a hladký průběh Vašeho nákupu.

Obchodní jméno : Pavla Látalová
Růženy Vojtěchové 697 , 530 12 Pardubice 12

provozní doba bazárku - online, průběžné zpracování během celého dne
email : pavla.latalova@centrum.cz

Objednávky zpracovávám online, nejpozději do 24 hodin, pokud by měly být zpracovány déle, vždy to bude uvedeno v bazárku, případně jako automatická odpověď v emailu ( např. při výpadku proudu, nefunkčnosti internetu, nemoci či dovolené apod .. ) .

Objednávky přijímám pouze přes rezervace, mimibazar či přes email.
Veřejný telefonický kontakt nemám.

Kontaktní místo : Růženy Vojtěchové 697, 530 12 Pardubice 12 - Studánka

Zboží rezervuji sedm dní, ale po domluvě lze rezervaci prodloužit. U věcí "nové zboží" platí daná cena. Pokud se Vám nabízená cena u oblečeníčka po mých dětech bude zdát odlišná od Vaší představy, zkuste navrhnout Vaši cenu, za kterou byste věci zakoupila, určitě se dohodneme. Penízky očekávám na svém účtu do sedmi dnů po zaslání bližších podkladů k platbě. Pak odesílám balíček do 1 kg doporučeně poštou, na Vaše požádání a riziko zaslání mohu zaslat i za obyčejné poštovné. . Veškeré věci Vám ráda přeměřím, znovu detailně nafotím, poskytnu podrobnější info. Veškeré věci zasílám čisté. Když se domluvíme na odběru věcí definitivně, uveďte, prosím, Vaši kompletní adresu.

Zásilky zasílám Českou poštou dle tarifů podle váhy a ceny většinou 1 x týdně či podle cesty kolem pošty :)
Prosím, uvádějte vždy Vaše mobilní telefonní číslo, bude Vám na něj voláno před doručením balíku ! Děkuji

Poštovné účtuji dle platných sazebníků. Věci nejsou nové, ale velmi zachovalé, pěkné, nepoškozené. Vždy se snažím je co nejlépe popsat a vyfotit. A pokud jsou nové, či se jedná o nové zboží, napíšu to zřetelně.
Výměna je možná pouze u kategorie Oblečení po mých dětech. Vše ostatní vyměnit či směnit nelze. Děkuji za pochopení.

Dodací podmínky :
úhradu lze provést přednostně na můj účet, č. 205624335/0600.
Při osobním předání je samozřejmě možná úhrada za hotové.
K cenám účtuji poštovné dle platného ceníku České pošty. Při žádosti o dobírku bude celková částka včetně doběrečného oznámena po odeslání dobírky.
Další žádné poplatky neúčtuji ( balné ) .
Veškeré mnou nabízené zboží je možno si po dohodě vyzvednout osobně na kontaktním místě. Jinak zasílám výhradně přes Českou poštu. Zboží Vám zašlu nejpozději do 3 pracovních dnů od obdržení platby na můj účet či po dohodě.
Množstevní slevy standardně nenabízím, ovšem lze případně po dohodě množstevní slevu poskytnout.
Pokud mnou nabízené zboží není momentálně k dispozici, je to vždy uvedeno u daného inzerátu, případně jsou uvedeny informace "dočasně vyprodáno" případně "na objednávku".
Reklamace vyřizuji dle zákona - pokud se Vám zboží nelíbí, má vady, na které nebylo předem upozorněno, máte samozřejmě nárok na vrácení peněz, případně na výměnu, pokud se tak dohodneme. Vadné zboží reklamuji u dodavatele, takže prosím o chvíli strpení, než vše vyřídím k Vaší spokojenosti.
Reklamace se nevztahují na ty vady, které byly popsány v detailu výrobku a vady odpovídající míře používání nebo opotřebení, které měla věc při převzetí, a opotřebení způsobené obvyklým užíváním. Záruční doba je 24 měsíců.
Reklamované zboží prosím po předchozím písemném upozornění e-mailem zašlete na mou adresu spolu s uvedením Vašeho čísla účtu a názvu zboží nebo variabilního symbolu Vaší původní platby. Reklamaci vyřídím do 10 pracovních dnů od převzetí zásilky, u oprávněné reklamace bude částka včetně nákladů za poštovné zaslána na uvedené číslo účtu do 30 dnů.
Rozbité, poškozené či špatně zaslané zboží nebo zboží, keré se Vám z jakéhokoliv důvodu nelíbí, zabalte, prosím, v neporušeném obalu a po předchozí dohodě zašlete na adresu uvedenou na faktuře či zásilce. Peníze vracím na základě doručeného balíčku a kontroly stavu vráceného zboží..
Oblečení, které Vám nesedne samozřejmě vyměňuji nebo vracím peníze. Počítejte, prosím, s tím, že vrácení peněz je po odečtení nákladů za poštovné. Tzn. pokud vrátíte zásilku, vracím pouze hodnotu samotného oblečení bez poštovného. Pokud jde o výměnu, počítejte s dalším poštovným - u veškerého oblečení jsou uvedeny míry, proto si nemohu dovolit platit další poštovné jen kvůli tomu, že jste vše řádně nezměřili.
Vrácení zboží
Do 14 dnů od převzetí balíčku můžete zboží vrátit, o vrácení nás prosím předem informujte e-mailem či vzkazem s uvedením Vašeho čísla účtu a názvu zboží nebo variabilního symbolu Vaší původní platby. Po obdržení vrácených výrobků Vám částku sníženou o poštovné pošleme na účet.
Storno objednávky
Pokud chcete stornovat objednávku, napište mi, prosím vzkazem nebo mailem. V případě opakovaných stornování objednávky si vyhrazujeme právo po předchozím písemném upozornění další objednávky nevyřizovat.

Veškeré další záležitosti jsou předmětem vzájemné dohody a domluvy.
Přeji Vám hezké a příjemné nakupování, veškeré Vaše dotazy Vám co nejdříve zodpovím.
Krásné dny plné pohody a dobré nálady Vám přeje
Pavla Látalová a její zvěřinec - Lukča, Marťa a Jaromírek :o))
Podmínky byly naposledy upraveny: 29.1.2015, 5:47
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu