Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Romana Hoťová (asnilek) ID 16499
Oblast: Sokolov
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 1.6.2006
Naposledy: 27.4.2024 22:04
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 392
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Prodejce a zodpovědná osoba:

Romana Jarošová DiS.
Poštovní 628/1, 357 31 Horní Slavkov
IČO: 73449334
DIČ: CZ7451132700 (jsme plátci DPH)

KONTAKT:
Mobil: +420 777 062 193 (od 9 do 15 hod)
E-mail: info@asnilek-shop.cz



►►►►►►MMB - PODMÍNKY PRODEJE SOUKROMÝCH VĚCÍ:◄◄◄◄◄◄

Milé maminky,
Věci, které nabízím, zasílám DOPORUČENĚ (40 - 50,-Kč) nebo jako CENNÝ BALÍK (60 až 90,-Kč).
Poštovné vždy uvádím ke každému výrobku.
Odhaduji je dle váhy a velikosti balíku, takže je možné, že bude ve skutečnosti o (+) (-) 5,-kč odlišné.
Forma úhrady je předem převodem na účet. Po připsání částky, zasílám objednané zboží, nejpozději do 3 dnů.
Doručení na Vaši adresu pak závisí na České poště (cca 2-7 dní).
O odeslání balíčku Vás budu vždy informovat e-mailem.




►►►►►►NAŠE OBCHODNÍ PODMÍNKY - NOVÉ ZBOŽÍ◄◄◄◄◄◄

PRAVIDLA OBCHODU

1. Veškeré objednávky jsou závazné. Zákazník odesláním objednávky potvrzuje, že souhlasí s pravidly obchodu, s možnostmi platby, dodacími podmínkami, reklamačním řádem a seznámil se s ustanovením o ochraně osobních údajů.

2. Žádáme Vás, abyste ve svém zájmu uváděli přesné a pravdivé údaje. Každá objednávka je po odeslání potvrzena e-mailovou zprávou ve které máte poslední možnost zkontrolovat správnost vyplněných údajů. Pokud je v objednávce z nějakého důvodu chyba, neprodleně nás kontaktujte.

3. Prodejce si vyhrazuje právo zákazníka telefonicky kontaktovat pro ověření nebo upřesnění objednávky, pokud např. jde o vyšší hodnotu objednávky, nějaké chybějící či nepřesné údaje atp.



MOŽNOSTI PLATBY
U objednávky přes MMB požadujeme Platbu bankovním převodem.
Veškeré údaje potřebné k provedení úhrady bankovním převodem pošleme nejpozději do 2 pracovních dnů od přijetí a potvrzení objednávky.

Osobní odběr není možný.



DODACÍ PODMÍNKY - ZPŮSOB DOPRAVY
1. Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím. Zásilky jsou odesílány prostřednictvím Geis Parcel (obdoba PPL) nebo Českou poštou.
2. Není-li v popise u výrobku uvedeno jinak, je veškeré zboží expedováno max. do 3 prac. dnů od obdržení platby.
3. V případě, že objednané zboží nebude skladem, dáme toto na vědomí před potvrzením objednávky a dohodneme s Vámi termín dodání, případně domluvíme doručení pouze dostupné části objednaného zboží.
4. Daňový doklad bude odeslán v elektronické podobě e-mailem. Na vyžádání možné také poštou.


CENY ZA DOPRAVU
Cena za dopravu + balné je jednotná a to 99,-Kč (není-li u jednotlivého výrobku uvedeno jinak)



REKLAMAČNÍ ŘÁD
Případné reklamace vyřídíme v souladu s platnými právními předpisy (Obč. zákoník pro fyzické osoby, Obch. zákoník pro právnické osoby). Na veškeré zboží se vztahuje zákonná záruční lhůta 24 měsíců.

Nárok na uplatnění záruky může zaniknout, pokud:

• Výrobek byl poškozen při přepravě (Zjevné poškození zboží nebo jeho obalu je třeba ihned řešit s dopravcem. Zákazník není povinen takovéto zboží od dopravce převzít a musí o zjištěném poškození neprodleně informovat prodejce).

• Výrobek byl používán v podmínkách, které neodpovídaly parametrům a požadavkům uvedeným v dokumentaci (pokud u výrobku existuje).

• Výrobek byl poškozen působením živlů.

• Výrobek byl poškozen nadměrným zatěžováním nebo používáním v rozporu s podmínkami uvedenými v dokumentaci (pokud u výrobku existuje).


Postup při reklamaci:
1. Informujte nás o reklamaci telefonicky nebo e-mailem.
2. Zboží po dohodě s námi zašlete jako doporučený balík bez dobírky na adresu výrobce.
3. Do zásilky uvedete důvod reklamace a přiložíte kopii daňového dokladu.
4. Vaši reklamaci vyřídíme co nejrychleji, nejpozději však do 30 dnů od jejího vzniku.


ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY:
Storno objednávky lze provést do 24 hodin a to telefonicky nebo e-mailem.

Dle § 1829, zák.č. 89/2012 Sb. (obč. Zák.), máte právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 kalendářních dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodnete, máte povinnost nám tuto skutečnost oznámit telefonicky, písemně nebo e-mailem. Následně je nutné nepoškozené zboží bez známek používání nebo opotřebení, v původním obalu, poslat zpět v uvedené lhůtě na adresu výrobce, nebylo-li dohodnuto jinak.

Adresu výrobce dodáme.

Po navrácení zboží, prodávající zákazníkovi vrátí zpět odpovídající částku za zboží předem dohodnutým způsobem a to do 14 kalendářních dnů od přijetí zboží.

VÝJIMKU TVOŘÍ zboží šité na zakázku podle přání zákazníka, vrácení podle § 1829,zák. č. 89/2012 Sb. (obč. Zák.) není možné, pouze v případě jednobarevných žádaných barev a vzorů, to je však otázkou domluvy.

Nákup zboží na firmu (IČ) se řídí obchodním zákoníkem, kde právo vrácení žádaného zboží do 14 dnů nevzniká. Zákon tuto možnost neuvádí.



OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
Provozovatel internetového obchodu www.houpadla-kami.cz se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Tato data shromažďujeme za účelem realizace obchodu a zkvalitnění našich služeb.
Vaše osobní data jsou důvěrná a jako třetí osobě mohou být poskytována pouze obchodním partnerům jako jsou například banky nebo společnosti vydávající platební karty a to jen v rámci konkrétní platby či jiné finanční operace. Třetím osobám nebo veřejnosti je poskytována pouze souhrnná statistická informace o zákaznicích, návštěvnosti, frekventovanosti nákupů, obratu a podobně. Tato statistika však ale neobsahuje žádnou informaci, která by vedla k identifikaci některého ze zákazníků.
Vaše osobní údaje budou dle zákona 101/2000 Sb. přísně zabezpečeny a použity pouze při komunikaci s Vámi. Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem 101/2000 Sb. na ochranu osobních dat. V případě registrace nám dáváte automaticky souhlas k tomu, abychom Vaše osobní údaje dle zákona zpracovávali a používali je ke komunikaci s Vámi. Tento souhlas můžete kdykoli písemně ukončit a my na základě toho vymažeme Vaše data z naší databáze.
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.1.2014, 16:49
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu