Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Martina G. (agule) ID 162059
mimibazar.cz/agule
Bazárek na Slovensku
Oblast: Ostrava
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 26.9.2008
Naposledy: 30.8.2019 14:32
Aktualizace: 10.1.2017 11:23
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
87703408
DIČ CZ 8161225545
HODNOCENÍ 2646
VŠECHNY FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
OBCHODNÍ PODMÍNKY

Obchodní podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího. Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetových stránkách prodávajícího.

Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad přijímá veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, jakož i v den odeslání objednávky, platnou cenu objednaného zboží včetně přepravného či poštovného uvedenou na stránkách prodávajícího. Odeslanou objednávkou je kupující neodvolatelně vázán. Zpracování objednávky proběhne v co možná nejkratším čase, nejpozději však do 24hod. od přijetí objednávky. Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku v případě, že již zboží není skladem. O tomto bude kupující bezprostředně informován.
Storno objednávky může zákazník provést maximálně do 24 hodin od potvrzení objednávky prodávajícím. V dalších případech je nutná dohoda s prodejcem. Stornovat objednávku je možné telefonicky nebo e-mailem na níže uvedených kontaktech.

Prodávající:
Martina Gáborová
Vaňkova 52, Ostrava-Jih, 70030, Česká republika
e-mail:agulleaneli@gmail.com
IČ:87703408
DIČ: CZ 8161225545
Bankovní spojení: č.ú. 670100-2208777184/6210 mBank

provozní doba pro tel. kontakt: pracovní dny od 8:00 do 18:00 hod.

Obchodní podmínky jsou platné od 21.3.2011

Cena a platba

Cena - Prodávající si vyhrazuje právo změny cen. Platné ceny jsou potvrzeny kupujícímu prodávajícím v okamžiku potvrzení objednávky a jsou závislé na platných cenách v okamžiku přijetí objednávky.

Platba - bankovním převodem - platí se předem na bankovní účet prodávajícího. Zboží se expeduje po připsání částky na účet dodavatele. Informace pro platbu obdrží kupující na kontaktní email (uvedený při objednávce). Úhradu provede zákazník na účet dodavatele. Při platbě na účet platí kupující veškeré poplatky s převodem spojené. Při osobním odběru se zboží platí v hotovosti.

POKUD PLATBA NEBUDE PŘIPSÁNA DO 7 KALENDÁŘNÍCH DNŮ OBJEDNÁVKA SE AUTOMATICKY RUŠÍ,POKUD SE ZÁKAZNÍK PŘEDEM NEDOMLUVÍ S PRODEJCEM,ŽE PLATBU UHRADÍ V DELŠÍ DOBĚ NEŽ 7 KALENDÁŘNÍCH DNŮ.

Dodací podmínky

Doprava

Osobní odběr - zdarma
Česká Pošta - dle tarifu

Cena poštovného a balného je u jednotlivé inzerce uváděna za dané zboží, při objednávce dalšího zboží, které bude dopravováno společně se cena poštovného bude upravovat dle celkových nákladů zásilky. Cena poštovného může být rovněž upravena vzhledem k dalším požadavkům (zvýšené náklady na balné, křehká zásilka, rozměrný balík apd.)

Odeslání dodávky předmětu plnění bude realizováno do 24 hod. od připsání platby na účet. V případě, že prodávající nebude schopen termín dodržet, bude o tomto neprodleně informovat kupujícího e-mailem nebo telefonicky. Místo odběru je stanoveno na základě objednávky kupujícího. Za splnění dodávky se považuje dodání předmětu na uvedenou adresu. Zásilka se zbožím standardně obsahuje zjednodušený daňový doklad .

Odstoupení od smlouvy uzavřené za pomoci prostředků dálkové komunikace

V souladu s § 53 (7) občanského zákoníku ve znění pozdějších předpisů může spotřebitel odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží, a to i bez udání důvodů. Vrátit bez udání důvodu lze nové zboží, které již nemá původní obal či nemá visačky, bylo použito, opotřebováno či dokonce poničeno. V tomto případě si prodejce vrácenou částku poníží o opotřebení výrobku.

V případě odstoupení od smlouvy informuje kupující prodávajícího prostřednictvím e-mailu nebo telefonicky. Zboží nechá kupující doručit na adresu prodávajícího na vlastní náklady. Vrácená částka bude odeslána na účet kupujícího nejpozději do 24hod. od doručení zboží prodávajícímu.

Záruční podmínky

Na veškeré nové nabízené zboží se vztahuje záruka 24 měsíců.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje
jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li
taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta
pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za
vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a
vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních
podmínkách.

Záruční doba nového zboží začíná běžet od převzetí věci kupujícím. Záruční doba se prodlužuje o dobu, po kterou bylo zboží v záruční opravě. V případě výměny zboží za nové v záruční době začíná běžet nová záruka. Záruka se nevztahuje na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním. V případě, že se kupující rozhodne uplatnit reklamaci, tak kontaktuje prodávajícího přes email agulleaneli@gmail.com.

Spotřebitel při uplatnění záruky má:

a) jde-li o vadu odstranitelnou, právo na bezplatné, řádné a včasné odstranění vady, právo na výměnu vadného zboží nebo vadné součásti, není-li to vzhledem k povaze vady neúměrné. Není-li takový postup možný, má právo na přiměřenou slevu z kupní ceny nebo odstoupit od kupní smlouvy,
b) jde-li o vadu neodstranitelnou bránící řádnému užívání zboží, právo na výměnu vadného zboží nebo odstoupení od kupní smlouvy,
c) jde-li o vady odstranitelné vyskytující se ve větším počtu nebo opakovaně a bránící řádnému užívání zboží, právo na výměnu vadného zboží nebo odstoupení od kupní smlouvy,
d) jde-li o jiné vady neodstranitelné a nepožaduje-li výměnu věci, právo na přiměřenou slevu z kupní ceny nebo odstoupení od kupní smlouvy.

Náklady spojené s vrácením zboží zpět k prodejci (poštovné) si hradí spotřebitel sám.


V případě reklamace zboží či vrácení zboží,musíte prodejce předem informovat o této skutečnosti,neohlášené balíčky poslané k vrácení či reklamaci nevyzvedávám.
Prodávající rozhodne o reklamaci bezodkladně, ve složitějších případech do 3 dnů. Do této lhůty se nezapočítává doba nutná pro provedení odborného posouzení reklamované vady. Nejpozději bude reklamace vyřízena do 30 dnů, a to včetně odstranění vady. Tuto lhůtu lze po dohodě s nakupujícím prodloužit. Po uplynutí této lhůty má spotřebitel stejná práva, jako by se jednalo o neodstranitelnou vadu, a tedy může nárokovat odstoupení od smlouvy.

Nárok na uplatnění záruky zaniká v následujících případech:

Při mechanickém poškození vzniklým neopatrnou manipulací. Opotřebení výrobku a jeho částí, způsobené jejich běžným používáním. Vypršela-li u reklamovaného zboží záruční doba přede dnem uplatnění reklamace.
Neodborným zacházením nebo zanedbáním péče o zboží. Zboží bylo poškozeno živly. Zboží bylo poškozeno nevhodně zvolenou nebo zanedbanou údržbou.
K reklamaci je nutné ve všech případech předložit kopii dokladu o zaplacení a dodání zboží, jehož vady jsou reklamovány a také průvodní dopis s popisem reklamace (email)

Zboží k reklamaci nebo vrácení zboží odesílejte vždy jako doporučený balík.

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje (zejména jméno, příjmení a adresa) zákazníků jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších právních předpisů. Veškeré údaje získané od zákazníků jsou užívány výhradně pro vnitřní potřebu (za účelem úspěšného splnění smlouvy) a nejsou poskytovány třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, které jsou nutné pro bezproblémové doručení zboží. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob. Zákazník uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Toto zpracování a shromažďování osobních údajů může být ze strany prodávajícího v budoucnu použito za účelem případné nabídky obchodu a služeb zákazníkovi. Zákazník má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.1.2015, 10:04
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu